Jump to content

profilepicture

Senior
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Venlo
 1. Hallo, Even een vraag, ik lees op het internet veel verschillende antwoorden: Hoe wordt de BTW op verzendkosten berekend? Als ik een order binnenkrijg met 2 producten (1 met BTW 6% en 1 met BTW 21%), hoe dient de BTW dan berekend te worden? Ik hoor verschillende ondernemers die standaard het hoog tarief hanteren, klopt dit? Jeroen
 2. Beste forumlezers, Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een ondernemingsplan. Hierbij wil met het product Theebloemen een strategie gaan uitwerken voor de B2B markt Wellness (horeca). Ik heb gekozen voor deze markt op basis van omvang, gebruik, toepasbaarheid van het product en mogelijkheid tot toetreding. Ik ben op zoek naar mensen die eens of vaker per jaar een wellnesscentrum/spa/sauna bezoeken. Willen jullie me helpen door het invullen van deze enquête:[ Mod edit : link naar enquête verwijderd] Ik ben benieuwd hoe jullie denken over de mogelijkheden voor theebloemen binnen de wellness sector. Welke regelgeving geldt er binnen deze branche en welke risico`s/barrières zullen mijn pad kruisen? Dank! groeten Jeroen
 3. Hallo daar! Ik wil het design voor nu even met rust laten, maar me focussen op het aantrekken van relevante bezoekers naar de site. Er zullen op SEO gebied vast nog punten zijn die verbeterd kunnen worden. Theebloemen.nl rankt inmiddels goed op het keyword 'theebloemen' in de organische zoekresultaten. Echter, op deze term wordt nu niet bepaald veel gezocht. Hoe kan ik meer exposure krijgen?
 4. Beste forumlezers, Ik ben bezig met het schrijven van een ondernemingsplan voor mijn huidige onderneming. Op dit moment werk ik (parttime) vanuit huis en heb ik enkel een aansprakelijkheidsverzekering. Welke verzekeringen komen erbij indien ik (in de toekomst) de zaken ga uitbreiden, bijvoorbeeld wanneer ik me richt op fulltime ondernemerschap of bij toetreding tot een pand. Moet ik gaan nadenken over lijfrenteverz. en arbeidsongeschiktheidverz.? gr Jeroen
 5. Ik zou de optie `afhalen in winkel` helemaal weghalen. Misschien kun je deze bekenden voorzien van een kortingscode waarmee ze 3,50 korting krijgen.
 6. Zie ook dit topic http://www.webwinkelforum.nl/viewtopic.php?t=9829
 7. N.a.v. jullie feedback (en wat eigen inzicht) heb ik de volgende wijzigingen doorgevoerd. [*] Privacy policy aangepast [*] Mijn theepot gewijzigd naar mijn winkelwagen om verwarring te voorkomen. [*] Sidebar toegevoegd op productpagina en categoriepagina om scrollen te beperken. [*] Verzendkosten € 2,95 (boven 100 euro gratis). [*] Nieuwe foto`s die het product in een theepot uitbeelden. [*] Call to action (Knoppen bekijk, kopen) [*] Gerelateerde producten gewijzigd naar `Anderen bekeken ook`. Ik vind dat de traffic naar de website nog erg achter blijft. Daarom wil ik graag eens (laten) kijken naar de zoekwoorden, want ik weet niet of ik deze op de juiste manier gebruik.
 8. ik ga aan de slag met jullie feedback. @danny krijg jij nog steeds de foutmelding?
 9. Ik heb mijn webshop inmiddels overgezet naar een nieuwe domeinnaam: www.theebloemen.nl Ik heb de blog inmiddels toegevoegd en enkele aanpassingen doorgevoerd, het begint er steeds meer op te lijken. :) Hebben jullie nog belangrijke verbeterpunten?
 10. Even paar kleine dingen die opvallen: [*]de tekst bovenin is heel slecht leesbaar; [*]het filmpje onder `impressie` is privé? [*]aantal spelfouten (Geen minimum afname, u betaald wat u gebruikt) (Wij hebben ervaring met het verzorgen o.a. pendeldiensten en Valet Parking op feesten.) Ik zou bovendien de site iets persoonlijker maken en geen gebruik maken van stockphoto`s zoals op de `Over ons` pagina. Ik zou wel graag weten wie er in mijn auto rijdt. Leuk concept en goede site!
 11. Ik vind het juist wel prettig dat ik gelijk kan boeken. Mooie site!
 12. Inmiddels heb ik de domeinnamen theebloemen.nl (inmiddels online) en theebloemen.be kunnen bemachtigen. Als ik het goed begrijp zou ik 2 webshops met dezelfde inhoud online kunnen zetten op deze domeinnamen, zonder hinder te ondervinden van duplicated content? Even ervan uitgaand dat de teksten op de site later worden aangepast aan het land.
 13. De fruitsmaken zijn goed verkoopbaar, maar dit hoeft mijn leverancier niet te weten. Ik ga proberen een mooie korting los te krijgen. :)
 14. Beste HL`ers, Ik zit even met het volgende. Ik kreeg eind vorige week een bulk bestelling theebloemen binnen. Het betrof een herhaalorder van mijn vorige bestelling. Tot mijn grote verbazing bleken alle theebloemen voorzien te zijn van een fruitsmaak i.p.v. jasmijn. Ik heb dit gemeld bij mijn Chinese leverancier en hij vraagt me een voorstel te doen. Uiteraard wil ik niet voor de kosten opdraaien, maar ook de band met mijn leverancier wil ik graag goedhouden. Wat adviseren jullie? gr Jeroen
 15. mijn tip: maak een overzicht met wat je minimaal wilt verdienen en wat je maximaal kunt verdienen. De ruimte hiertussen is je onderhandelingsruimte.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept