loading
Ga naar inhoud

robdegekste

Super Senior
 • Aantal berichten

  115
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

13

Persoonlijke info

 • Jij bent:
  ondernemer
 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine

Registratie

 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  25-30
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  google.nl

Recente activiteiten

 1. Hoi Dennis, Heb vanmorgen even gebeld met mijn accountant en de belasting is zo weinig voor mijn medewerker omdat de eerste 500e belastingvrij is. Daarom betaal ik straks voor iemand die fulltime werkt (veel) meer belasting. Nu nog de opdracht binnen krijgen en dan iemand aannemen.
 2. Dat risico gedeelte heb ik al gezien, van A tot E. Wel apart dat het rendement bij A en E soms het zelfde is.
 3. Heel duidelijk, perfect. Dank voor je hulp
 4. serieus?? Je doet het toch om conversie te halen op je uitgaven? Of wil je alleen hele dag zichtbaar zijn en geen verkoop hebben? Ik denk een combinatie van de twee. Hoe vaker mensen je naam zien hoe vanzelf sprekender het wordt dat men aan je denkt. Tuurlijk is het ook fijn als ze klikken (en wat bestellen). Bovendien gaf ze aan dat als je adwords afneemt je automatisch hoger in de zoekgevens terecht komt dan bedrijven die niet betalen. (dat is ook meteen de belangrijkste reden waarom ik wel wil proberen). Maar zoals jullie aangeven hoeft dat dus geen 1500 euro per maand te kosten. Ik het dan gewoon eens proberen met die 100 euro. Ik begin wel het idee te krijgen dat de vrouw die mij belde niet voor google werkt en eigenlijk niet weet wat ze aan het doen was. Mee eens! Ben een jaar geleden ook eens gebeld namens google. Echter was dit bedrijf door Google ingeschakeld. Ze hadden er bar weinig verstand van. Volgens dit bedrijf moest ik perse aan Adwords doen en dan voor Nederland terwijl mijn bedrijf alleen wat heeft aan lokale advertenties. Zou alle adviezen van dit bedrijf links liggen. Verder wil ik nog even opmerken dat lang niet alle bedrijven Adwords winstgevend gebruiken. Er was eens een onderzoek op frankwachting.nl dat het in de vs bijna niet winstgevend te doen is. Het ging over de verzekeringsbranche, op een gegeven moment kost een click rond de 7 dollar.
 5. Vind je? Als je ziet wat er tussen staat. Verder valt de controle wel mee wat ik gezien heb. Maar voor sommige ondernemers kan de site handig zijn. Er wordt makkelijk geïnvesteerd dus als mensen geen geld los krijgen is dit een goed alternatief.
 6. Je bent er aardig in thuis. Ik wilde mijn medewerker 7e netto geven dus zo is het contract ook opgesteld. Daar komt dus 15% bovenop, de loonbelasting. Dit heb ik destijds met mijn accountant afgesproken. De medewerker heeft een nul urencontract dus daarom zijn de vrije dagen ook niet mee genomen. Nu moet ik straks iemand fulltime aannemen en die wil ik 7e per uur geven. Hoe moet ik het dan volgens jou uitrekenen? Moet ik dan uitgaan van € 8,50 bruto?
 7. robdegekste

  Crowdfunding

  In dit gedeelte zie ik vaak ondernemers zoeken naar geld/investeerders Nu kwam ik de volgende site tegen http://www.geldvoorelkaar.nl/geldvoorelkaar/startpagina.aspx Een vriend van mij heeft zijn businessplan erop gezet en binnen twee weken had die zijn geld al. Het zou mijn keuze niet zijn maar als de banken niet willen helpen dan is dit een goede oplossing. Wel is de rente erg hoog, vergis je hier niet in. Als je 35K wilt lenen dan ben je dit kwijt Aflossing Kredietbedrag € 35.000,00 Looptijd 60 Nominaal rentepercentage 9,0% per jaar Effectief rentepercentage 10,7% per jaar Aflossingsbedrag € 43.235,46 Maandbedrag € 720,59 Investeren zou ik nooit doen in deze site/projecten, voor mijn gevoel is het gewoon gokken met je geld omdat je niks van de bedrijven afweet. Alles kan zo verzonnen zijn. Hier nog een andere link met meer info http://www.frankwatching.com/archive/2011/08/09/succesvolle-crowdfunding-campagnes-storytelling-urgentie-en-communicatie/ http://www.frankwatching.com/archive/2013/01/31/crowdfunding-voor-startups-cultuur-onderzoek-kansen-en-uitdagingen/
 8. Altijd grappig om te zien dat mensen teksten op hun website zetten voor de zoekmachines in plaats van voor hun potentiële klanten. Het vervelende is dat zoekmachines maar heel zelden iets kopen ... Zo'n lap tekst over nagenoeg de volle breedte van het scherm zonder enige vorm van indeling is erg vermoeiend lezen. Zo erg mee eens! Snap dat ook niet hoor. Je dan wordt je snel gevonden maar als de tekst slecht is gaan ze als nog weg. De klanten kopen je producten dus zij moeten het goed beoordelen, niet Google :)
 9. Het eerste wat mij opvalt is het kinderlijke taalgebruik aan de rechterkant. Alle woorden begin je met een hoofdletter, check Stuur Een Mail Veilig Betalen Zou dit aanpassen.
 10. robdegekste

  Loonbelasting

  Ik ga waarschijnlijk met mijn bedrijf uitbreiden waardoor ik iemand fulltime moet aannemen. Nu heb ik 1 medewerker in dienst die gemiddeld 5 uur per week werkt. De medewerker is 18 jaar en maandelijks betaal ik 15% loonbelasting. Nu is het volgens mij zo dat als iemand fulltime werkt je meer belasting betaalt als werkgever, klopt dit? Of klopt de volgende rekensom? € 7 * 36 * 4 = €1008 Mij dat ruim 150 euro loonbelasting. Totaal ben ik € 1200 kwijt. Op de site van de belastingdienst kan ik geen duidelijk antwoord vinden. In het uurloon van de medewerker zit alles al in dus ook vakantiegeld enz.
 11. Logisch antwoord en zo denk ik er ook over. Nu moet ik nog literatuur vinden zodat school het ook vindt.
 12. Fvddungen: Correct. In Apeldoorn exploiteer ik ruim drie jaar een succesvolle parkeerservice. Voor mijn studie heb ik mijn scriptie nu helemaal geschreven. De scriptie gaat over mijn bedrijf. Hoe ik het beste kan groeien. Alles is al geschreven dus ook het financieelplan, vandaar dit topic. Volgens school heb ik onvoldoende kennis over het financiele gedeelte omdat ik zo'n lange liquiditeitsbegroting heb gemaakt. Naar mijn mening onzin omdat de bank wel degelijk hierin is geïnteresseerd.
 13. Ik heb een vraag over een financieelplan in het algemeen. Als je een financieelplan schrijft voor een ondernemingsplan en je gaat uit van drie jaar. Dan is dit toch de juiste inhoud Investeringsbegroting Financieringsbegroting Exploitatiebegroting, 2013/2014/2015 Liquiditeitsbegroting, 2013/2014/2015 Nu zegt school dat de liquiditeitsbegroting maximaal 1 jaar kan zijn omdat je de liquide status in 2014 niet weet. Echter willen banken toch gewoon de drie jaar zien of heb ik het mis? In de literatuur kan ik hierover weinig vinden.
 14. Hoi De persoonlijke feedback heeft volgens mij voor dit forum weinig nut. Wel ben ik benieuwd naar de groeistrategieen van de ondernemers hier. Net heb ik gesproken met Nosky en hij onderbouwt heel erg waarom je moet groeien. Welke symptomen zijn er nu? Waarom wil je groeien? Welke strategie gebruik je? Werken ondernemers ook zo in de praktijk? Afgelopen jaar ben ik uitgebreid maar dit is alle gebeurd een boek te hebben gelezen. Omdat ik natuurlijk het meeste weet van mijn bedrijf, de markt, de klanten heb ik een inschatting kunnen maken en achter is het uitgekomen wat ik dacht. Hoe zit het dat bij de rest?
 15. Thnx voor je tips. Weet dat het geen steekproef is omdat het om een kleine populatie gaat. Het mooie van kwalitatief onderzoek is dat je het erg uitgebreid kan uitvoeren.
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké