Jump to content

mehmet.yildirim

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Mehmet
 • Last name
  Yildirim
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Omschrijving van je concept: Op dit moment studeer ik Management, Economie en Recht (MER) op HBO niveau en ben ik bezig met een onderzoek. Graag vraag ik uw medewerking. Op dit moment zijn er veel bedrijven die geen eigen afdeling personeelszaken hebben. Als er vragen zijn over werving en selectie, salarissystematiek, Cao’s, ziekteverzuim, opleidingen enz. moeten zij een externe partij inschakelen. De kosten van dit soort vragen kunnen aanzienlijk oplopen terwijl de vraag meestal in 10 minuten is opgelost. Ik ben van mening dat dit anders en efficiënter georganiseerd kan worden. Het idee is om een helpdesk voor personeelszaken op te stellen. Bedrijven kunnen dan een abonnement nemen op een bepaald aantal vragen in een bepaalde categorie. Je kunt spreken van een soort menukaart. Bedrijven krijgen dan een 0900 nummer waar ze met hun vragen naartoe kunnen bellen. Zo hoeven ze niet meteen een externe partij voor 1 uur te betalen terwijl de vraag met 1 belletje is opgelost. Graag wil ik jullie mening en eventuele andere ideeën hierover horen. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Op dit moment heb ik nog niks met dit idee gedaan. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Natuurlijk wil ik geld met dit idee gaan verdienen. Echter denk ik dat kleine bedrijven hier ook zeker interessen in hebben, want het kost heel veel geld om een externe partij in te schakelen. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Ik weet geen andere concepten die hierover gaan. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik hoop goeie en bruikbare feedback te krijgen. Misschien zie ik wel een aantal belangrijke dingen over het hoofd of heeft iemand een beter idee.
 2. Bij mijn sportschool is het zo dat leden bij de balie proteïneshakeskunnen kopen en volgens mij ook voedingsupplementen. Trainers die rondlopen geven hier advies over. Echter heb ik geen idee of dit per sportschool te vinden is op het internet. Maar volgens mij staan mensen altijd open voor adviezen. Helemaal omdat dit niet overal zo is.
 3. Erg leuk om te lezen dat je aan de hand van berichten van andere een eigen idee hebt kunnen ontwikkelen. Vooral ook leuk dat je een terugkoppeling geeft. Het is dan wel een jaar later, maar nog steeds leuk om te lezen. Heel veel succes met alles wat je nog gaat doen!!
 4. Heel erg leuk dat iedereen zich even voorsteld! Welkom allemaal! Verder ben ik pas 2 weken op dit forum, maar ik vind het nu al leuk om te lezen wat mensen vinden en voor ideëen hebben. Zelf ben ik een HBO student en zit ik in mijn 3de jaar. Ik volg de opleiding Management, Economie en Recht.
 5. Super mooi logo! Komt heel zakelijk over en het is niet met te veel kleurtjes en poes pas. Webdevolement zie ik er ook niet echt in, maar dat heb je vaker met logo's. Vind ik op zich geen probleem.
 6. Jammer genoeg kun je hier niks tegen doen. Je kan je niet beroepen op auteursrechten. Wel zou je met de artiesten een contract kunnen opstellen dat ze niet bij de concurrenten mogen gaan werken. Maar dan zul je ze meer moeten gaan betalen en ze eigenlijk in dienst moeten nemen. Ik denk dus dat het gewoon pech hebben is. Ik hoop dat de zaak nog wel goed draait anders is het heel erg jammer.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept