Jump to content

FellowPet

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Is het een typische iphone app of meer webbapp? Zoals anderen hebben aangegeven zou je ook kunnen kijken naar andere platformen, daarvoor zou ik phonegap.com aanraden waarmee je met javascript html5 css je app kan uitbrengen op meerdere platforms tegelijk. En om in te gaan op je vraag wat ik irritant vind in sommige apps? Buttons die eigenlijk slecht te bedienen zijn met de vingers, apps die proberen zoveel mogelijk op hun UI te krijgen maar tegelijkertijd minder ruimte geven om het te bedienen met de vingers.
 2. Ook bij de Universiteit Utrecht kan je vakken volgen in het ondernemerschap maar wat vooral interessant is (wat ook allang bij andere universiteiten gedaan wordt) dat rondom studies ook getracht probeerd om studenten te faciliteren in het ondernemerschap zoals incubators als utrechtinc en yesdelft (tudelft). Dus mocht je in dubio zijn tussen studie/ondernemerschap, vergeet niet dat rondom studies tegenwoordig geprobeerd wordt om je als student te stimuleren in ondernemerschap + combinaties van talentvolle studenten is altijd een mooie omgeving
 3. Wordt opencart ontwikkeld door 1 persoon ??? Persoonlijk zou ik liever voor prestashop gaan om dat daar een geheel dev team achter staat. Iemand ervaring met beide? Ik kom bij Prestashop af en toe rare meldingen tegen dus vandaar dat ik ook geinteresseerd ben in alternatie ecommerce pakketten.
 4. Zoals eerder aangegeven zijn de websites die TS aanhaalt echt geen 15.000 euro waard. Als je geen verstand van programmeren/webdesign, kijk dan gewoon heel simpel naar de functionaliteit (hoe meer functionaliteit = hoe meer coderen = dus meer werk+tijd). De websites die alleen statisch zijn en wat mooie plaatjes en informatie weergeven die hoeven helemaal niet te kosten (persoonlijk vind ik dat deze websites niet meer 1 dag hoeven te duren om gebouwd te worden). Talentvolle webdesigners zitten vaak op twitter en facebook, zoek bijv. op twitter naar "webdesigners" en vaak staat ook hun portfolio bij hun beschrijving. Succes.
 5. Er zijn wel degelijk technische aanpassingen die gedaan kunnen worden om je SEO op te hogen. Gebruik bijvoorbeeld: www.woorank.com en deze laat kort zien wat er mankeert aan jouw website op het gebied van SEO. Sommige dingen die goed zijn voor SEO is dynamische titels (zie de titel veranderen aan de tab of bovenkant van je browser) daarnaast link exchange werkt ook heel goed maar is veel lastiger voor elkaar te krijgen aangezien je dat niet in de hand hebt.
 6. Ik neem aan dat je een korte pitch in het Engels moet doen? Ik heb verder geen problemen om te pitchen maar mijn Engels is belabberd..
 7. Wat is precies "winst"? Vergeet niet zodra je handeltje gaat formaliseren dat je opeens met vaste en variabele kosten te maken hebt zoals transacties, belastingen, etc. Het is dan ook aangeraden om eerst je plan goed op papier te zetten voordat je acties onderneemt.
 8. Zakelijk gezien is het niet handig om het zo te regelen waardoor de chinese leverancier minder papierwerk heeft, het papierwerk is er niet voor niks (controle van je order).
 9. Voor Nederland is dit volgens mij de enige goede zakelijke discussie forum.
 10. Misschien wilt hij er iets mee maken? Kunstwerk?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept