Ga naar inhoud

RiVe

Legend
 • Aantal berichten

  1844
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

RiVe won de laatste dag op 1 januari

RiVe had de meest gelikete inhoud!

Karma

138

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  41-45
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  EVD, Lancelots, dive

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Ritske Elektrotechniek
 • Adres
  Opaalstraat 114, Leiden, 2332TM, Nederland
 • Websiteadres

Visie op

 • Mijn mening over ondernemerschap
  Ondernemen moet je gewoon doen, ondernemen is ook echt ondernemen.
  Fouten maken, ervan leren en verder gaan.
 • Mijn mening over innovatie
  Als ondernemer mag je niet stil zitten, innovatie behoort bij een ondernemer.
  Als ondernemer heb je de unieke kans om innovatief te kunnen zijn, benut die kans.
  Ga telkens verder, doe telkens meer, wel in een tempo wat bij je past.
 1. RiVe

  RiVe

 2. RiVe

  Uurtarief computer branche

  Uurtje is vrij normaal, startarief= 1 uur, daarna per 15 minuten. Hoe wordt er afgerekend, meteen pinnen of maak je ook nog een factuur? Heb je ook een mogelijkheid om in een werkplaats wat te doen? Scheelt reistijd.
 3. En zoek een goed incassobureau, als je een persoonlijk berichtje stuurt, kan ik je 1 aanbevelen. Heeft voor mij afgelopen jaar nog 6.000 euro binnen gehaald op kosten van de tegenpartij. Gegarandeerd no cure no pay, en blijven door gaan tot het betaald is, of als er echt niets te halen valt. Maar ga niet weer zelf aan lopen rommelen.
 4. Je kan het advies van StevenK opvolgen en de verschuldigde rente laten berekenen, het voordeel is dat je € 1500, 00 al hebt, meteen reageren op zijn eis dat binnen een week alle terug betalen niet lukt, omdat je verschuldigde rente laat berekenen. Wees er wel zeker van dat je nergens in het e-mail verkeer hebt toegezegd dat de schuld voldaan is, rente is dan wel wettelijk verschuldigd, maar als je het hebt kwijtgescholden op 1 of andere manier, dan geldt m.i. de belofte die je hebt gedaan. En wees erop bedacht, actie is reactie, volgens mij zitten jullie in een kleine wereld, is een tegen-actie je alles waard, om hoeveel geld aan rente gaat het?
 5. Voor deze klanten een mobiel pinapparaat aanschaffen, mogrlijkheden volop tegenwoordig. Schoonmaak is uitgevoerd, dan die paar tientjes meteen pinnen. Scheelt je ook een administratie en ergernis.
 6. RiVe

  Beste wensen voor 2019

  Op een goed 2019, goed en gezond natuurlijk.
 7. Gezellig, tot volgende week, mooie locatie ook weer.
 8. RiVe

  Warehouse starten in NL

  Komt nog erg vaag over, kun je iets meer vertellen over je plannen.
 9. RiVe

  Persoonlijk kerstpakket overweging

  Kreeg gisteren ook een kerstpakket, een doos vol lekkere dingen. Dat werd door mij zeer gewaardeerd. Deed me denken aan de tijd dat mijn vader thuis kwam met een kerstpakket, een doos vol lekkere dingen, zal in de jaren 80 geweest zijn. Ook al is de hele wereld veranderd in de afgelopen decennia, een ding is nooit veranderd, mensen willen graag gewaardeerd worden, zonder dat daar tegenprestaties of andere verplichtingen tegen over staan. Wat je ook maar geeft, geef het gemeend.
 10. Chauffeurs onderling kennen elkaar en praten met elkaar, ook vandaar, laat zien dat je de intentie hebt er met deze chauffeur uit te willen komen.
 11. RiVe

  hoe lang aanmanen

  Misschien bedoelt TS wel, hoelang moet je aanmanen om de oninbaarheid van een factuur aan te tonen om de BTW terug te vragen. Hoeveel moeite moet je doen om de betaalde BTW zonder problemen terug te vragen?
 12. RiVe

  2e auto een bedrijfswagen

  Wilmer is ZZP' er in de bouw, als in de agenda staat dat de planken zakelijk zijn aangeschaft is het geoorloofd. Of het is een zakelijk gesprek over een verbouwing bij de bouwmarkt. Zolang het zakelijk is, en de zakelijkheid aangetoond kan worden. is elke rit geoorloofd, mits het redelijk is. Zelfs bij de pretparken wordt wel eens iets verbouwd, uiteraard zijn daar wat mailtjes aan vooraf gegaan.
 13. RiVe

  2e auto een bedrijfswagen

  Niet aannemelijk, om bijtelling of boetes te voorkomen, moet je een sluitende kilometerregistratie bij te houden. Er is genoeg over te vinden op de site van de belastingdienst. Ben nu mobiel anders had ik de link meegestuurd. Ik heb altijd de bijtelling geaccepteerd en ging ook met een bestelauto vol gereedschap naar prive doeleinden. Voor langere afstanden of langer verblijf haalde ik de auto leeg, ook vandaar is het geen aannemelijke redenering.
 14. Dat is altijd al zo geweest, daar komt dan internet ook nog bij, daar vind je nog meer, ook materialen die in Nederland niet toegepast mogen worden, omdat de normen en voorschriften bepaalde eisen stellen t.o.v. de veiligheid, maar het is wel het goedkoopste. Het meest rare is, dat de inspecties zijn afgeschaft in particuliere woningen, daar liggen ook de gevaren. De overheid stelt daar geen regels voor op, dan ligt er een taak voor de verzekeringsmaatschappijen om geen ongeinspecteerde woningen meer te verzekeren. Omdat er al doden en bijna doden te betreuren zijn, wordt de vestigingswet voor plaatsing cv-ketels wel weer ingevoerd.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké