WebsiteMet

Junior
  • Aantal berichten

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

Bedrijfsinfo

Visie op

  • Ik zoek mensen die
    Ik zoek klanten die een website nodig hebben of hun website willen laten restylen, onderhouden, optimaliseren om beter gevonden te worden in zoekmachines.

WebsiteMet's trofeeën

  1. Doeltreffende website laten maken: zie  WebsiteMet

  2. Ik zie dat Michael vd B (nog) niet reageert op de vele reacties. Toch wil ik een tip geven om een (inderdaad) simpele website te (laten) maken. Ik ga echter niet uit van een visitekaartje, omdat je daarmee weinig of niets opschiet. Als je die website optimaal mogelijk laat maken (en dat is geen rocket science) met pakkende originele content (kijk eens bij andere collega's in het veld om ideeën op te doen) in combinatie met tips die anderen hier al gaven (google maps, aanmelden bij google bedrijven, integratie sociale netwerk of media), dan kan een website enkele klanten opleveren. De investering verdien je terug, is de bedoeling. Een website moet rendabel zijn. De investeringskosten worden zo terug verdient. Belangrijke factoren die ook meespelen naast de kwaliteit van de website hebben te maken met vraag en aanbod, presentatie, inhoud en l.b.n.l. concurrentie.
  3. Dat ziet er goed uit en is hard nodig. Hopelijk gaat de ACM ook echt handhaven. Is er ooit wel eens een bedrijf aangepakt door de ACM als het gaat om fake reviews, gekocht of zelf bedachte reviews?
  4. en fiscalistkaart.nl belastingadviseurkaart.nl payrollkaart.nl vergelijksolar.nl Er zijn er ongetwijfeld nog meer gemaakt.
  5. Hallo Femke, Adwords: uitbesteden of niet? Zorg eerst dat je website / webshop op orde is, optimaliseer deze (of laat het doen) voor organische zoekresultaten en later als het nodig is gaan denken aan adwords als alle andere seo verbeteringen de revue zijn gepasseerd. Niet dat alle seo verbeteringen (en zijwegen) rendabel zijn, omdat eigen tijdsinvestering én / of uitbesteding er van ook een factor is. Alles draait erom of het rendabel is (en het liefst natuurlijk winstgevend). Nieuwe website of niet: Ik krijg de indruk dat je een grote en vooral geavanceerde webshop / website hebt als ik naar de kosten kijk die je noemt. De koppeling met je boekhoudpakket is super handig. De andere koppelingen zijn vrij gangbaar voor de betere webshops. Magento is een prima keuze in vergelijking met webshops voor Wordpress. Ik ben geen Wordpress expert, maar mijn intuïtie zegt dat je dat beter niet kunt doen. Voor betreft de migratie lijkt mij de keuze voor Magento 2 het meest logische, hoewel er migratie tools bestaan zoals eerder werd genoemd bij een reactie. Ik wil er best naar kijken, mijn specialisatie ligt bij Joomla en een aantal webshop extensies. Ik zal dan eerst uitzoeken of een migratie tussen Magento 1.9 en een Joomla met de juiste extensie verstandig is. Maar misschien vergis ik mij en wil het best eens uitzoeken (voor Joomla, niet voor andere systemen). Dat uitzoeken doe ik op eigen initiatief en als daar een positief beeld van ontstaat kan ik je een advies geven. Laat het me weten per e-mail met de link naar je website / webshop. Alles uitbesteden aan een gespecialiseerd bureau gericht op marketing kost altijd meer, maar neemt ook heel veel werk uit handen. Let bij het eerste contact op de communicatie. Schort daar iets aan (Lees: blijven er zaken onduidelijk voor je) dan ben je op je hoede.
  6. Google adwords gelijk inzetten zou ik niet adviseren, dat doe je als laatste, als organische zoekresultaten niet snel genoeg gaan. Allereerst moet je je website op orde hebben (inhoud - seo) en eerst publiek werven wat geïnteresseerd is in je onderwerp, je doelgroep. Vraag: welk systeem gebruik je voor het forum / je website? Had je al aanmeldingen? Weet je hoe je teksten, artikelen moet optimaliseren kwa leesbaarheid en seo? Maak connecties met FB, linkedIn, instagram etc. Hoop werk, maar het is niet onmogelijk als je gemotiveerd bent. Je kunt die concurrent ook aanbieden om hun layout of ontwerp te verbeteren als je daar zo zeker van bent. Zo meteen zitten jullie in dezelfde vijver te vissen (mag best, maar is wel een dingetje als de vijver klein is).
  7. Offerte bemiddeling is gewoon legitiem en als een andere partij leads geeft is het logisch dat ervoor betaald moet worden. Als het niet rendabel is zoals ik uitrekende is het niet verstandig. Simpel. Maar daar gaat het niet om, dat zijn gewoon zaken, b2b. Waar ik het over heb is manipulatie d.m.v. fake logo's van keurmerken, fake reviews van niet bestaande klanten en (wat webdesignkaart inmiddels heeft gecorrigeerd ) de vermelding van niet aangesloten bedrijven die van hen offertes zouden krijgen. Nog iets: Volgens googles waarschuwingen en beleid op gebied van black hat seo hadden die websites (boekhouderkaart, accountantkaart, administratiekaart.nl en webdesignkaart) allang een dikke penalty moeten krijgen.
  8. Exact hetzelfde ontwerp als webdesignkaart, verbaasd mij niets. Ik zie exact dezelfde fake keurmerken onderaan de pagina (Transparante Websites en Website Gekeurd) Op de pagina bedrijf aanmelden op Boekhouderkaart staan de boekhouders vermeldt die 'je voor gingen' . Je krijgt een google kaartje te zien uit de regio waar je nu zit met aangesloten boekhouders die offertes ontvangen van Boekhouderkaart Dat zijn er best veel. Zo werkt het ook op webdesignkaart. Mijn bedrijf WebsiteMet hebben ze daar weggehaald, maar ik kan garanderen dat daar vorig jaar met mij nog veel meer webdesigners stonden vermeldt waaronder webbouwers die ik persoonlijk ken. Als ik de recensies op boekhouderkaart copy paste in google zoeken, kom ik dezelfde recensies tegen op andere domeinen met hetzelfde ontwerp: copy paste (let op het verkeerde werkwoord) "Sinds kort heb ik een onderneming gestart" of "en was dringend op zoek naar iemand die verstand had van" en je ziet accountantkaart.nl administratiekaart.nl en .... webdesignkaart.nl Als je daar gaat kijken naar de namen bij de recensies maken 3 mensen met verschillende namen dezelfde taalfout en zelfde zinsopbouw en nagenoeg eenzelfde verhaal. 100% duidelijke fake en pure misleiding. Ik kan er niets anders van maken. Verder vind je ook hele vreemde TLD's bij de zoekopdracht waarin dezelfde teksten staan. Die websites worden door mijn malware plugin (malwarebytes plugin in FF) niet getoond vanwege mogelijke schadelijke software op die websites. Uitkijken dus bij die vreemde tld's Ik heb even gekeken, maar die sites staan vol met copy uit andere sites. Zal ongetwijfeld iets te maken hebben met black hat seo.
  9. Ja dat wist ik al, ik kwam er zelf mee, zie mijn eerste reactie. Ik bedoel webdesignkaart.nl die staat er niet bij, dat is denk ik een reseller.
  10. En daar staat die offerte-site niet bij die ik noemde. Het was een reseller van advanza vermoed ik nu. In mijn reactie maak ik een verband tussen de twee wat er blijkbaar niet is. Dit misverstand is ontstaan toen ik telefonisch door de betreffende offerte site werd doorverbonden naar een medewerker van advanza om meer info te krijgen over hun aanbod. Dan ga ik er vanuit dat het geen ander bedrijf is.
  11. Scherp opgemerkt :) Joomla! Ik heb ooit in 2008 de bedoeling gehad om mij verder te specialiseren in open source CMS zoals Wordpress, Joomla en Drupal, vandaar dat ik het open liet waardoor de naam korter werd. Ik dacht toen nog dat een subdomein meer duidelijkheid kon verschaffen, maar ben daar vanaf gestapt omdat ik mijn handen vol had aan Joomla. Mijn CMS specialisatie is uiteindelijk toch bij Joomla gebleven (daar was destijds meer vraag naar, ik weet, de tijden zijn veranderd). Maar Wordpress doe ik af en toe ook nog erbij, zij het bescheiden. Joomla was destijds de meest logische keuze, meeste mogelijkheden en dat biedt het nog steeds (voor mijn doelgroep zeg ik er dan bij). Wordpress is ook leuk en goed, ik ben niet zo van één kamp. Je mag er ook CMS erachter denken. Of Mayo als ik zo heette, maar ik heet Wim dus ja..
  12. Ik ben Wim Houtman en kwam hier terecht via een item waar google naar verwees. Wat een mooi en vooral ook actief forum is dit! Complimenten. Ik had al langer een account, maar het heeft jaren niets gedaan, tot vandaag. Ik bouw websites voor kleine ondernemers en particulieren (kvk sinds 2008). Zodoende doe ik ook veel onderzoek naar aanverwante zaken die ermee te maken hebben. Vandaag zocht ik naar informatie over de (boven en onder) wereld van reviews met name google en trustpilot (de meest betrouwbare denk ik) . Ik werd getriggered door een bericht over een ander review platform tevens offerte bemiddeling trustoo en daarop gereageerd. Ben bezig met een blog over reviews welke ik binnenkort publiceer. Eerst nog wat onderzoek plegen. Ik zal hier nog vaak op bezoek komen als ik een ondernemersvraag heb en vragen beantwoorden die ondernemers hebben over websites in het algemeen en aanverwante zaken. Het leukste wat ik doe is overigens piano spelen en met andere muzikanten jammen op podia. Hopelijk gaan die binnenkort weer van start.
  13. Werd iedere dag sinds een half jaar ongeveer één of twee keer gebeld door de energie cowboys op mijn vaste nummer nadat ik ruim een half jaar terug mijn telefoonnummer bij kvk had aangepast. Daar stond nog een oud nummer vermeldt. Omdat de telefoon op mijn vaste nummer het begaf en een 06 nummer handiger leek heb ik het vaste nummer opgezegd. Toen was ik gelijk van die irritante telefoontjes af. Hoop gedoe, maar het scheelt ook in de kosten en geen last meer van hen. Logische conclusie: De cowboys gebruiken gegevens van kvk. Als Kvk daar geen maatregelen tegen neemt pas ik mijn telefoonnummer niet aan. Ik verwacht geen enkele respons dat ondernemers mij via een adressen bestand van de kvk gaan bellen, zit ik ook niet op te wachten, ik ben vindbaar genoeg in mijn sector Twee vliegen in één klap!
  14. Trustoo.staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 62910353. Dat is hetzelfde kvk nummer als Advanza, een groot marketing bureau op hetzelfde adres gevestigd: Turbinestraat 4 Amsterdam. Trustoo is dus eigenlijk Advanza, feit. Trustoo bestaat sinds vorig jaar, maar is gewoon een naam waaronder Advanza opereert. Ik kwam daar bij toeval achter doordat een bedrijf (nlgw.nl) waar ik op de website stond vermeld als webdesigner, een partnerschap was aangegaan met Trustoo. Ik kreeg pardoes een gratis bedrijfsprofiel om de zaken met trustoo verder uit te bouwen. Omdat ik niet gediend ben van tussenpersonen die tussen mij en de klant gaan instaan heb ik mij direct laten uitschrijven bij trustoo en uiteraard ook bij nlgw.nl (hoe durven ze). Maar ze hebben mij dus wel netjes op de hoogte gesteld, moet gezegd. In het verleden kwam ik advanza tegen via een van de vele partners van hen zoals webdesignkaart.nl waar mijn bedrijf werd vermeldt als zijnde een klant van hen. Tevens andere webdesignbureau's en bouwers die ik persoonlijk kende. Bij navraag bleken zij niets te maken hebben met webdesignkaart.nl hoewel zij wel werden genoemd als tevreden webdesigners die offertes kregen van webdesignkaart.nl Ik heb opgebeld en werd direct doorgewezen naar ... advanza. Ik heb me laten voorlichten over hun werkwijze, kosten etcetera, maar als je dan gaat uitrekenen wat de kosten zijn voordat je een website kunt bouwen zouden zij meer verdienen aan de offertes dan ik aan mijn websites. Terwijl webdesignkaart met chocolade letters pronkt met 40 tot 60% goedkopere websites via hen. Omdat ik dit verkooppraatje onder de gordel vind ben ik nog verder gaan uitpluizen wat zij zoal fout doen behalve ongevraagd mijn bedrijf en van anderen te vermelden: de positieve reviews op de website van webdesignerkaart.nl waren allemaal fake , de logo's om het vertrouwen te winnen waren en zijn niet bestaande bedrijven of onbekende fake accreditaties of keurmerken. Dezelfde reviews kwam ik tegen op andere soortgelijke websites. De namen van de review gevers waren allemaal oer hollands (redelijk verdacht). Zelfde soort websites (offerte aanvragen) kwam ik tegen voor diverse andere sectoren. Opvallend was dat al die websites dezelfde opbouw hadden en ook nepreviews bevatte. Google doet hier niets aan (zo'n sympathiek bedrijf!) . Hoewel Google waarschuwt tegen Black Hat SEO , geheel terecht overigens, kunnen blijkbaar partners van advanza ongestoord hun gang gaan met dit soort praktijken. Advanza is een hele grote afnemer van google adwords. Ik doe er verder geen onderzoek meer naar, maar reageer wel op dit soort berichten in fora als het ermee te maken heeft. In de hoop dat hier nu eindelijk eens maatregelen tegen worden genomen. Ik heb overigens niets tegen offerte bemiddeling, laat dat duidelijk zijn, maar op de wijze die ik ben tegengekomen: Nooit aan meedoen. De reviews van trustoo ga ik geen onderzoek meer naar doen. Trustpilot en google reviews zijn volgens mij eerlijker, betrouwbaarder en moeilijker te manipuleren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.