Jump to content

jan king

Super Senior
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Jan
 • Last name
  King
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Groningen
 1. Ik heb niks aangepast (geen verbouwing etc) dus wil ook geen vergunning aanvragen. Maar de Gemeente wil dat ik mij daar aanmeld. Blijkbaar moet ik dus weer kosten maken zodat de gemeente digitaal kan gaan. Krijg vrijdag een terugkoppeling van de gemeente omdat de desbetreffende ambtenaar dan weer zijn mail kan beantwoorden.
 2. De gemeente vraagt mij in te loggen op omgevingsloket. Waarom weet ik niet, dus heb ik al een mail gestuurd. Maar als je daar heen gaat ben je verplicht je te identificeren. Oke dat is logisch, vervolgens zijn er dan een aantal partijen die deze dienst hebben. Ik zal wel wat verkeerd hebben aangeklikt maar daar rolt dan weer een factuur uit van meerdere honderden euro's. Vraag: kan dit of is dit ook ergens gratis c.q wie is het goedkoopst?
 3. Wouter's nekharen gaan overeind staan, Henk kan geen informatie over de "fee" vinden, Joost is niet enthousiast over de website, TR6 doet er geen zaken meer mee. Vanwaar dan deze conclusie? ??? TR6 heeft er wel zaken mee gedaan en was positief. Men heeft mij wel een offerte uitgebracht. (indien je die wilt zien stuur even een PM. Mijn site ziet er ook niet uit maar dit heeft met andere prioriteiten te maken. Kortom ik hoor geen negatief advies.Of ga ik nu te kort door de bocht? Wat wel raar is dat men zegt veel leden te hebben en ik krijg maar weinig reactie.
 4. sorry voor de late reactie. bedankt voor jullie input. Conclusie is dus de moeite om te proberen
 5. Heeft iemand ervaring met deze club HIT MKB. Hun voorstel is gezamenlijk inkopen en zodoende besparen. (wel eerst een fee betalen) Verhaal klinkt te mooi om waar te zijn en dan wordt ik altijd achterdochtig. Mijn concrete vraag is; Wie heeft ervaring met deze club. [titel aangepast - mod]
 6. 2 x gebeld naar de belastingdienst maar hierover is niet gesproken. Was wel een idee geweest.
 7. Dit was wel een goed plan geweest. Voor mij te laat want ik moet nu maar hopen dat de verklaring van de verkoper klopt. Nadeel van een verklaring van de verkoper is, als hij de zaak bedondert ,het moeilijk is om de te verhalen schade ook vergoed te krijgen.
 8. Vandaag weer een poging gedaan om info van de belastingdienst te krijgen. Ik wil nl weten of de belasting dienst een vordering/beslag heeft op een bedrijf wat ik wil overnemen. Hierover geeft men geen info. Ik vind het vreemd dat je net zoals bij een huis niet kunt controleren wat de financiële status is.
 9. Het huis is in mij optiek niet de uitdaging. Tel daarbij op dat je in een neergaande markt niet moet verkopen. Ook moet je dan weer kosten maken om te wonen. Lijkt mij een goed plan om ideeën aan te dragen om inkomsten te genereren.
 10. maw ga eerst eens je eisen en wensen duidelijk formuleren dit kun je vastleggen in een functioneel ontwerp (FO) je kunt ook eerst zelf magento installeren en daarmee experimenteren. Niet dat je nu ontwikkelaar moet worden maar je hebt dan wel kennis en krijg je proefondervindelijk een beeld wat wel en niet kan.
 11. Banken kijken ook na wat je kunt aflossen pm en in jouw geval is dit dus niet positief. Positief als ik ben denk ik dat de huizen markt wel weer aantrekt. Dat betekend dat je deze periode moet overbruggen. Daarnaast moet je een bankaccountmanager niet zenuwachtig maken met negatieve zaken. (dit betekend niet dat je de boel moet verdoezelen) Zie ook voorgaande opmerkingen kijk naar de inkomstenkant en probeer je uitgaven te minimaliseren. Indien je de bestaande business nieuw leven in wilt blazen kun je ook naar alternatieve financiering kijken (zie elders op dit forum) of vraag advies bij andere oud ondernemers. (frisse kijk, bedrijfsblindheid etc)
 12. Ben een exact online fan. Grote voordeel van dit pakket dat ze dit aangepast hebben voor de cloud. Beter gezegd men heeft het opnieuw gebouwd ipv oude legancy aan te passen. Wel wat duurder maar volgens mij zit er alles in voor de mkb gebruiken.
 13. Let op: dit kan ook zijn weerslag hebben op het functioneren van de medewerkers. Indien men dit uitstraalt naar klanten kun je er nog een uitdaging bij hebben.
 14. Zijn probleem, moet niet jouw probleem worden. Als ik het goed begrijp ben jij ZZP-er? Dat betekent dat hij een aanbod kan gaan doen. Maw onderhandelen. je hebt dan een uurtarief en een stand-by tarief. Als je productiviteit meetbaar is is het simpel zo niet kun je ook uit gaan van een opslag. Lees jij rekent 1 uur wat hij weer door kan belasten naar zijn klant.
 15. Ik zie dat veel Horeca bedrijven voor hun entertainment in zee gegaan met clubs die dit voor hun regelen. Dit kost tussen de 50 en 150 pm. Ik zie de toegevoegde waarde niet tov zelf legaal downloaden naar je eigen mediplayer (open source) streamen ? Indien je voetbal wedstrijden wilt uitzenden van eredivisie live betaal je ook weer minimaal 50 euro. Moet dit via Nederland of kun je dit legaal omzeilen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept