Jump to content

dennizvd

Super Senior
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Het woordje "stijl" roept hoge verwachtingen op. Niet dat ik de website afschiet, sterker nog kan weinig verbeter punten vinden behalve het gebrek aan stijl. Wat ik bedoel met gebrek aan stijl? Een basic template die je wel vaker ziet. Zoals ik al zei "stijl" roept verwachtingen, dan denk ik aan een armani en versace. De website is erg standaard, logo, menu eronder, daaronder een groot wit content vlak. Dit roept bij mij niet echt een stijlvolle emotie op, maar meer een strakke zakelijke emotie. ( Maar het kan goed dat we allebei andere emoties verwachten bij het woordje stijl ;) ) Zodra ik bij een klant het woordje stijl hoor, begin ik al gelijk met een zwarte basis inplaats van wit, dit kun je ook terug zien op bijvoorbeeld de armani of versace website. En nog tal andere stijlvolle websites, nu heb ik niet gezegd dat jouw website stijlloos is.... maar dat het een gebrek aan stijl heeft door de verwachtingen die ik bij dat woord krijg. Good luck! 8)
 2. Vind de website beetje weinig stijl hebben voor een site met stijl in zijn naam ( Beetje simpel ). PS zeg even tegen je designer dat zijn website is geïnfecteerd met malware. ;)
 3. Hoi Ricard, dank voor je reactie, alleen had ik zelf de vraag verkeerd begrepen. :P Ik heb het start bericht even bewerkt naar de juiste vraag.
 4. Beste HL-ers, er werd mij wel een interessante vraag gesteld. Namelijk, is het verplicht dat 50% van het verschuldigd bedrag achteraf betaald moet kunnen worden? Dank alvast. 8)
 5. quote vancommunity4business website: ACTIE , EERSTE 3 MAANDEN GRATIS!!! Ik moet dus gaan betalen om me kennis te delen ???
 6. Het ging in mijn geval om wat kantoor artikelen en een klein bedrag aan hosting wat ik al een half jaar van te voren heb betaald. Maar ik zal het verder laten rusten, en alleen nog maar reageren op web gerelateerde zaken. ;D
 7. Je kunt beter niet meer reageren, je reactie voegt totaal niets toe. Dat ik verkeerde informatie verschaften was ik dan dus blijkbaar ook achter. Vind het nog steeds verwarrend dat mij dit wel verteld is, en ook nog met een onderbouwing dat het niet kon omdat je niet kunt declareren als iets nog niet bestond. Klonk mij ook wel logisch, en denk niet dat ze me voor die paar euro aan kantoor artikelen hebben voorgelogen. Andere mensen hier toevallig ook ervaring mee?
 8. Hmmm raar, waarom is mij dan gemeld bij de kvk dat dit niet mocht ???
 9. Wat is je vraag daarover dan? (echte belastingtechnische vragen zal ik waarschijnlijk geen antwoord op weten, dus zul je moeten wachten tot een ander hierop reageert.)
 10. Omdat jouw bedrijf toen nog niet bestond.
 11. Nee dat mag niet, je mag alleen facturen van na 01-01-2012 terug declareren.
 12. Bij de overheid. ZO en nu wordt het tijd voor een bakkie koffie! ;D 8)
 13. Vluchtig gekeken en ziet er niet verkeerd uit. 8) Wat me wel gelijk opvalt is de schroefmachine die ik direct te zien krijg bij het bezoeken. Dat deze dienst ook een onderdeel is van jullie ala, maar als ik naar een cleaning bedrijf ga vind ik dit toch een beetje raar. Mijn advies is dus om deze niet als eerste maar als tweede plaatje te laten zien. De eerste indruk is het belangrijkste en die is in mijn ogen dus een beetje scheef. Good luck! 8)
 14. Als hij graag mailtjes wil versturen heb ik hem net de oplossing gegeven. ;D
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept