Jump to content

galaxydrivein

Senior
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Beethovenlaan 63, Den Haag, 2551KA, Netherlands
 • Company or organization name
  The Galaxy Drive In Show
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemingsplannen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Ik heb een nieuwe versie van mijn algemene voorwaarden online gezet, is deze zo beter?
 2. waarom zou het niet mogen mensen laten nu bewust deze gegevens achter eventueel zou je hen de keuze kunnen laten makenom geen geadresseerde post te laten ontvangen (rare zin sorry)
 3. Als ik bier zou lusten zou ik nu een groot glas bier nemen. Na een goede gezonde maaltijd had ik ineens 2 ideeen. En beide werken. Met andere woorden, de foutmelding bij het niet gebruikte javascript is weg en de nette url's werken allemaal ook bij de fotos!! 8) :) 8) :) 8)
 4. Ik snap alleen niet hoe je ze na inname nog prive kunt gebruiken. Je moet toch een deel van de bon afscheuren? (het controlle strookje) Of zit dat er tegenwoordig niet meer aan. Wij gebruiken irisbonnen als extratje voor wanneer een medewerker iets extra gedaan heeft wat niet uit te drukken is in uurloon.
 5. Excusus. Terug naar de (ver)ordelingen van de website. @ higho, ik ga hem erbij zetten.
 6. Ik snap niet wat je precies bedoelt. Maar dit staat in mijnn script: <?php echo $maintitel; ?> <?php echo $main; ?> Waarbij de variable gewoon uit de Database worden gehaald. Ik begrijp al wat je bedoeld, je hebt het over de < b r / > Deze heb ik nu weggehaald.
 7. Die hoogte krijg ik maar niet weg. Hij staat om 0. #h3{ font-size: 12px; font-weight: bold; text-align: left; padding: 0; margin: 0 0 0 0; } Dus ik denk dat die niet kleiner kan. Ik neem aan dat je het over de kopjes hebt op de pagina informatie.
 8. die informatie is inderdaad niet aanwezig. Maar hoe zou jij daar een invulling van willen zien? IS de marge zo beter?
 9. Bedankt voor je reactie, maar het is absoluut geen 3men show. Degene die de boel weer op de rail smoeten krijgen bestaat uit 3 man, de totale ploeg bestaat uit 8 man, Persoonlijk hou ik niet van dat profieltjes. Vooral ook omdat het persooneelsbestand een heel groot verloop heeft. BEdoel je met die stippellijn dat ik verder moet inspringen?
 10. hmm das raar. HIer werkt hij wel. Ik ga eens kijken wat die regel 3 voor herrie geeft. Welke browser gebruik je?
 11. Bedankt voor je reactie. Ik ga eens kijken hoe ik het script aan en uit kan zetten, want hij staat namelijk standaard aan via de index.
 12. We hebben besloten de voorwaarden zelf te gaan herzien, we houden een deel van de basis en schrappen het verhuur gedeelte, gezien het feit dat hier eigenlijk weinig gebruik van wordt gemaakt. Wel hebben we nog een wensen lijstje van dingen die er toendertijd er al in hadden moeten worden gezet. GElukkig is Google onze vriend en gaan we kijken of de regels al ergens anders kunnen vinden. nog 1 kleine toevoeging. Het gebruik van foto's op de website is volgens mijn advocaat meer iets om op te nemen in de diclaimer van de site. Ik zal ook hier eens in duiken.
 13. Bedankt voor alle reacties. In dat URL rewrite ga ik me vandaag weer storten. Ik had vroeger in mijn AV een regel staan van die foto's maar ik heb ze opnieuw laten opstellen. en zie dat ze inderdaad eruit verdwenen zijn. Ik zal hem er weer tussen zetten. Over de rest van de AV kan ik eigenlijk weinig zinnigs zeggen, is vooral advocatentaal, noodzakelijk kwaad dat ik ze moet hebben. Maar ik zal met de punten die je aangeeft nog eens overleggen met de advocaat. Ik verhuur geen apparatuur los, slechts een enkele keer doe ik dat bij vaste klanten en ik wilde dit wel ingedekt hebben. Taal fouten ga ik naar kijken. Wederom allemaal bedankt, zo te zien heb ik nog een hoop werk te doen. Ik heb net gesproken met de advocaat : Aangepast, was een regel die ik er zelf tussen heb gezet. Klopt dat kan ik inderdaad doen, het gaat hier dan vaak om kosten als extra inhuur, locatiebezoek etc. De ene is voor de boekingen en de andere voor losse verhuur. Er sta zo meer dingen dubbelop. Volgens de advocaat is dit noodzakelijk. Dat kan, dit is om mij in te dekken, vooral bij boekingen die op erg lange termijn geboekt worden (2 a 3 jaar) kan het zijn dat er door allerlei belastingen, loonkosten en andere kosten onze prijs niet haalbaar meer is. Dat krijg je als je iemand anders je teksten laat schrijven ;) Ik heb gevraagd of deze regel anders kan. Alleen als de fout optreed tijdens de verhuurperiode. Onze spullen zijn van uitstekende kwaliteit en worden goed onderhouden het is aan de klant om dit ook controleren. Juist deze regel wilde ik erin hebben omdat bij schade mensen allerlei achtelijk dingen bedenken om onder de vergoeding uit te komen. Lijkt me logisch, al onze statieven en takels worden elk jaar gekeurd als er iets mis gaat ligt dat aan de klant. Bovendien als het mocht gebeuren dat een ketting breekt, wil ik niet instaan voor de gevolgen. (zowiezo had de klant veiligheids maatregelen moeten treffen om te verkomen dat dingen omvallen of naar beneden komen) Maar ik wil niet aanpsrakelijk gesteld worden voor dit soort dingen. De klant mag het dan zelf aanvechten bij de leverancier. Ik denk persoonlijk datde advocaat deze regel erin gezet heeft omdat zij onze rechtsbijstand deden en op deze manier hoeven zij de rechtzaak niet te voeren. Op zich vind ik deze regel erg belangrijk, maar ik zla er eens wat redenen bij zetten, hij is namelijk bedoeld om zonder problemen als we de boel niet vertrouwen spullen terug te halen of zelfs niet eens mee te geven. Ik hoop dat het zo wat duidelijker is, er zullen wel wat dingen worden aangepast, maar dta zal niet heel snel zijn. Ik hoop binnen een week. Ik ben wel blij met het feit dat je ze hebt door gelezen, die voorwaarden worden nooit door iemand gelezen, ik lees ze zelf ook nooit, snap toch niet wat er staat.. Zie onderstaand bericht.
 14. Dank je, ik geef het op voor vandaag, ben alweer 20 uur in de weer en moet over een paar uurtjes al weer op. De site werkt op de foto's na, op 1 of andere manier werkt de short url hier niet.
 15. HEt meeste werkt nu alleen nog niet met meerdere GET's in een URL, maar ben hard aan het lezen en uitzoeken. Iemand in dit late uutje nog een idee: Het gaat mis wanneer er meer dan 1 GET is. Hij verwijst dan naar een lege pagina. edit: gevonden!! Er moest nog een [L] achter anders blijft hij alle regels uitvoeren.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept