Jump to content

RiVe

Legend
 • Content Count

  1,859
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

RiVe last won the day on January 1

RiVe had the most liked content!

Community Reputation

139

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  EVD, Lancelots, dive

Company info

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemen moet je gewoon doen, ondernemen is ook echt ondernemen.
  Fouten maken, ervan leren en verder gaan.
 • My opinion about innovation
  Als ondernemer mag je niet stil zitten, innovatie behoort bij een ondernemer.
  Als ondernemer heb je de unieke kans om innovatief te kunnen zijn, benut die kans.
  Ga telkens verder, doe telkens meer, wel in een tempo wat bij je past.
 1. Wat beloof je in de offerte, het is een reparatie, en uitvoering van de reparatie geschiedt op basis van ge-appte of gemailde foto's. Wat zijn redenen voor herroeping, kleurverschil, technisch niet correct uitgevoerd, Waar tekenen klanten voor, een werkbon geeft aan dat er gewerkt is, staat erop dat de klant na ondertekening accoord is gegaan met de uitvoering van werkzaamheden, wordt de klant daarop gewezen. Kan altijd de gewenste kleur ter plekke worden samengesteld. Tekent de opdrachtgever/geefster altijd of een aanwezige.
 2. Hallo Wijnand, je klant hier aan de telefoon,joh ik had een mooie klus voor je, maar toen zei je werknemer dat hij het goedkoper kon in zn vrije tijd. Vandaar dat ik je even bel, je begrijpt dat ik het liever door hem laat doen, ik ben altijd uit om voor een dubbeltje op eerste rang te zitten. Als je me zn telefoonnummer geeft, bel ik hem even. Dat doe je toch wel. En wat was het verhaal van je werknemer, heeft hij dit allemaal volmondig toegegeven, en tekent hij per direct zijn nieuwe contract, of is hij inmiddels op zoek naar een nieuwe werkgever omdat je hem zonder weerwoord hebt beschuldigd, van iets. Soms chasserend.
 3. Mijn visie, Jullie zijn beide kok, beide geen ondernemerservaring, je hebt geen geld. Waarom wordt jij gevraagd hiervoor? Wordt er een bedrijfsleider aangenomen die de zakelijke kant gaat behartigen.
 4. Ben geen jurist, maar toch, een ingebrekestelling is niet altijd nodig. Wat staat er in de Algemene voorwaarden van het contract, zijn er nog andere bepalingen in het contract, waarvoor getekend is.
 5. Dit dus, wie praat met de wederpartij, hoe is je advocaat tot zijn/haar conclusie gekomen?
 6. De vraag is juist wat de kosten zijn van direct personeel, zonder tussenkomst van een payroller, bureau o.i.d. Branco
 7. Een incassobureau haalt geen pin apparaten retour. Je hebt de datum laten passeren, in eerste instantie heb je ongelijk. Om hoeveel geld gaat het? Wat kost een gerechterlijke procedure, die je niet volledig gaat winnen, en dus ook voor x percentage gaat betalen.
 8. Probeer het via een jurist op te eisen. Is de tussenmeter gecalibreerd en verzegeld?
 9. RiVe

  RiVe

 10. Jouw specialiteit?, @Marjan, kun je de vraag beantwoorden.
 11. Of de verstrekte kortingen op basis van de afgesproken afname mogen terugvorderen. Heb je al meer onderzoek gedaan, wordt het een gewild product in Nederland? Waarom wordt het nog niet verkocht in Nederland. Is het makkelijk via webshops te bestellen. Is het te imiteren?
 12. Het al eerder genoemde crowdfunding, hoe staan je vaste klanten er tegenover om geld te investeren in een voor hun leuk wegrestaurant, en dat tegen terugbetaling d.m.v. het verstrekken van een x- aantal maaltijden. Een wegrestaurant is toch vaak een plek voor truckers die verplicht zijn zich te houden aan de rij- en rusttijden. Bouw wat extra zekerheden in, zoals het voortijdig terug betalen van het voorschot bij onvoorziene omstandigheden. 80 vaste klanten, € 1.000,00 per klant, dan ben je aardig op weg.
 13. Rechter zal nog een stap verder zijn, eerst een " naar ik aanneem " rechtsbijstandsverzekering of een eigen jurist. En die zal naar alle waarschlijkheid inzien dat het op basis van de vermelde gegevens een verloren zaak is voor haar en er niet aan beginnen.
 14. Tuurlijk kan ze dat zelf doen, je kan zelf netjes antwoorden, dat je elke aansprakelijkheid van de hand wijst. En dan?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept