Jump to content

Marcel Krete

Senior
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Wij hebben goede ervaringen met Bierens incasso advocaten. Ik kan wel zeggen dat de vorderingen die wij uit handen hebben gegeven altijd goed komen. Bij ons is het dossier uiteraard ook altijd op orde, wij proberen er altijd eerst zelf uit te komen met de debiteur.
 2. Het klopt wanneer je een doorleenfunctie hebt dat je een G-Rekening kunt aanvragen. Dit is een uitzondering op de regel. In mijn ogen is het voor uw klant wel veiliger om op de G-rekening van het payrollbedrijf te betalen, als hij direct aan het payrollbedrijf betaald dan is hij er zeker van dat de loonheffingen betaald worden. Mits de wka gegevens op orde zijn en ze een Nen4400-1 certificering hebben. De medewerkers zijn in dienst van het payrollbedrijf, dit is de juridische werkgever dus verantwoordelijk voor de afdrachten.
 3. In mijn branche heeft het mijn bedrijf eerder geholpen en meer omzet opgeleverd dan omzet gekost. In miin opinie is een gun factor alleen puur op persoon te krijgen. Klopt binding kun je zeker op afstand onderhouden maar wel nadat je de klant hebt gezien. Dit zijn puur mijn bevindingen, dus iedereen mag me corrigeren.
 4. Ik ben van mening dat je bij iedere klant op bezoek moet gaan, op deze manier win je vaak ook de gun factor tegenover de concurrent die niet langs gaat. Binding met een klant leid vaak tot een vruchtbare samenwerking.
 5. Je kunt gewoon dezelfde constructie opzetten als je een eenmanszaak bent. Er zijn legio payrolbedrijven die een backofficedienst aanbieden. Het payrollbedrijf factureerd de opdrachtgever het bedrag wat jij overeenkomt met de inlener, het verschil tussen de kostprijs en het verkoop tarief word uitgekeerd als marge.
 6. De kaart dient op de B.V. te staan, de B.V. is een rechtpersoon op zichzelf.
 7. Volgens mij kun je ze ook een creditfactuur sturen. Ik ben het wel met Ron eens dat het normaals is dat hun jou factureren naarmate van het door jou verstrekte overzicht.
 8. Als je in zee gaat met een payroll bedrijf dan is alles wat ik heb opgesomd niet van toepassing. Je bent dan alleen een bemiddelaar tussen vraag en aanbod. Het payroll bedrijf heeft dan alles al geregeld voor je. Dus je je hoeft zelf ook niet gecerificeerd te worden voor de NEN4400-1
 9. Wat ik vooral goed zou bekijken is hoe je het met je financiering gaat regelen, de gemiddelde klant zal toch tussen de 30 en 45 dagen zitten met betalen. Tevens zou ik in je berekeningen rekening houden dat er tussen de 20 en 30% op een g-rekening gestort word, dit geld is allen te gebruiken voor de loonheffingen dus dit heeft van invloed op je cashflow. Waarom kies je voor het ABU en niet voor het NBBU, zoek hier ook eens de verschillen op. Als je ingeschreven bent bij de kvk maar dan ook gelijk een melding voor de wet waadi. Als je NEN4400-1 gecertificeerd wil worden let dan wel op dat je mensen verloond moet hebben en minimaal een keer loonbelastingen betaald moet hebben om gecertificeerd te kunnen worden. Heb je ook gedacht aan een kredietverzekering, deze verzekering dekt je in tegen wan betaling van je klanten. Kijk eens bij Coface, Euler-Hermes, Atradius enz.
 10. Ik denk dat het vooral een must moet zijn om zeer goede kwaliteit te bieden, ik ben het met Hans een dat kwaliteit zeker belangrijk is om serieus genomen te worden. Wij laten ook met grote regelmaat stukken vertalen en ik betaal altijd voor een extra controle, ik wil er alles aangedaan hebben om een zo correct mogelijke vertaling van mijn stukken te krijgen.
 11. Wij hebben in het verleden ook de domeinnaam gewisselt en als je een 301 insteld neemt hij de seo gewoon over, ik wil wel een kanttekening plaatsen en dat is dat wij wel in dezelfde branche actief zijn gebleven. Onze content was dus nog up to date.
 12. Ik denk dat hier genoeg informatie in staat. https://www.nbbu.nl/download/werken-in-de-bouw/
 13. Als aanvulling op Hans, Je kan ook op de site van het NBBU kijken, het is zeer duidelijk te vinden dat je het cao moet volgen van het bedrijf van de inlener. Je hebt een instroom periode dat je het uitzendcao mag volgen en daarna de desbetreffende cao.
 14. Wij zitten al jaren bij voys, echt een aanrader. Wij hebben zelden tot nooit storingen en de klantenservice is bijzonder viendelijke en behulpzaam. De prijs is goed.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept