Jump to content

RiVe

Legend
 • Content Count

  1,851
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

RiVe last won the day on January 1

RiVe had the most liked content!

Community Reputation

138

Personal info

Register

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  EVD, Lancelots, dive

Company info

 • Company or organization name
  Ritske Elektrotechniek
 • Address
  Opaalstraat 114, Leiden, 2332TM, Netherlands
 • Website address

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemen moet je gewoon doen, ondernemen is ook echt ondernemen.
  Fouten maken, ervan leren en verder gaan.
 • My opinion about innovation
  Als ondernemer mag je niet stil zitten, innovatie behoort bij een ondernemer.
  Als ondernemer heb je de unieke kans om innovatief te kunnen zijn, benut die kans.
  Ga telkens verder, doe telkens meer, wel in een tempo wat bij je past.
 1. Probeer het via een jurist op te eisen. Is de tussenmeter gecalibreerd en verzegeld?
 2. RiVe

  RiVe

 3. Jouw specialiteit?, @Marjan, kun je de vraag beantwoorden.
 4. Of de verstrekte kortingen op basis van de afgesproken afname mogen terugvorderen. Heb je al meer onderzoek gedaan, wordt het een gewild product in Nederland? Waarom wordt het nog niet verkocht in Nederland. Is het makkelijk via webshops te bestellen. Is het te imiteren?
 5. Het al eerder genoemde crowdfunding, hoe staan je vaste klanten er tegenover om geld te investeren in een voor hun leuk wegrestaurant, en dat tegen terugbetaling d.m.v. het verstrekken van een x- aantal maaltijden. Een wegrestaurant is toch vaak een plek voor truckers die verplicht zijn zich te houden aan de rij- en rusttijden. Bouw wat extra zekerheden in, zoals het voortijdig terug betalen van het voorschot bij onvoorziene omstandigheden. 80 vaste klanten, € 1.000,00 per klant, dan ben je aardig op weg.
 6. Rechter zal nog een stap verder zijn, eerst een " naar ik aanneem " rechtsbijstandsverzekering of een eigen jurist. En die zal naar alle waarschlijkheid inzien dat het op basis van de vermelde gegevens een verloren zaak is voor haar en er niet aan beginnen.
 7. Tuurlijk kan ze dat zelf doen, je kan zelf netjes antwoorden, dat je elke aansprakelijkheid van de hand wijst. En dan?
 8. Zal ze eerst iemand moeten vinden die jou aansprakelijk stelt. zolang het bij een telefoontje blijft en desnoods een brief uit haar eigen naam, hoe je toch geen actie te ondernemen.
 9. Uurtje is vrij normaal, startarief= 1 uur, daarna per 15 minuten. Hoe wordt er afgerekend, meteen pinnen of maak je ook nog een factuur? Heb je ook een mogelijkheid om in een werkplaats wat te doen? Scheelt reistijd.
 10. En zoek een goed incassobureau, als je een persoonlijk berichtje stuurt, kan ik je 1 aanbevelen. Heeft voor mij afgelopen jaar nog 6.000 euro binnen gehaald op kosten van de tegenpartij. Gegarandeerd no cure no pay, en blijven door gaan tot het betaald is, of als er echt niets te halen valt. Maar ga niet weer zelf aan lopen rommelen.
 11. Je kan het advies van StevenK opvolgen en de verschuldigde rente laten berekenen, het voordeel is dat je € 1500, 00 al hebt, meteen reageren op zijn eis dat binnen een week alle terug betalen niet lukt, omdat je verschuldigde rente laat berekenen. Wees er wel zeker van dat je nergens in het e-mail verkeer hebt toegezegd dat de schuld voldaan is, rente is dan wel wettelijk verschuldigd, maar als je het hebt kwijtgescholden op 1 of andere manier, dan geldt m.i. de belofte die je hebt gedaan. En wees erop bedacht, actie is reactie, volgens mij zitten jullie in een kleine wereld, is een tegen-actie je alles waard, om hoeveel geld aan rente gaat het?
 12. Voor deze klanten een mobiel pinapparaat aanschaffen, mogrlijkheden volop tegenwoordig. Schoonmaak is uitgevoerd, dan die paar tientjes meteen pinnen. Scheelt je ook een administratie en ergernis.
 13. Op een goed 2019, goed en gezond natuurlijk.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept