Jump to content

vdhork

Super Senior
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Female
 • First name
  Y.
 • Last name
  vd Hork
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  te weinig kan ik u v

Company info

 • Location
  Wageningen
 1. toevallig heb ik hier ook mee te maken: 2 producten die samen gebruikt kunnen worden, het een smeer je (21%) en het andere neem je in (6%) . Ga het iig allebei apart opvoeren in de boekhouding.
 2. Vanochtend van een vrijwel identiek soort bedrijf een spookfactuur ontvangen van een zogenaamd openstaande rekening , ditmaal van het 'Nederlandse Bedrijven Register' gevestigd in Amsterdam (alleen postbusadres) Als je dan met een vergrootglas de kleine lettertjes leest, staat dat het om een aanbieding gaat. Valt dit ook onder wat je aan het SAF kunt melden? Me dunkt van wel namelijk.
 3. Dan is het soms handig veel kennissen te hebben, zonodig kan ik in dat land met een kennis contact opnemen en die zou haar dan verwittigen. Ze was zelfs vergeten om haar straat en huisnummer op te geven , wat ze daarna per email deed. Sowieso klopt het telefoonnummer, ik controleer tegenwoordig eigenlijk vrijwel standaard alle nummers bij machtigingen, die gaan het vaakst mis!
 4. yes momentje: een wanhopige nieuwe klant uit Slowakije geholpen met bestelling, ook al weet k niet eens zeker of de betaling gelukt is (erg onduidelijke screenshot als betaalbewijs) ga ik toch vandaag als service het product met spoed opsturen! aarrgh moment: na 8 maanden nog steeds geen betaling van ooit goede klant .. als uiterste maatregel hem aan de schandpaal genageld voordat ik morgen een incassobureau inschakel... (leveren die nog ooit echt waar voor hun geld??)
 5. pfft.. vandaag weer gebeld en bijna tegen beter weten in, deze persoon wel te woord gestaan, die zich verontschuldigde voor het handelen van de acquisiteurs die 'wel erg voortvarend te werk waren gegaan'. Ik zou nog een creditfactuur ontvangen.. Is dat niet vreemd, voor iets waarvoor je nog niet eens een factuur hebt gekregen (en ook niet had horen te krijgen)? Denk wel dat als ik het niet hier had opgeworpen en gemeld aan SAF dat ik er niet zo relatief gemakkelijk vanaf was gekomen.
 6. Officieel is Makro toch B2B? De dichtsbijzijnde IKEA in Duiven zit op het zelfde bedrijventerrein en dat is wel detailhandel. Het zal daar da wel in het bestemmingsplan zijn verwerkt, niet overal is dat het zelfde. We runnen onze webshop vanuit huis en afhalen is ook een optie. In de praktijk komt het weinig voor, tenzij iemand in dezelfde plaats woonachtig is. We zijn er wel toe overgegaan om contante betalingen te weigeren en uitsluitend afhalen toe te staan, wat wel iets meer vriendelijke herinneringen dan voorheen oplevert . (oh & hai Morloff ;) )
 7. vervolg: ben vanochtend gebeld door het bedrijf .. na mijn opmerking dat ik heb vernomen dat ze bj SAF bekend staan , zegt de man doodleuk "ja, we zijn een bedrijf".. alsof elk bedrijf in heel NL daar vermeld staat. Daarna heb ik neergelegd en ik werd warempel nog een keer teruggebeld ook nog of ik toch niet terstond terug zou willen bellen naar het opgegeven nummer! De brutaliteit om te denken dat iemand vrijwillig 40 euro per maand zou willen betalen (dat bedrag zag je ook niet meteen staan, hoe geniepig)! Nogmaals, bij raadpleging van hun gegevens blijkt er echt vrijwel niets te kloppen omdat alle informatie doodleuk 1 op 1 uit het KvK boek is overgenomen!
 8. treinstation (stilstaande treinen) kerkgebouw (kerkdienst) pleinen (demonstraties)
 9. 'k Zie het nu, had wel gezocht, maar niet op los geschreven varianten.. Aangezien we wel bij allerlei startpagina's gratis vermeld staan, had ik niet eens door dat het om betaalde informatie ging, voor dat soort vermeldingen willen we ook nooit betalen en dat heb ik ook duidelijk gemaakt aan degene die belde.
 10. Dat kwam omdat men me op het verkeerde been zette, door zeer stellig te beweren dat zo'n overeenkomst er wel was en ik alleen nog maar een email terug hoefde te sturen om de duur van het contract in te korten. Het kwam dusdanig geloofwaardig over, dat ik geen argwaan kreeg tot de volgende dag. INmiddels heb ik al antwoord van het SAF: Ik ben dus niet de enige die er in was getrapt.
 11. Zal ik doen! Dat is precies datgene wat de tweede contactpersoon wiens naam ik vergat, me verteld toen hij me opbelde nadat ik de email had teruggestuurd "dat de administratie dit niet accepteerde" en hij instrueerde me vervolgens wat ik dan wel in de email moest schrijven. Het lijkt me , als ik zo de lijst van bedrijven die in de spookfacturen worden gemeld , een nieuw opgezet bedrijfje.
 12. Inmiddels is de email verstuurd en is dit geval ook aangemeld bij het SAF (Steunpunt Acquisitiefrauide )
 13. En vervolgens blijf je op het standpunt staan dat er geen overeenkomst is. Facturen, herinneringen, incassodreigingen passend betwisten en uiteraard niet betalen. De e-mailcorrespondentie zorgvuldig archiveren. Beste Renep. Hartelijk dank voor deze suggestie.. ik ga hier opvolging aan geven! En tevens dit geval aangeven bij Steunpunt Acquisitie Fraude! Lees dat nog eens na. Waarmee ben je akkoord gegaan? Aan welke wens geef je hier uiting? Een wens om iets te beëindigen dat er NOOIT is geweest! Een wens die ik dus uitgesproken (opgetikt) heb , die nooit geuit had moeten worden omdat ik er in geluisd ben.
 14. Welk papier zelf? Je had het over e-mail. Je vertelt een enorm verhaal, maar ik kan er nog steeds niet uithalen onder welke tekst je nou precies een handtekening hebt gezet of waarop je akkoord hebt gegeven. Met 'het papier zelf' bedoel ik het contract dat als PDF was meegestuurd. Dat papier zelf was het contract waaarin naar ik AANNAM zou staan dat een bestaand contract werd opgezegd. Maar de dame zei dat ik ook wel simpelweg een email mocht terugsturen als ik het niet kon scannen ... Dus ik heb enkel en alleen in 2 emails teruggestuurd wat in de quotes staat.. . waarbij ik aangaf een contract te willen beëindigen. waarbij de 2e email dus het verste gaat Ik heb GEEN contact ingevuld, ondertekend en geretourneerd.. sterker nog, had het amper bekeken.. maar zag wel tot mijn verbazing dat er rechtsboven een contract nummer 02 stond. En dat liet een piepzacht alarmbelletje rinkelen. Dit is de letterlijke tekst van het contract (inclusief verkeerd gespelde achternaam) en dan ook nog eens een hufterige 40 euro vragen voor informatie die iedereen domweg kan googlen???
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept