Jump to content

Printdrukker

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. @John Bouwmans ik zal eens contact opnemen met je via de website afspraak is afspraak voor wat advies. Kan wel wat hulp gebruiken en je prijzen zijn aantrekkelijk. @TwaBla Zie onderstaande Ik begrijp donders goed waar ik mee bezig ben enkel ik wil weten of het effectief is om dit allemaal te combineren. Internetdiensten: - SEO - Webdesign - Website ontwikkeling - Logo/huisstijl ontwerp Reclamediensten: - Flyers verspreiden - Autobelettering plakken - Stoepborden plaatsen bij winkels en verzorgen - Etc etc Drukwerk: - Flyers, visitekaartjes, magazines, folders etc etc drukken - Alles wat met drukwerk te maken heeft leveren bij de klant (te bestellen via de webshop)
 2. Bedankt. Gaat over een totaal ander concept. Kunnen alles inderdaad professioneel verzorgen, het is dus niet van alles een beetje, bepaalde dingen zullen wel op freelance basis gebeuren.
 3. Hallo, Er zijn veel verschillende bedrijven die diensten aanbieden als, zoekmachine optimalisatie, website ontwikkeling, internet marketing, drukwerk. Nu zijn wij begonnen met een totaalpakket website van al deze diensten. Enkel nu vragen we ons zelf af hoe kun je dit het best verwerken in een website. Momenteel hebben we een aparte webshop voor het drukwerk en een aparte pagina voor onze diensten. + hebben we nog een weblog waar we schrijven over alle diensten. Waarom doen we dit: - Willen graag een totaalpakket kunnen leveren voor ondernemers/particulieren. - Hebben een team met specialisten, zodat we deze diensten dus ook van kwaliteit kunnen leveren. Wat houd ons tegen? - Ik zit met een dubbel gevoel maar weet niet wat. (klikt heel vreemd.) Hoe denken jullie hierover, ik snap als het een beetje vaag overkomt, maar hoop dat het toch zo duidelijk is ::)
 4. Heb toevallig pas een website voor een klant gemaakt. Deze klant bied dit soort diensten aan. http://www.sammysoutlet.nl/franchise/
 5. Zijn er mogelijkheden om podio te installeren op desktop windows 8? Kan het helaas niet vinden.
 6. Bedankt, ben zelf gestopt met school toen ik 16 was en toen begonnen met mijn bedrijf. Heb zelf helaas nooit stagegelopen en zo zie je toch maar dat school met bepaalde dingen wel invloed heeft op de toekomst haha. ( Al heb ik zeker niet te klagen ). Ik ga me erin verdiepen!
 7. Nouja basale vragen? Ik ben gewoon niet goed genoeg geïnformeerd. Bedrijf is gecontroleerd op locatie, verder weinig informatie gekregen. Als je bepaalde dingen niet weet lijkt het me niet erg vreemd om dit te vragen aan mensen die het wellicht wel weten?
 8. Hallo, We zijn als bedrijf sinds een week of twee nu een Ecabo gecertificeerd leerbedrijf. Nu vraag ik me af waar moet je precies op letten bij het aannemen van stagiaires? Zijn er nog bepaalde regels aangebonden. Zoals pauze-tijden, salarissen. Ik begreep van andere ondernemers dat het Ecabo hier normaal veel informatie over hoort te geven, maar heb hier weinig van meegekregen. Mijn specifieke vragen: - Stagiaires hoef je niet te vergoeden maar wat zou een leuk bedrag zijn en wat voor max? - Hoe ga je met stagiaires om, ze zijn er natuurlijk om te leren? - Wat kun je stagiaires wel en niet laten doen? - Stel de stagiaires zijn bevallen, MAG je ze dan een baan aanbieden? Groetjes, On wetende ondernemer
 9. Dat ben ik niet met je eens :), Niet dat ik het afraad om direct te stoppen met je studie maar dat het zonder studeren niks word is zeker niet waar. Ik ben er een levend voorbeeld van. Aantal grote bedrijven op mijn naam en mijn school op de leeftijd van 17 verlaten. Als je 16 ben kun je met één van je ouders naar de kamer van koop handel gaan. Bij het kopen of verkopen van producten of diensten binnen je bedrijf moeten je ouders met je mee tekenen tot aan je 18e. Als je ouders je volwassen en verstandig genoeg vinden kunnen ze met je een afspraak maken bij de kantonrechter en kun je handelsbekwaam worden onder je 18e. Dit kan ik je afraden want als je nu fouten maakt binnen je contract kunnen je ouders dit ongedaan maken. Als is het natuurlijk niet de bedoeling dat je gaat rommelen, haha. Veel succes ermee!
 10. Omschrijving van je concept: Een full service internet- reclame bureau. Wij leveren een totaal pakket van drukwerk (te bestellen via de webshop) en internetdiensten en reclame diensten. Zoals website ontwikkeling, zoekmachine optimalisatie, auto's bestickeren, raamdecoraties. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: De volledige website ontwikkeld momenteel nog druk bezig met het schrijven van uitgebreide teksten voor de diensten pagina's. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Iets ontwikkelen of iets kunnen leveren waar internetgebruikers/bedrijven hun voordeel mee kunnen uithalen is voor mij een passie/droom! Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Wij leveren een totaal pakket aan van reclame en internet diensten, de meeste bedrijven houden dit tot nu toe gescheiden. De webshop maakt het uniek. Wat voor feedback hoop je te krijgen: - Gebruiksvriendelijkheid - Design - Tips & tricks - En nog veel meer kritiek (daar hou ik van en word ik hard van!)
 11. Ik kijk er naar uit, kan niet wachten tot ik hem kan kopen!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept