Ga naar inhoud

RiVe

Legend
 • Aantal berichten

  1837
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

133

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  41-45
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  EVD, Lancelots, dive

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Ritske Elektrotechniek
 • Adres
  Opaalstraat 114, Leiden, 2332TM, Nederland
 • Websiteadres

Visie op

 • Mijn mening over ondernemerschap
  Ondernemen moet je gewoon doen, ondernemen is ook echt ondernemen.
  Fouten maken, ervan leren en verder gaan.
 • Mijn mening over innovatie
  Als ondernemer mag je niet stil zitten, innovatie behoort bij een ondernemer.
  Als ondernemer heb je de unieke kans om innovatief te kunnen zijn, benut die kans.
  Ga telkens verder, doe telkens meer, wel in een tempo wat bij je past.

Recente bezoekers van dit profiel

Het recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Chauffeurs onderling kennen elkaar en praten met elkaar, ook vandaar, laat zien dat je de intentie hebt er met deze chauffeur uit te willen komen.
 2. RiVe

  hoe lang aanmanen

  Misschien bedoelt TS wel, hoelang moet je aanmanen om de oninbaarheid van een factuur aan te tonen om de BTW terug te vragen. Hoeveel moeite moet je doen om de betaalde BTW zonder problemen terug te vragen?
 3. RiVe

  2e auto een bedrijfswagen

  Wilmer is ZZP' er in de bouw, als in de agenda staat dat de planken zakelijk zijn aangeschaft is het geoorloofd. Of het is een zakelijk gesprek over een verbouwing bij de bouwmarkt. Zolang het zakelijk is, en de zakelijkheid aangetoond kan worden. is elke rit geoorloofd, mits het redelijk is. Zelfs bij de pretparken wordt wel eens iets verbouwd, uiteraard zijn daar wat mailtjes aan vooraf gegaan.
 4. RiVe

  2e auto een bedrijfswagen

  Niet aannemelijk, om bijtelling of boetes te voorkomen, moet je een sluitende kilometerregistratie bij te houden. Er is genoeg over te vinden op de site van de belastingdienst. Ben nu mobiel anders had ik de link meegestuurd. Ik heb altijd de bijtelling geaccepteerd en ging ook met een bestelauto vol gereedschap naar prive doeleinden. Voor langere afstanden of langer verblijf haalde ik de auto leeg, ook vandaar is het geen aannemelijke redenering.
 5. Dat is altijd al zo geweest, daar komt dan internet ook nog bij, daar vind je nog meer, ook materialen die in Nederland niet toegepast mogen worden, omdat de normen en voorschriften bepaalde eisen stellen t.o.v. de veiligheid, maar het is wel het goedkoopste. Het meest rare is, dat de inspecties zijn afgeschaft in particuliere woningen, daar liggen ook de gevaren. De overheid stelt daar geen regels voor op, dan ligt er een taak voor de verzekeringsmaatschappijen om geen ongeinspecteerde woningen meer te verzekeren. Omdat er al doden en bijna doden te betreuren zijn, wordt de vestigingswet voor plaatsing cv-ketels wel weer ingevoerd.
 6. RiVe

  hoe lang aanmanen

  Was dat deze klant? Heb je het gratis aangeboden? Of ligt er een overeenkomst aan ten grondslag?
 7. Knoeien aan de elektra of aan andere installaties mag niet, menig bedrijf vergeet dat voor de aanleg van elektrotechnische werkzaamheden een behoorlijke kennis en inzicht noodzakelijk is. Maar voor soldeerwerkzaamheden of de aanleg van een extra stopcontact , daar hoef je geen elektricien voor te laten komen, ook planmatig of logistiek gezien wordt dat vaak erg problematisch. Wel wat Norbert schreef, hoe denkt je verzekeraar daarover, of de huiseigenaar als de woning gehuurd wordt.
 8. Hi meubeldesign, Je bent verantwoordelijk voor wat je levert en monteert. Eenvoudige handelingen mag je zelf doen als je de richtlijnen van de fabrikant opvolgt, en daarbij de normen die een vakman moet opvolgen. Als jij je daarvoor uitgeeft en dat doe je door het uit te voeren, ben je daarvoor verantwoordelijk. LED strips werken vaak op een zeer lage spanning, 12V. Dat valt overal buiten, dat mag iedereen doen. Leg je een stopcontact aan voor de benodigde 230V, dan moet dat volgens de geldende normen. Succes.
 9. Voor je er helemaal inplonst, de netbeheerkosten zijn € 856,00. 3x35A is iets duurder dan 3x25A. Maar bij beide leveringen betaal je de kosten voor de meterhuur, kosten voor de levering, kosten voor transport. En dan is die € 856,00 gebaseerd op een levering voor gas en een levering voor elektriciteit. Je hebt alles 2x. Misschien beter eerst je eigen huiswerk te doen en het tot twee cijfers achter de komma uitrekenen wat het prijsverschil is tussen beide aansluitingen, maar in ieder geval lager dan wat je in je openingspost schreef.
 10. RiVe

  RiVe

 11. Behalve bovenstaande van Hans, je bent ook te breed bezig, wat voor unieks heb je te bieden t.o.v. je concurrenten, die met deze artikelen fors goedkoper zijn als menig ander. Ik noem geen namen van leveranciers op dit forum, het is een iets hoger segment als een bouwmarkt. Wil je een kans maken, biedt dan een niche product aan.
 12. Als ik HL opstart zie je de favoriete topics, ik zie liever de nieuwste topics bij de opstart. Dan kan ik voor mezelf bepalen welke favoriet zijn voor mij.
 13. Cinia, volgens de FB pagina van brouwerij Jovius.
 14. Was een geweldige avond, kennis gemaakt met 2 fantastische mensen met passie voor hun vak, leuke bierproefavond met heerlijk eten. Was een top avond, hoe dan ook. ;)
 15. Wat een vragen, is het alleen "stel je voor" of is het een serieus onderwerp. zorg er voor dat er opdrachten zijn, in deze tijd is dat heel goed mogelijk. zolang er geen dienstverband is, is dat mogelijk, ZZP'ers of uitzendkrachten of vakantiewerkers, waarvan je trouwens moet afwachten voor hoe lang ze blijven, want je hebt ze op deze basis niets te bieden. zolang er geen dienstverband is, is dat mogelijk, ZZP'ers of uitzendkrachten of vakantiewerkers, waarvan je trouwens moet afwachten voor hoe lang ze blijven, want je hebt ze op deze basis niets te bieden. Beide kosten geld, ligt aan de tijdsduur wat meer kost. Inwerken van personeel kost ook geld, ze gaan niet op je wachten, dus moet je telkens opnieuw personeel inwerken, waarvan je trouwens moet afwachten voor hoe lang ze blijven, want je hebt ze op deze basis niets te bieden. Moet je zoeken en vervolgens de vraag stellen of ze dit willen, en je moet afwachten voor hoe lang ze blijven, want je hebt ze op deze basis niets te bieden.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké