Jump to content

TransmotoExpress

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Daan
 • Last name
  Verschoor
 • Website address
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  KvK Hallo

Company info

 • Location
  Rotterdam
 1. Een goede koerier had contact met de verzender opgenomen omdat naam geadresseerde en naam op adres niet overeen kwamen. Binnen ons bedrijf wordt deze controle altijd uitgevoerd.
 2. Door het weer kan ik de normale levertijden niet halen. De meeste klanten hebben hier wel begrip voor. Ik zit natuurlijk wel met sluitingstijden van officiële instanties. Die sluiten de deuren zelfs wel eerder zodat ze op tijd thuis kunnen zijn. Voor de meeste klanten kunnen we de deadline wel halen.
 3. Met dit soort vragen aan de belastingdienst is het beter om de vraag schriftelijk in te dienen. Het antwoord zal dan ook schriftelijk gegeven worden zodat je rechten kan onttrekken aan dit antwoord.
 4. Mijn logo is 10 jaar oud, moet ik hem wijzigen of zo laten?
 5. Heeft het zin om inkomsten te middelen wanneer deze in dezelfde belastingschaal blijven?
 6. Over het algemeenblijkt er hier een voorkeur voor het webordersysteem en dat lijkt mij ook voor de hand liggend. Ik geef mijn klanten € 1.-- korting wanneer een order geboekt wordt via webordening. Mijn klanten blijven haast alleen van de telefoon gebruik maken. Hoe kan ik ze ervan overtuigen dat het webordersysteem makkelijker is?
 7. Dat kan wanneer je een nieuw bedrijf opstart. Omdat je handelsnaam niet als ingeschreven bedrijf in de KvK staat. Je kan dan dus een BV starten met de naam van je handelsnaam. Let wel op of de handelsnaam niet overeen komt met de bedrijfsnaam van een reeds ingeschreven bedrijf. Bovendien het staat iedereen vrij om jouw handelsnaam, zolang dit nog geen BV is, te gebruiken als bedrijfsnaam.
 8. Doe je niets dan zal de belastingdienst de uitbetalingen aan jou zien als loon. Met alle verplichtingen voor afdrachten voor jou en je opdrachtgever. Je kan dit voorkomen door je te laten inschrijven als ZZP er. Je kan dan een VAR verklaring overleggen aan jouw opdrachtgever. Betreffende BTW afdracht zal je, wanneer het in rekening brengen voor het door jou geleverde niet te hoog is, vallen in de kleine ondernemingsregeling. Hierover kan je hier meer lezen: http://download.belastingdienst.nl/belastingdienst/docs/vermindering_van_btw_voor_kleine_ondernemersob2011z11fd.pdf
 9. Het is beter om de naam waaronder je ingeschreven staat bij de KvK op de website te vermelden zodat potentiële klanten kunnen zien dat je inschrijving bij de KvK in orde is.
 10. Wanneer je bij het inschakelen van een koeriersdienst de keuze hebt om te bellen of om een webordersysteem te gebruiken welke keuze zou jij dan maken? Maakt het ook nog verschil of je een spoedzending wilt aanbieden?
 11. Dit zou inderdaad interessant kunnen zijn. Hangt er wel vanaf hoeveel je hiervoor zou willen hebben.
 12. Een beetje late reactie maar ik ben nog maar net lid van Higherlevel. Je routeplanner ziet er goed uit. Werk prima. Ik heb de resultaten vergeleken met de betaalde software die ik nu gebruik en de resultaten komen redelijk overeen. Geld verdienen met het systeem zou je kunnen doen door middel van reclamevermeldingen in je kaarten zoals Google Maps ook heeft. Opnemen van reclamebanners op je site. (Hier zijn affinatieprogramma's een mogelijkheid) Het gebruik zou ik vrij laten zodat je hits kunnen groeien. Punten ter verbetering: Tijdnotatie per stop. Opnemen van vertraging bij de stop (door de gebruiker instelbaar) Visualisering van verkeersdrukte
 13. Even een berichtje van iemand die aan de andere kant van deze verzekering staat. Augustus 2006 stortte ik in. Van het ene moment op het andere was het voor mij afgelopen. Ik werd opgenomen op een psychiatrische afdeling van een ziekenhuis waar ik 4 maanden gezeten heb. Direct daarna ben ik nog 3 maanden opgenomen geweest in een psychiatrisch ziekenhuis. Hierna 9 maanden in dagverpleging in dat psychiatrisch ziekenhuis en daarna tot vandaag de dag regelmatig gesprekken met een psychotherapeut. Dit allemaal door een depressie. De rest van mijn leven zal ik waarschijnlijk niet meer in staat zijn om werkzaamheden te verrichten voor mijn eigen organisatie. Bij het opstarten van mijn bedrijf zei mijn contactpersoon voor verzekeringen dat het een absolute noodzaak was dat ik een AOV afsloot. Die contactpersoon was een kennis van me. Hij ging, gelukkig, haast zover dat hij voor mij geen andere verzekeringen wilde bemiddelen wanneer ik die AOV niet zou nemen. Gelukkig dat hij dit zo oppakte. Ik ben hem daar iedere dag dankbaar voor. Met mijn verzekering kwam ik uit op Nationale Nederlanden met een eigen risico van 3 maanden. Nationale Nederlanden heeft tijdens mijn opname total niet moeilijk gedaan met het starten van mijn uitkering. Tijdens mijn dagverpleging heb ik enkele keren contact gehad met een contactpersoon van NN die me duidelijk maakte dat ik voor mijn uitkering niet bang hoefde te zijn. De uitspraken van mijn psychiater werden overgenomen. Leer hieruit dat het je hele leven kan opbreken wanneer je geen goede AOV afsluit.
 14. Ik laat mijn jaarstukken en aangifte IB verzorgen door een boekhouder. Wanneer mag ik verwachten dat deze klaar zijn?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept