Jump to content

mikewise

Super Senior
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Mike
 • Last name
  van Hooff
 • Company or organization name
  mikewise beeldbewerking & vormgeving
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  IJmuiden
 • Phone number
  06-36061640
 • Branch
  Huisvesting & vastgoed
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  starten met een onderneming of hun bestaande huisstijl willen verversen of aanvullen met vormgeving dat aansluit op het bedrijfsprofiel.
 1. Hoi Eric, ik werk veel samen met marketingbureau Brandwave (ben zelf preffered supplier) en zij kunnen je zeker helpen. Bel even met Juan Plijnaar van Brandwave voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. http://www.brandwave.nl/wij/juan-plijnaar/
 2. Niet alleen de kijkers tellen. Het zijn voornamelijk de subscribers die tellen. Pewdiepie, een gamer uit Zweden verdient per dag geschat €1500,- met het uploaden van filmpjes waarin hij computergames speelt.
 3. Hier staat de laptop naast de mac open met het de livestream van het glazen huis. Erg leuk om naar te kijken maar ik doneer eigenlijk niets. Ik heb over het doel een erg dubbelgevoel. Aan de ene kant is het verschrikkelijk dat babies overlijden, maar aan de andere kant is het ook zielig dat als het kind het overleeft het daarna met 9+ broertjes en zusjes moet overleven want mam en paps fokken gewoon door. Het is een nobel doel maar het probleem wordt niet opgelost. Alleen verlegt.
 4. Hallo Peter, ik heb even gekeken naar je website en wat ik (en waarschijnlijk de jongeren ook) mis is de beleving van het nemen van rijlessen. Laat zien hoe leuk het is om auto te rijden en waarom ze bij jou moeten lessen. Maak het geheel wat interessanten om zowel de jongere als de oudere doelgroep aan te spreken. Autorijschoolwebsites verdienen over het algemeen geen schoonheidsprijzen, dus met een beetje innovatie steek je zo boven de rest uit. Succes!
 5. Ik weet niet om wat voor bedrag het ging. Ook niet heel relevant, maar waarom heb je dit niet via een incassobureau gedaan? Kies een juist incassobureau en dan ga je gewoon verder met je werk en gezonde klanten en zij regelen de zaken met de debiteur. De relatie is waarschijnlijk toch al niet meer wat het was, dus je kunt er alleen maar nog uithalen waar je recht op hebt. Op het moment heb ik nog 2 zaken via een incassobureau en deurwaarder lopen en het kost mij, na het opleveren van de nodige informatie, vrijwel 0 energie. Zij regelen alles incl. een dagvaarding en deurwaarder en verhalen de kosten op de debiteur. Ik werk toch zeker ook niet voor de kat z'n gat.
 6. Ik heb het idee dat deze klant misbruik maakt van jouw goede bedoelingen. Eerst krijgt hij al 2 ontwerpen voor de prijs van 1 (jij kunt er niks aan doen dat hij niets verkoopt, en dat hij het in jouw schoenen schuift is niet correct) en vervolgens wilt hij alles inclusief de het bronmateriaal hebben? In dit geval zou ik gewoon 'nee' verkopen. Deze klant kost je veel meer tijd en geld dan het waarschijnlijk oplevert.
 7. Van het weekend het vonnis van een dagvaarding binnen en we hebben gewonnen. Duurde een tiental maanden maar het resultaat mag er wezen.
 8. Contract gemaakt? :P Haha nu je het zegt, misschien maar even een afspraak maken met een notaris ;)
 9. Zojuist te horen gekregen dat mijn vriendin een contract heeft gekregen voor 32u in de week op een kinderdagverblijf! Super blij mee aangezien ik nu niet meer alles alleen hoef te betalen :D
 10. Als grafisch vormgever zeg ik; probeer het vooral eens zelf. Ga eens een website in elkaar zetten en kijk wat (neutrale) mensen ervan vinden. Daarvoor is een mooie sectie hier op HL. Vinden mensen het het niks, dan kun je altijd nog overstappen en vinden ze het goed dan heb je het toch mooi zelf voor elkaar. Daar is niets mee verloren, behalve je eigen tijd (en misschien je ego ;)). Ikzelf kan het vergelijken met mijn administratie. Ik deed dit eerst zelf en dacht dat alles goed ging totdat ik er iemand naar liet kijken. Het klopte van geen kant meer. Ik heb het toen uitbesteed, hij heeft alles in elkaar geklopt en nu kan ik het zelf weer met zijn controle. Maar ik kan niet zeggen dat ik het niet heb geprobeerd.
 11. Ik heb bij een opening van een nieuwe zaak een opdrachtgever een leuk stukje gegeven voor in haar zaak. Koste iets van €25,- dus was de moeite om te boeken. Bij mij is het geboekt als representatiekosten.
 12. Dat is zeker waar. Hetgeen dat mij stoort met de zorg in het bijzonder is dat de topmensen daarvan ca. een miljoen per jaar verdienen (excl. bonussen). Als de graaicultuur eens verbannen wordt dan kunnen we wellicht weer terug naar premies van een euro of €50,- per maand waarbij we weer de tandarts en contactlenzen vergoed krijgen. Oh wacht, dat hadden we. Dat was het ziekenfonds dat goed werkte. Maar goed. We gaan er allemaal op achteruit met dit akkoord. Ze proberen het zo zoet mogelijk te brengen door de inkomstenbelasting te verlagen maar hier ga je niets van merken met een BTW verhoging van 2%, inkomensafhankelijke zorgpremie (ervan uitgaand dat je in de hogere schaal valt) en een huurverhoging of het langzaam wegwerken van de HRA. Ik zit zelf op het moment tussen 'a rock and a hard place'. Ik verdien dit jaar teveel, dus ik krijg een huurverhoging en moest over 2011 ook €6500,- aan toeslagen terugbetalen, maar over de afgelopen 3 jaar verdiende ik te weinig om een goede hypotheek te krijgen van de bank dus ik kan ook niet kopen. Daarbij is mijn vriendin nog eens werkloos aangezien de kinderopvang totaal op zijn gat ligt met dank aan het wegbezuinigen van de kinderopvang vergoedingen. Soms zou ik wel eens willen ruilen met mijn onderbuurman. Hij werkt niet. Heeft hij geen zin in. Kijkt de hele dag TV en loopt rondjes door de stad. Het zal hem allemaal een worst zijn wat ze doen in Den Haag. Hij krijgt elke maand zn centen zonder een vin te verroeren. En met een zorgpremie van €20,- lacht hij helemaal zijn *** uit zijn broek.
 13. Hoe meer handvaten je je brein geeft, hoe beter hij het op kan slaan. En niets zegt aaibaarheid, bijvoorbeeld, beter dan een dansende en zingende teddybeer... Daar moet je geen geometrische vorm voor nemen, toch? Over smaak valt uiteraard niet te twisten, maar mijn jarenlange ervaring leert toch dat eenvoudige* logo's veel pakkender en effectiever zijn dan complexe logo's met veel 'handvaten'. Je zou als je een per sé beer wilt hebben bijvoorbeeld een mooi silhouette kunnen nemen van een beer of een andere herkenbare vorm. Versimpel het zonder onduidelijk te worden. Een logo dat bij Frans ertussen zit slaat de spijker op zijn kop; het Amazon logo. Ze hadden kunnen gaan voor een logo met daarin boeken, games, cd's, speelgoed, lp's en alle landen erin kunnen verwerken waar ze opereren om zo lekker veel handvaten te creëren Ze hebben echter een logo waarbij de pijl van de A naar de Z wijst (ze hebben alles van A tot Z) en waarbij de pijl ook een glimlach symboliseert. Veel bereiken met weinig, dat is de enige echte kracht achter een logo. * eenvoudig zijn en lijken zijn uiteraard 2 verschillende dingen.
 14. Hanteer het KISS principe. (keep it simple, stupid).
 15. Ik keek even op je webshop en het ziet er goed uit. - Lekker rustig. Het enige dat mij stoort is het (te) snel overspringen van de beelden van de slideshow en de manier waarop ze verspringen. Hier zou ik wat rust in brengen. Wellicht seconde, anderhalve seconde langer in beeld en een meer subtiele manier van verspringen. - Populaire producten zijn wel erg veel. Zijn al je producten populair of is het meer opvulling? Wellicht verkorten tot 8 populaire producten. Dan is het scrollgehalte van de homepagina ook aanzienlijk minder. - Als ik klik op sommige foto's van de sliders dan kom ik op een algemene pagina ipv specifieke een productpagina. - Vlaggetje bovenin is onnodig. Ik kan geen andere taal selecteren en ik zie dat het Nederlands is ;) - Misschien handig om bij het product overzicht van de theepotten aan te geven hoeveel liter het is? Nu is het nog te overzien maar als je ooit 50+ theepotten hebt dan is het niet duidelijk hoeveel liter de pot heeft en de inhoud kan misschien de doorslag geven tussen de ene pot en de andere. Misschien kan je met bovenstaande iets. Succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept