Jump to content

Eigenwijs

Senior
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom een verhuurder niet wil verhuren. Dat is niet belangrijk. Ten eerste zorg dat je de borg in orde heb. Kun je er af wat vanaf halen dan is dat mooi meegenomen. Wellicht kun je een deal maken om deze te voldoen uit de lopende omzet. Ten tweede blijf niet te lang bij 1 locatie hangen, zorg dat je met verschillende locatie bezig bent ( andere stad ) Dwing jezelf binnen 1 week een keuze te maken of de locatie binnen de exploitatie en overige randvoorwaarde passen. SUCCES!
 2. Dat weet je nooit. Elke situatie is anders, lever het bij bank 1 in. Wijst die af ga met aanpassingen etc naar bank 2. Kijk ook eens naar alternatieve vormen zoals bijvoorbeeld crowdfunding (google )
 3. Waarom lever je je plan maandag niet gewoon in? http://www.nuzakelijk.nl/ondernemen/2930221/vraag-borgstellingskrediet-mkb-daalt-fors.html
 4. Ik bedoelde een rekening courant. Ja dat doet iedere bank. Daardoor kunnen starters in de branche met een andere benadering of strategie ook moeilijk starten. Sokken of Laarzen, het is allemaal detailhandel en zal daarom wel slecht gaan....
 5. Ja tot op zeker hoogte. Te creatief handelen is ook gevaarlijk.
 6. Nee gelukkig zijn ze geen filantropisch instelling. Maar ze beoordelen elk plan op basis van het algemene sentiment in de branche. Eerst kon ik in aanmerking komen voor 50k een paar maanden later nog maar voor 25k Het afsluiten van een rekening behoort niet tot de mogelijkheden. Wat blijft er over als je een beetje serieus wil starten?
 7. En dan krijgt ze te horen dat ze het beter anders kan doen? Qredits redeneert inmiddels alweer hetzelfde als de banken.
 8. Ja. Ik had een aanvraag daar lopen voor de retail/detailhandel. Vroeg 40k en kon waarschijnlijk 20/25 lenen. De rest bij een investeerder zoeken, en dan nog een rekening courant. Dit is hoe het gesteld is voor startende ondernemers. Daarom zeg ik, start een bank speciaal voor startende ondernemers. Lening tot 125-150k met de mogelijkheid van een rekening courant. Gaat dat goed, dan kan er voor nieuwe financiering of dergelijke bij de reguliere banken worden aangeklopt. Stop ontwikkelingshulp en geef alleen aan noodhulp.
 9. Dat weet ik niet. Wat wilde je gaan doen, welke branche? Daar maken ze uiteraard onderscheid in. Zelf denk ik dat ook deze organisatie alweer met vele beperkingen heeft te maken gezien de vele aanvragen. Overheid moet eens wakker worden en een bank voor startende ondernemers gaan oprichten.
 10. Ok! Ik ken twee jonge ondernemers welke bezig zijn met een platform dat zowel fysiek als online bereikbaar is voor leden van sportscholen. Ik zou mensen op elke discipline zoeken om samen het traject te starten.
 11. www.sportmaatjes.nl www.sportpartner.nl www.ikzoekeensportmaatje.nl www.beweegmaatje.nl Mis ik iets?
 12. Zijn er regels voor het meefinancieren van de eerste aflossing + rente als ik overeenkomst aanga met externe financiers? BVD
 13. Waarom geeft niemand antwoord op zijn vraag? Ik weet het in ieder geval niet. Lijkt met 1 uurtje zoeken op internet dat je een aantal adressen moet kunnen vinden. Loop anders bij een kleinschalige winkel in bedden naar binnen en vraag het op de man af. Ik zal vanavond lekker slapen op mijn Sultan.
 14. Dit kwam ik tegen uit 2007: http://www.startfranchise.nl/gall-gall
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept