Jump to content

CC_

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Heel erg tof om te lezen en precies het soort droom dat ik ook weleens heb. Zijn er hier meer mensen die amerikaanse trends in de gaten houden? Eigenlijk kan ik mij heel goed voorstellen dat als iets in amerika een trend wordt dat de kans zeer zeker aanwezig is dat het ook een trend in nederland kan worden. Ik ga maar eens zoeken naar amerikaanse websites over trends denk ik :)
 2. Interessant topic. Het inkopen van 1 of enkele merken kan er voor zorgen dat je een sterkere onderhandelingspositie krijgt wat je marges vergroot.
 3. Eerlijk gezegd schrik ik nogal van deze zin: '- Wij brengen de 15789 aangesloten bedrijven op de hoogte van uw vraag'. Uuuh betekent dat dat 15789 bedrijven mij gaan mailen? Lijkt mij niet maar zo staat het er wel. Ik zou dat echt anders gaan formuleren.
 4. Dit leek mij de beste plaats om mijn vraag te stellen. Ik functioneer goed bij mijn baan maar er is iets waar ik niet bepaald in uitblink. Dit is de bijverkoop van een bepaald product, het gaat hier om een verzekering. De verkoop van deze verzekering gaat in de nabije toekomst steeds belangrijker worden voor het bedrijf vanwege de bijbehorende marge. Maar het lukt mij niet goed om hier goed mee te scoren. Aangezien dit forum zich specifiek richt op eigen bedrijven heb ik het idee dat mijn vraag hier niet hoort(alhoewel ik er in dit topic misschien verder over door kan praten?). Ik vroeg mij af of jullie bekend zijn met een forum over verkoop of iets waar ik wat uitgebreider terecht kan met deze vraag. Naast het feit dat het voor het bedrijf goed is als ik dit product meer verkoop is het voor mezelf ook goed omdat ik graag mijn verkoop skills sterker wil hebben omdat dit bij toekomstige banen vast en zeker van pas komt. Bedankt alvast voor het lezen en eventueel reageren.
 5. Boeiend geschreven blogje. Eigenlijk bizar dat nieuwe klanten deze voordelen ontvangen en bestaande klanten niet maar zoals eerder gezegd zijn dat dagelijkse praktijken voor veel bedrijven. edit: Overigens vraag ik mij nu wel af of die 79,95 vast staat voor nieuwe klanten of dat dat misschien maar een deel van de (contracts) periode is? Mocht het bijvoorbeeld maar een korting zijn die nieuwe klanten 3 maanden lang ontvangen dan veranderd het de zaak wel een beetje.
 6. Haha, ik doelde er niet op dat jullie het daarom wel als belangrijk zouden moeten zien;) Ik doelde erop dat het raar is dat school dat is een belangrijk onderdeel ziet terwijl het 1 lastig is om aan contactgegevens van bedrijven te komen en 2 het volgens die link van jou niet echt mag.
 7. Oh gaat mijn topic gesloten worden... dat zou niet fraai zijn:( Vanuit school wordt dit als belangrijk onderdeel van het onderzoek gezien dus het is wel raar als dat niet mag. Ik ben op dit moment even radeloos hoe ik dit voor elkaar ga krijgen....
 8. Hoi allemaal, Ik hoop dat dit de juiste sectie is voor deze vraag. Ik ben bezig met afstuderen en schrijf een strategisch marketingplan. Nu is een zeer belangrijk onderdeel van het onderzoek een enquête. De doelgroep voor deze enquête zijn MKB bedrijven in Nederland met een bedrijfspand in eigen bezit. Ik heb een korte enquête die ik door dat soort bedrijven moet laten invullen maar ik heb geen idee hoe ik aan hun email adressen ga komen. Ik wilde deze kopen bij de KvK voor slechts €0,03 per bedrijf maar ik ben er achter gekomen dat de gegevens die je dan krijgt geen email adres bevatten. Ik heb nu geen idee hoe ik aan die email adressen ga komen. De enige optie die ik nu heb is random websites van bedrijven bezoeken en zoeken naar hun email adres maar dit gaat zo ontzettend veel tijd kosten, zeker als je bedenkt dat de meeste bedrijven niet zullen reageren op mijn e-mail. Suggesties of ideeën?? Alvast bedankt allemaal.
 9. Misschien zit hij al lang en breed aan tafel met meneer Heijn ;)
 10. Ik heb ook al weleens eerder ideeën gehad maar ik kon deze zelf niet uitvoeren. Het stappen naar een groot bedrijf lijkt mij ook nogal riskant.
 11. Appart topic, maargoed... Ik denk dat je je in een sector bevind waar het gebruikelijk is dat je netwerk en/of goede naam je in contact brengt met klanten.
 12. Ik zit nu in een deel van mijn leven waarin ik sinds enige tijd veel nadenk over een aantal zaken m.b.t. mijn toekomst. Hierbij moet je vooral denken aan welke richting ik op wil met werk(Het zal vast meespelen dat ik nog 1,25jaar moet studeren en het hierna waarschijnlijk full time werken wordt). Zo nu en dan schieten mij ideeen te binnen die inhaken op bestaande bedrijven en producten. Een voorbeeld hiervan is dat ik laatst een reclame bord zag van een bepaald merk boter en er een marketing actie in me op kwam met als doel het vergroten van de naamsbekendheid van dit product. Een ander voorbeeld is een nieuw retentie systeem voor fitnessscholen en healthclubs die hand in hand moet werken met huidige software systemen die gebruikt worden in deze markt. Mijn grote vraag van dit moment is wat ik met zulke ideeen kan doen. Het zijn duidelijk geen ideeen die ik zelf uit kan voeren. Kan je hiermee iets(Stappen naar een productent bv?) of werkt het zo niet en is dit misschien onmogelijk? Ik ben benieuwd of men er iets meer over kan vertellen. Alvast bedankt en met vriendelijke groet.
 13. Ik ben net nieuw op dit forum en ben bezig met het maken van een ondernemingsplan. of ik deze daadwerkelijk uit ga voeren als het af is weet ik niet maar daar hoop ik gedurende het proces achter te komen. Hoe dan ook, bedankt voor het excel bestandje. Het ziet er goed uit :) edit: Ik zie dat er nog veel zaken zijn die ik niet in kan vullen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept