Jump to content

del

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  Dirk
 • Last name
  Warmerdam
 • Website address
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  frankwatching.nl
 1. Ben zelf redelijk bekend met het concept althans mijn vriendin gaat maandelijks naar een dr.Fish, het concept is dus in Nederland niet zo heel uniek. Wel denk ik dat er veel creatiever mee om gesprongen mag worden. Begin dit jaar ben ik in Indonesie geweest op het eiland Bali en kwam dit initiatief op veel plekken tegen. In supermarkten, winkelcentra en uitgaans gebieden en heb me verbaasd hoeveel mensen bereidt waren hier op een dergelijk moment tijd voor te nemen en bovendien geld aan uit te geven. Ik raad je aan zoiezo contact op te nemen met enkele overdekte en wat nettere winkelcentra en even te kijken welke reactie je hier op krijgt. Het lijkt me vooral moeilijk in jouw geval voor het juiste concept te kiezen maar wellicht dat feedback je juist op nieuwe ideeën brengt.
 2. Dat is afhankelijk van het merk en product. Wanneer het merk zelf een eigen marketing afdeling heeft en haar eigen budgetten verdeeld is het makkelijker voor hun om te kijken of dit binnen het budget past. Zij bepalen dit en kunnen ook eerder vaststellen of "het risico" wat bij iedere aankoop of beslissing van belang afweegt tegen de voordelen van de overeenkomst. Wanneer u zich meld bij de holding is de kans aanzienlijk groter door de lagere betrokkenheid er geen inleving of aandacht is voor het voorstel. Bedenk daarbij dat je waarschijnlijk niet de eerste en enige zal zijn die een brief naar de holding stuurt. Maak een afgewozen keuzen doe vantevoren research. Zoek naar contactpunten en bel vooral een keer met de verkoop/marketing afdeling, zij zijn vaak bereid een boek open te doen over de onderneming waardoor het misschien duidelijk kan worden wie uw aanspreekpunt moet zijn. Mijn voorkeur zou gaan richting het merk zelf maar is natuurlijk ook sterk afhankelijk van het voorstel zelf.
 3. Vanuit mijn werk probeer ik je website te openen en krijg direct wanneer ik iets aan klik een 404 error met de volgende tekst: 404 Page Apologies, but the page you requested could not be found. Perhaps searching will help. Hier haken veel bezoekers af, het gaat om IE 7. Als ik thuis ben zal ik het nog eens proberen.
 4. Dit is niet bedoelt als schopje omhoog of ter promotie van mijn eigen diensten of producten. Wilde graag gewoon even mijn ervaring kwijt m.b.t. budget tablets. Heb zelf een uitstekende ervaring opgedaan met het model van ASUS. Het is met zijn 320 euro niet een echte budget tablet volgens jullie maar ik denk kwa prijs/kwaliteit verhouding dit model nummer één is op het gebied van tablets. Doet alles wat een iPad of Samsung Galaxy ook doet en is toch een stuk goedkoper. Ander voordeel vind ik zelf persoonlijk dat het gaat om een android besturingssysteem en het gaat om een 16gb geheugen.
 5. In principe probeert de curator de boel kwa betalingen in ieder geval te organiseren. Er is waarschijnlijk in deze een betalingsregeling getroffen m.b.t. tot een aantal aanslagen waarin maandelijks of in ieder geval voor een bepaalde datum een afgesproken bedrag betaald moest worden. Dit is in deze dus blijkbaar niet gebeurt en naar aanleiding daarvan heeft de Belastingdienst waarschijnlijk besloten de regeling in te trekken en het geld alsnog direct op te eisen. Ik raad u aan zoiezo een telefoontje te plegen naar je contactpunt bij de Belastingtelefoon, opzich zijn alle gegevens van de curator bij de belastingdienst bekend. Daarnaast zou ik eventueel in overleg met een advocaat aangifte doen.
 6. del

  Concurrent doet het zwart

  Mee eens het is geen heldendaad om anoniem te klikken. Daar tegenover staat wel dat er in deze maatschappij mensen rondlopen die niet voor zichzelf in staan en buitensporig verdrag vertonen. Het is een beetje een afweging die iedereen persoonlijk maakt. Ik weet niet wat ik zou doen als de branche waar ik in zou werken waar de markt continue verziekt wordt door een oplichter. Gelukkig ben ik dan nog mijn bedrijf aan het opzetten en heb daar in deze fase gelukkig niet mee te maken.
 7. Het gebruiken van afbeeldingen i.p.v. bijvoorbeeld html tekst kan ik ten alle tijden afraden. Google heeft vaak niet door dat het in dezen op afbeeldingen gaat, daarnaast betekend dat dat de gehele inhoud van de afbeelding niet te lezen valt voor de zoekmachine en dus ook niet opgenomen zal worden. Afbeeldingen zijn nu eenmaal moeilijk te classificeren, ze zijn niet fysiek zichtbaar voor een computer dus de inhoud kan alleen op waarde worden geschat door de naam, omliggende tekst, afbeelding beschrijving etc. Niet doen dus.
 8. del

  Concurrent doet het zwart

  Bij de Belastingtelefoon 0800-0543 kennen ze ook een procedure om anoniem fraude zaken te melden. Je krijgt eerst een willekeurige medewerker aan de telefoon die eerst even controleert in hoeverre dit gaat om een concrete zaak. Op het moment dat dus zo is wordt u doorverbonden naar een meldpunt en degene die daar opneemt gaat de zaak in behandeling nemen. Het grote voordeel het moet anoniem gebeuren.
 9. Verklaar u nader? Voor iemand die weet wat hij wil is het toch in mijn ogen mogelijk door het verkoop praatje heen te kijken en naar de essentie van een product te kijken. Daarnaast ben ik het helemaal met u eens dat een portfolio van belang is. Op het moment ben ik nog in loondienst omdat ik me zelf ook zorgen maak over een vrijwel leeg portfolio heb ik via een bekende weten te regelen dat ik aankomende zomer een portfolio opdracht mag uitvoeren bij een innoverend bedrijf binnen de zorg wat een ontzettende groei doormaakt. Ik mag daar een 5 jaren plan schrijven, uiteraard niet tegen vergoeding [heb gelukkig wel mijn kosten er uit weten te onderhandelen]. In het voorjaar krijg ik de kans om op een aantal facetten binnen het bedrijf onderzoek te doen om daarna uiteraard mijn plan te mogen presenteren. Wanneer zij er gebruik van gaan maken is er een kleine vergoeding voor mij weggelegd maar dat is uiteraard niet waar het om draait. Hoop met deze vooraanstaande naam toch straks klanten over de streep te trekken. Aangezien de zorg natuurlijk niet echt een markt is waarin veel bedrijven binnen mijn doelgroep opereren is dit wel een markt waar marketing booming is. Ik vraag me alleen af of er misschien andere manieren zijn om mijn portfolio te vullen.
 10. Met 'piraten' bedoel ik bedrijven die een service aanbieden die goedkoper is dan de daadwerkelijke marktprijs maar niet de kwaliteit kunnen bieden die 'echte' bedrijven wel kunnen bieden. Een product wil ik dus aanbieden in drie varianten. In eerste instantie wil ik twee standaard pakketten aanbieden met werkzaamheden die doorgaans door iedere emarketeer worden uitgevoerd binnen de sector. Dit ga ik doen onder een vaste prijs om me toch enigszins onderscheidend te maken Daarnaast ben ik van plan om dezelfde werkzaamheden aan te bieden in een variant gericht op dienstverlening daar komt dan ook extra service en een hogere return on investment bij kijken. Ik wil dit bereiken door een andere weg in te slaan dan andere emarketeers. Mijn vraag is dan eigenlijk heeft het wel zin om die eerste twee pakketten dan aan te bieden? De bedoeling is om juist te adverteren op het kwalitatief betere product dit omdat ik als starter waarschijnlijk niet bijzonder zal opvallen tussen de meeste emarketing bureau's met standaard S.E.O. werk
 11. Beste ondernemende leden, Na een aantal maanden met volle interesse mee te hebben gelezen heb ik dan toch besloten mij aan te melden. In eerste instantie wil ik een hoop van jullie alvast bedanken voor de informatie die hier tot mijn beschikking wordt gesteld. Ik heb vooral veel tijd besteed tot nu toe aan het lezen van oude onderwerpen zodoende ben ik over een aantal van jullie al wat te weten te komen, vandaar dat ik me eerst zelf even ga voorstellen. Ik ben Dirk en ben van plan te gaan ondernemen, op dit moment ben ik nog in loondienst waardoor ik lekker de tijd kan nemen om mijn plan op te zetten. Mijn onderneming zal voornamelijk gericht zijn op het gebied van e-marketing. Sinds december vorig jaar ben ik bezig met mijn werkzaamheden en de processen die ik wil gaan uitvoeren binnen mijn bedrijf van A tot Z op papier te zetten. Ik praat dan niet alleen over wat S.E.O. werk of een adwords campagne maar ben van plan meerdere producten en diensten aan te bieden die voornamelijk moeten gaan leiden tot meer klanten [logisch] en een betere klantrelatie. Ik wil mij richten op zowel B2C als B2B. Uiteraard ben ik er van op de hoogte dat er binnen deze markt een groot aantal piratenbedrijven zijn. Ik ben daarom nu al een tijd bezig en dat zal de komende tijd ook nog zeker zo blijven om alles op papier aan het zetten om te zorgen dat ik me kan onderscheiden van dergelijk bedrijven. Omdat er zoveel piratenbedrijven zijn ben ik van plan om een aantal producten zo concreet mogelijk aan te bieden. Dit wil ik doen door sommige producten/diensten aan te bieden in drie categorieen. 2 daarvan hangen een vast prijskaartje aan. De laatste daarvoor moet een offerte voor opgemaakt worden. Ik hoop hiermee zowel kleine als wat grotere bedrijven aan te trekken. Mijn vraag is dan hoe jullie persoonlijk het als klant zouden vinden om binnen de dienstverlenende sector vaste prijzen vermeld te zien worden voor marketing werk? Nog een vraag daarbij is hoe je het zou vinden wanneer er voor jou een offerte opgemaakt moet worden omdat het om een dermate grote klus gaat terwijl er op de website een aantal vaste prijzen vermeld staan voor losse diensten die slechts een schijn zijn van wat jezelf eigenlijk wil? Uiteraard kijk ik uit naar reactie en/of kritiek op mijn plannen, vind het zelf persoonlijk leuk om te sparren. Daarnaast zal ik vanaf heden reacties met toegevoegde waarde op het forum achter te laten. Met vriendelijke groet, Dirk [titel verduidelijkt - mod]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept