Jump to content

mahyar

Junior
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Den Haag
 • Phone number
  06-21586034
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Branch 2
  31
 • Branch 3
  Financiering & bankwezen
 • Website address
 1. Het is volledig afhankelijk van de bedrijvengids. Er zijn bedrijvengidsen met een hoge DA/PA en die links helpen je wel.
 2. Een combinatie van SEO/SEA is de beste oplossing. Zoekwoorden met hoge zoekvolume aanpakken met SEO en lage zoekvolume met SEA.
 3. Of als iemand gewoon toelicht wat die "strategiën die zo goed als zeker werken " inhouden, dan kan de gemiddelde MKB-er daarmee gaan experimenteren. ::) :P. Trust me: een doe het zelver haal jij hier toch niet mee over om een specialist te benaderen. Been there, done that. Focus je op die ondernemers die zich willen bezig houden met hun kerncompetenties en de rest bewust uitbesteedt. Of richt je specifiek op die problemen die een gemiddelde MKB-er naar jouw mening echt zelf niet kan oplossen, maar maak dat dan met voorbeelden concreet, concreter in ieder geval dan "strategiën die zo goed als zeker werken " Misschien had ik hier inderdaad duidelijker in moeten zijn. Met strategieën die werken bedoel ik strategieën die door Google zelf voorgesteld worden. Een goed website maken met goed content zodat mensen er naar toe willen linken. Meer informatie hierover vind je hier : https://support.google.com/webmasters/answer/35291?hl=nl Experimenteren met je website raad ik nogmaals af.
 4. Zelf uitproberen blijft natuurlijke het beste maar er zijn ook genoeg betrouwbare strategieën die zo goed als zeker werken. Ik raad dan ook het gemiddelde MKBer niet aan om zelf te gaan experimenteren maar strategieën te gebruiken die zo goed als zeker werken.
 5. Voor dit jaar toch al niet. En ik denk ook dat er een grote kans is dat Pagerank geleidelijk zal verdwijnen, maar dan enkel onzichtbaar voor de mensen. Ben het met je eens. Ik denk zelfs dat er geen update meer komt.
 6. Tips om gratis je SEO te verbeteren : 1- http://www.woorank.com/nl/ gratis analyse voor een website (adviezen opvolgen) 2- Met https://www.majesticseo.com/ een backlinks analyse doen van je concurreren 3- Je website gratis aanmelden op de website waar je concurrenten ook een link hebben 4- Links ruilen met andere webmasters Allemaal gratis en je komt er ver mee. Pagerank moet je maar vergeten, dat is iets van de vorige tijdperk. Je kan je beter richten op de DA van je website. Het zal me niets verbazen als PR niet meer geupdate wordt.
 7. Ik zie heel veel mooie tips hier tussen staan en heel veel verkeerde. Zeker met de nieuwste updates is het erg opletten wat je doet. Een verkeerde strategie kan ervoor zorgen dat je flink gaat zakken in de resultaten. Ik raad mensen dan ook aan om niet te gaan experimenteren met de website waar je je brood mee verdient.
 8. Door welke update denk je geraakt te zijn? Stuur even een PM met de URL je website, kijk ik even voor je.
 9. Stuur maar een PM, ik zal eens kijken of je echt door Penguin geraakt bent. Er zijn veel meer updates en algoritme aanpassingen geweest de laatste weken.
 10. Profiel backlinks hebben bijna geen invloed meer. Ik denk dat het zonde van je tijd is om je daarop te richten. Voor een niche met een beetje concurrentie heb je toch veel meer dan wat forum backlinks nodig. Het heeft ook geen zin om te reageren op topics voor een backlinks aangezien het toch allemaal van de zelfde ip adres en domein is. Zoals eerder wordt aangegeven is op dit moment je linkprofiel in zijn geheel belangrijk. Daarin horen alle soorten links met variatie aan anker teksten. Eenzijdig linkprofiel en/of te veel backlinks op een bepaalde zoekwoord zorgen er tegenwoordig voor dat je helemaal niet meer gevonden wordt.
 11. Je moet het niet moeilijker maken dan het is. Het is eigenlijk heel simpel, zeker aangezien het hier om opencart gaat. Opzetten van een VPS heeft wel wat meer voeten in aarde maar dat kan je gewoon eenmalig uitbesteden. Je verhuisd alles naar de nieuwe VPS die je laat opzetten. Als alles op de nieuwe hosting werkt pas je de nameservers van je domein aan. Je oude website blijft geweoon werken tot de DNS wijzigingen door zijn gevoerd. Als dat eenmaal gebeurt is neemt je nieuwe hosting het over. Wel even opletten dat je de path naar je home map aanpast in de configuratie bestand van opencart. Naar mijn mening is het moeilijkste gedeelte het opzetten van een VPS. .
 12. Ik wil je adviseren om geen - in je domeinnaam op te nemen. Een domeinnaam kost maar 10 euro per jaar. Je kan ze allemaal vast leggen en met een 301 doorsturen naar je .nl domein wat ik aanraad als je in Nederland actief gaat zijn.
 13. je kan je website op http://www.sitedeals.nl/websites/ te koop zetten. Zitten een paar serieuze koper tussen.
 14. Het gaat niet alleen om de linkprofiel en niet alleen om Penguin. Heel veel websites met UGC (content dat door bezoekers wordt geplaatst) zijn ook geraakt door panda.
 15. Ik zou in deze fase voor een open source oplossing gaan als http://www.opencart.com/. Het is erg makkelijk op te zetten, dit kan je zelf doen of voor weinig uitbesteden. Zo een webwinkel bied eigenlijk alles wat een "professionele" webwinkel software aanbied. Met SEO zit het ook goed. Het is een kwestie van juiste tags invullen. Zo is de drempel wat lager en zit je niet aan een jaar contract vast voor het geval dat het niets wordt. Ik vind het BTW geen idiote gedachten dat je zo snel naar een beter oplossing zoekt, als zaken goed gaan dan gaan ze goed, je moet dan ook durven om de volgende sta te zetten.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept