galaxydrivein

Senior
  • Aantal berichten

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door galaxydrivein

  1. Ik heb een nieuwe versie van mijn algemene voorwaarden online gezet, is deze zo beter?
  2. waarom zou het niet mogen mensen laten nu bewust deze gegevens achter eventueel zou je hen de keuze kunnen laten makenom geen geadresseerde post te laten ontvangen (rare zin sorry)
  3. Als ik bier zou lusten zou ik nu een groot glas bier nemen. Na een goede gezonde maaltijd had ik ineens 2 ideeen. En beide werken. Met andere woorden, de foutmelding bij het niet gebruikte javascript is weg en de nette url's werken allemaal ook bij de fotos!! 8) :) 8) :) 8)
  4. Ik snap alleen niet hoe je ze na inname nog prive kunt gebruiken. Je moet toch een deel van de bon afscheuren? (het controlle strookje) Of zit dat er tegenwoordig niet meer aan. Wij gebruiken irisbonnen als extratje voor wanneer een medewerker iets extra gedaan heeft wat niet uit te drukken is in uurloon.
  5. Excusus. Terug naar de (ver)ordelingen van de website. @ higho, ik ga hem erbij zetten.
  6. Ik snap niet wat je precies bedoelt. Maar dit staat in mijnn script: <?php echo $maintitel; ?> <?php echo $main; ?> Waarbij de variable gewoon uit de Database worden gehaald. Ik begrijp al wat je bedoeld, je hebt het over de < b r / > Deze heb ik nu weggehaald.
  7. Die hoogte krijg ik maar niet weg. Hij staat om 0. #h3{ font-size: 12px; font-weight: bold; text-align: left; padding: 0; margin: 0 0 0 0; } Dus ik denk dat die niet kleiner kan. Ik neem aan dat je het over de kopjes hebt op de pagina informatie.
  8. die informatie is inderdaad niet aanwezig. Maar hoe zou jij daar een invulling van willen zien? IS de marge zo beter?
  9. Bedankt voor je reactie, maar het is absoluut geen 3men show. Degene die de boel weer op de rail smoeten krijgen bestaat uit 3 man, de totale ploeg bestaat uit 8 man, Persoonlijk hou ik niet van dat profieltjes. Vooral ook omdat het persooneelsbestand een heel groot verloop heeft. BEdoel je met die stippellijn dat ik verder moet inspringen?
  10. hmm das raar. HIer werkt hij wel. Ik ga eens kijken wat die regel 3 voor herrie geeft. Welke browser gebruik je?
  11. Bedankt voor je reactie. Ik ga eens kijken hoe ik het script aan en uit kan zetten, want hij staat namelijk standaard aan via de index.
  12. We hebben besloten de voorwaarden zelf te gaan herzien, we houden een deel van de basis en schrappen het verhuur gedeelte, gezien het feit dat hier eigenlijk weinig gebruik van wordt gemaakt. Wel hebben we nog een wensen lijstje van dingen die er toendertijd er al in hadden moeten worden gezet. GElukkig is Google onze vriend en gaan we kijken of de regels al ergens anders kunnen vinden. nog 1 kleine toevoeging. Het gebruik van foto's op de website is volgens mijn advocaat meer iets om op te nemen in de diclaimer van de site. Ik zal ook hier eens in duiken.
  13. Bedankt voor alle reacties. In dat URL rewrite ga ik me vandaag weer storten. Ik had vroeger in mijn AV een regel staan van die foto's maar ik heb ze opnieuw laten opstellen. en zie dat ze inderdaad eruit verdwenen zijn. Ik zal hem er weer tussen zetten. Over de rest van de AV kan ik eigenlijk weinig zinnigs zeggen, is vooral advocatentaal, noodzakelijk kwaad dat ik ze moet hebben. Maar ik zal met de punten die je aangeeft nog eens overleggen met de advocaat. Ik verhuur geen apparatuur los, slechts een enkele keer doe ik dat bij vaste klanten en ik wilde dit wel ingedekt hebben. Taal fouten ga ik naar kijken. Wederom allemaal bedankt, zo te zien heb ik nog een hoop werk te doen. Ik heb net gesproken met de advocaat : Aangepast, was een regel die ik er zelf tussen heb gezet. Klopt dat kan ik inderdaad doen, het gaat hier dan vaak om kosten als extra inhuur, locatiebezoek etc. De ene is voor de boekingen en de andere voor losse verhuur. Er sta zo meer dingen dubbelop. Volgens de advocaat is dit noodzakelijk. Dat kan, dit is om mij in te dekken, vooral bij boekingen die op erg lange termijn geboekt worden (2 a 3 jaar) kan het zijn dat er door allerlei belastingen, loonkosten en andere kosten onze prijs niet haalbaar meer is. Dat krijg je als je iemand anders je teksten laat schrijven ;) Ik heb gevraagd of deze regel anders kan. Alleen als de fout optreed tijdens de verhuurperiode. Onze spullen zijn van uitstekende kwaliteit en worden goed onderhouden het is aan de klant om dit ook controleren. Juist deze regel wilde ik erin hebben omdat bij schade mensen allerlei achtelijk dingen bedenken om onder de vergoeding uit te komen. Lijkt me logisch, al onze statieven en takels worden elk jaar gekeurd als er iets mis gaat ligt dat aan de klant. Bovendien als het mocht gebeuren dat een ketting breekt, wil ik niet instaan voor de gevolgen. (zowiezo had de klant veiligheids maatregelen moeten treffen om te verkomen dat dingen omvallen of naar beneden komen) Maar ik wil niet aanpsrakelijk gesteld worden voor dit soort dingen. De klant mag het dan zelf aanvechten bij de leverancier. Ik denk persoonlijk datde advocaat deze regel erin gezet heeft omdat zij onze rechtsbijstand deden en op deze manier hoeven zij de rechtzaak niet te voeren. Op zich vind ik deze regel erg belangrijk, maar ik zla er eens wat redenen bij zetten, hij is namelijk bedoeld om zonder problemen als we de boel niet vertrouwen spullen terug te halen of zelfs niet eens mee te geven. Ik hoop dat het zo wat duidelijker is, er zullen wel wat dingen worden aangepast, maar dta zal niet heel snel zijn. Ik hoop binnen een week. Ik ben wel blij met het feit dat je ze hebt door gelezen, die voorwaarden worden nooit door iemand gelezen, ik lees ze zelf ook nooit, snap toch niet wat er staat.. Zie onderstaand bericht.
  14. Dank je, ik geef het op voor vandaag, ben alweer 20 uur in de weer en moet over een paar uurtjes al weer op. De site werkt op de foto's na, op 1 of andere manier werkt de short url hier niet.
  15. HEt meeste werkt nu alleen nog niet met meerdere GET's in een URL, maar ben hard aan het lezen en uitzoeken. Iemand in dit late uutje nog een idee: Het gaat mis wanneer er meer dan 1 GET is. Hij verwijst dan naar een lege pagina. edit: gevonden!! Er moest nog een [L] achter anders blijft hij alle regels uitvoeren.
  16. klopt bezig met die mod rewritem als het goed is werkt het nu, ben u alle links aan het aanpassen.
  17. Bedankt voor de reacties, met dat modrewrite ben ik wel ebzig geweest, maar krijg het nog niet werkend, vandaar dat ik het zo gedaan heb, zo is het toch nog redelijk duidelijk, werk namelijk niet met nummers en namen. Wanneer ik eruit ben hoe dat modrewrite werkt ga ik dit wel doorvoeren. Tegen dat java script was ik al aangelopen, maar nog niet gezien hoe het aan of uit moet. BEdankt voor de tip ga eens kijken of het script achter je link werkt.
  18. Zou misschien een optie kunnen zijn, maar ik heb weinig zin om hier heel veeltijd aan te spenderen. Zo hoog was het bedrag nu ook weer niet.
  19. Omschrijving van je concept: Ik heb hier eerder op het forum al een stukje geschreven over ons concept. Maar kort samen gevat heb ik met een aantal medewerkers een drive-in show, wat wil zeggen dat wij het licht, geluid en de dj leveren op allerlei feesten en partijen. Ik ben de laatste tijd weer hard bezig om de draad van vroeger weer op te pakken, met als doel om weer 2 a 3 shows per week weg te zetten. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Naast diverse manieren van reclame maken hebben wij besloten om samen met Mediascape een nieuwe site te bouwen. Zij hebben voor de mooie layout gemaakt en wij hebben zelf ingevuld. Met het volgende resultaat: www.galaxydrivein.nl Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: We hebben altijd al een redelijk aantal unieke bezoekers gehad, alleen op 1 of andere manier konden wij de mensen niet overtuigen om ons in te huren. Onze prijzen zijn marktconfor en de klanten zijn altijd tevreden, dus moest het wel aan de presentatie van de reclame liggen. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Ik hoop dat ik met een duidelijke website met voldoende fotos en teksten mij kan onderscheiden. A.s. zaterdag gaa we foto's maken van de verschillende set's die wij aanbieden, zodat het voor de bezoeker zo duidelijk mogelijk is wat hij/zij kan verwachten van ons. Bovendien heb ik ervoor gezocht dat de site aan alle esen voldoet volgens the SGML Parser en HTML Tidy. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Naast de verandering van layout heb ik ook de teksten herschreven en meer call to action punten gemaakt. Bovendien heb ik een speciale actie pagina gemaakt waar elke maand automatisch een nieuwe actie op komt. Alleen deze pagina spreekt nog niet (als ik dat zo mag uitdrukken) Het leeft niet en roept niet om actie. Graag zou ik hier advies of tips over willen hebben. Daarnaast vraag ik me af of bezoekers het boeiend vinden dat onze site aan de the SGML Parser en HTML Tidy normen voldoen. Ook zou ik graag jullie eerste indruk willen weten, welke jullie krijgen als jullie de site voor het eerst zien. Ervaren jullie een wauw effect of juist niet. En tot slot hoor ik ook graag wat jullie van het totaal vinden.
  20. Wij zijn helaas ook ooit in hun verhaaltje getrapt. Te laat gereageerd om de boel op te zeggen en toen er een jaar aan vast gezetten. Nooit een opdracht uit gekregen, want de site zit verder ook slecht in elkaar. En is een roestige organisatie die er alles aan doet om hun geld te krijgen behalve op de juiste manier met service. Ik sluit me aan bij alle mensen voor mij. Ga niet in zee met deze mensen!
  21. De ING loopt nog behoorlijk achter op het gebied van veiligheid. Neem nu het wachtwoord dat je moet intypen om in te loggen. Speciale tekens kunnen/mogen niet en men maakt geen onderscheid tussen kleine en grote letters. Was zeker te moeilijk om te programeren...
  22. Door de lage prijzen heb je veel hobbie showtjes, die slechte kwaliteit leveren en heel vaak hun ding niet na kunnen komen. Het is ook wel een veel gehoorde klacht. Aan de andere kant is het ook wel een kant van de markt waar we niet in willen zitten. Wij zijn niet de duurste maar zeker ook niet de goedkoopste en soms raak je een klant kwijt omdat iemand anders onder je prijs gaat zitten, maar heel vaak zie je die ook vanzelf weer terugkomen. Maar die deal met het verhuurbedrijf hebben wij ook, daardoor kunnen wij ook hele grote shows neerzetten en toch een scherpe prijs hanteren.
  23. Ik ben hier wel mee bezig geweest, maar er blijft veel te veel bij die bureaus hangen en ze doen eigenlijk niks voor je. Mensen kunnen tegenwoordig heel goed zelf zoeken en oordelen.
  24. Weer even een korte update. Ik heb een nieuwe site laten maken en zijn met z'n drieen hard bezig allerlei mensen, verenigingen en scholen te benaderen. De eerste opdracht is al binnen. Vervolgstappen zijn adverteren via google, een mailing naar alle middelbare scholen en het maken van duidelijke foto's van de opstelling zodat we deze op de site kunnen zetten. A.s. zaterdag komt er een fotograaf die voor een goede lunch wel wat foto's wil maken van de set. En dan nu maar hopen dat alles gaat werken. Ik hou jullie op de hoogte.
  25. Uit dat andere werk haal ik genoeg geld over om goed van te leven. HEt andere werk is trouwens ook een eigen onderneming, dus ontslag indienen zal moeilijk gaan. Als ik mijn ene onderneming zou opzeggen en volledig zou gaan voor de drive in show, heb ik geen werknemers nodig. Maar dat is geen optie. Daarnaast werken de werknemers op provisie basis, dus verdienen zij zichzelf terug. Ik hoop dat het zo iets duidelijker is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.