Jump to content

Ceez

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  hyped.nl
  emerce.nl
 1. Het onderwerp en content is hetzelfde. Website is gericht traffic te krijgen op betreffende zoekwoorden.
 2. Als internet marketeer maak ik continue websites met algemene zoektermen voor mijzelf of voor klanten. De zoekterm is dan ook bijna altijd de domeinnaam. Ik gebruik nooit (bewust) een merk in een domein. Kreeg gisteren een brief van een advocaat dat ik inbreuk maak op zijn clients merkrecht (zoekterm) die inderdaad geregistreerd is, tot natuurlijk mijn grote verbazing. Ik wist niet tot vandaag dat je een algeme zoekterm als merkrecht kan registreren. Dit is natuurlijk ook niet bewust gedaan. Wat de situatie nog erger maakt voor mij dat het bestaat uit twee algemene afkortingen. Om een voorbeeld te geven is de zoekterm "ov mkb" Eiser heeft als merkrecht en bedrijfsnaam/website: ov-mkb.nl Ik heb als website: ovmkb.nl OV= Openbaar vervoer MKB= Midden- en Kleinbedrijf. Eis van de advocaat: -Website offline halen -Domein overdragen -Advocaat kosten betalen In hoeverre moet ik aan de eisen van de advocaat voldoen?
 3. Website ziet er simpel uit geen logo en vooral geen eigen “stempel“. Het heeft meer van een affiliatie site. Ik zou wel een hosting pakketje afnemen, maar zou geen domeinnaam registreren. Ik heb o.a. diverse hosting pakketjes lopen via versio tot nu toe gaat het redelijk goed. Bij een andere soortgelijke partij heb ik ook een pakketje lopen. Alleen deze is een paar keer gecrasht, verhuisd en overgenomen. Om de paar weken is er wel iets, helaas. Ik ben nu wel wat voorzichtiger geworden met te goedkope aanbieders ??? Ga je met versio concurreren of werken jullie juist samen? Want de pakketjes en prijzen lijken wel heel erg op elkaar. Zoek het verschil: http://www.versio.nl/hosting.php
 4. Ik als cowboy "no cure no pay", "wij zetten je op de eerste pagina van Google" bedrijfje. ;) Een seo scan moet je niet te serieus nemen, deze zijn meestal standaard programma's. Het belangrijkste hierin is natuurlijk hoe oud is je site? Hoe is jou website gesetteld in de zoekmachines, hoeveel backlinks heeft hij al? Hoe groot is jou concurrentie? Heeft hij uniek content of is hij voorzien van feeds? en nog een paar vragen... Wil je scoren met de woorden "laptop kopen" dan moet je het doen! Wil je scoren met "fietshandel rotterdam" dit kan je ook zelf doen, kwestie van seo artikelen lezen.
 5. De extensie maakt qua vindbaarheid niet echt veel uit. org/com/info/net je kan zelfs met een .gr scoren. Het gaat erom in welke taal de inhoud is. Wat is wijsheid, een lange .nl url of toch een simpele en duidelijke .com? Ga voor een .com Indexeert google.nl een .com hoger of lager dan een .nl? Dat is nog niet bekend? Zijn mensen geneigd sneller te bestellen bij een .nl dan bij een .com? Een .nl geeft toch extra vertrouwen.
 6. Ik vroeg mij eigenijk af, wie al die "maak kans op een vakantiereis" "schrijf je in en win een ipad" acties controleert[/b!]? Dit is een mooie trouwens: http://www.humo.be/tws/wedstrijden/6841/win-elke-dag-een-htc-smartphone.html Deze vraag is ontstaan uit het feit dat ik ook iets ga verloten, ik ga dit natuurlijk echt doen:) Zelf afleveren, fototje erbij, betere reclame is er niet. [titel aangepast - Mikky]
 7. Ik mik op starters en bedrijven die iets innovatiefs willen. Dit is wel een hele algemene groep of je voor deze doelgroep gerichte leads kan vinden lijkt mij sterk?
 8. Een domein naam kost tegewoordig niet veel, deze zou ik alvast claimen? Probeer klein te beginnen. Hierdoor zal je in de praktijk ervaren of het gaat aanslaan of het alleen in jouw "hoofd" een briljant concept is. Theorie en praktijk zijn nogal anders.
 9. Is het direct duidelijk wat ik verkoop? Ja Oogt de website professionaal? Hij is een beetje te wit, als je toch geen valuta en taal kan kiezen, rechtsboven zou ik het verwijderen, weinig variatie. Zou ik hier wat kopen? Ja
 10. Ik wil en ga hier geen seo discussie van maken, of het wel kan en of nut heeft, dit doe ik al dagelijks op andere seo fora en blogs. Wil meer weten hoe je deze dienst het best kan "inpakken" qua facturatie zonder dat jezelf in de valkuil terecht komt. - Ik ben nu wel wat wijzer geworden (bedankt), dat het een jaarcontract moet zijn, met maandelijkse betalingen. - Vermelden dat, mocht een website een maand niet in de top 10 staan dat hij/zij over die maand zijn geld terugkrijgt. Nog iets vergeten?
 11. Dit waren eigenlijk niet de antwoorden waar ik op zat te wachten? Daarom pas betalen als je er éénmaal in de top 10 staat, dus geen loze beloftes. Sta zelf met diverse zoekwoorden (in diverse branches) met minder en zeer concurrerende zoekwoorden al enkele jaren in de top 10, dit is niet nieuw voor mij, zeg niet dat het makkelijk is.
 12. Ik wil een seo dienst aanbieden, zal als volgt gaan: "gratis in de top 10 en hierna maandelijks een xx bedrag" Dus als pietje met zijn website met de woorden "mooie website" na 4 of 8 weken in de top 10 staan zal pas de betaling beginnen. Hoe moet je en kan je dit het beste factureren? Ook een paar vragen waar ik mee zit zijn: -Wat na als 3 maanden pietje ermee wil stoppen? -Schrikt een jaar contract niet af? -Wat als in maand 6 de betreffende website op positie 17 staat met die zoektermen? (niet naleving afspraak) -Gewoon maandelijks een factuur sturen of gelijk voor een jaar afrekenen? Hopelijk kan ik hier wat wijzer worden.
 13. Ben nu met de laatste stappen bezig met het starten van een eenmanszaak. Was vandaag nog even bij de kvk weer veel bijgeleerd, was een aardige dame. Ik zit nog met een vraag waarmee ze mij niet echt mee konden helpen met de vraag over een boekhouder. Ik zal mij voornamelijk bezig houden met: targetpay, mollie, ringtonio, adsense, adwords, affilaite marketing binnen en buitenland. Kan ik voor bovenstaande naar elke willekeurige boekhouder (regio rotterdam) of heb je tegenwoordig ook boekhouders die zijn gespecialiseerd in het online segment?
 14. Verkopen, maar wat? Is niet dat ik op zoek ben naar het gouden ei. Iedereen heeft toch wel eens op het punt gezeten, wat nu? Of ben ik hier wel de enige in, dan moet ik mischien bij dokter rossi langs. Een webshop opstarten zie ik als de volgende stap en een nieuwe uitdaging, alleen droshipping heeft ook nadelen ben ik achter. Dus wordt toch denk ik verkopen via eigen voorraad. Wacht wel tot het lampje gaat branden... ???... Bedankt voor de reacties op mijn gezeur :)
 15. De reden dat ik een webshop wil beginnen is dat ik 100% wil ondernemen, dus niet hobbymatig of voor de fun. Ik wil ook een echt product verkopen die je fysiek kan aanraken. Verkoop nu alleen maar "digitale informatie" het is bijna 100% onderhoudsvrij opgezet en loopt redelijk goed. Hierdoor ben ik ook misschien een beetje verziekt en heb de verkeerde instelling gekregen. Door de enorme concurrentie in deze branche heb ik mij laatste maanden ook gefocust op de seo van webshops deze hebben toch een andere aanpak nodig dan de gewonen sites. Heb zelfs enkele webshops van derden geoptimaliseerd en hoger laten ranken om te oefenen voor mijn eigen project die hopelijk binnenkort zal starten. Waar ligt mijn passie? Heb geen echte passie (ja, veel geld verdien) en mijn inspiratie is nu ver te zoeken. Daarom vraag ik mij ook af of de ondernemers die een websop runnen echt interesse/passie hebben met het product of dit uit alleen de "vraag naar" hebben opgezet of gewoon voor de $$$.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept