loading
Ga naar inhoud

ryanmohanlal

Junior
 • Aantal berichten

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

Bedrijfsinfo

 • Plaats
  Den Haag
 • Telefoonnummer
  +31646471000
 • Branche
  Financiering & bankwezen
 • Branche 2
  Industrie & bouw
 • Branche 3
  Overheid
 • Websiteadres

Visie op

 • Mijn mening over ondernemerschap
  Our expertise will benefit your future. Our audits evaluate the effectiveness of safety plans, digital exposure management, international business development strategy, double-check that processes are still accurate and determine if established procedures are being followed in line with the guide. Above with related value-added services it will complete all the steps of the chain. The key will be creating a business network to increase your benefits.
 • Mijn mening over innovatie
  Keep going forward with your technologies

Recente activiteiten

 1. Het is inderdaad één van de mogelijkheden welke effectief is. Men dient zich ook te realiseren dat digitale diensten, en de achterliggende infrastructuur hedendaags top dienen te zijn. Er valt dan nog een grote slag in te slaan.
 2. Zeer duidelijke oplossing en altijd transparant gaande tekenbevoegdheid of volmacht, mocht er later een geschil of juridische kwestie voortkomen na ondertekening. Het splitst tegelijkertijd ook de entiteiten van mekaar.
 3. Een mogelijkheid zou kunnen zijn om je FB page via een aanbieding te linken (forwarding) naar de eigenlijke response pagina. Het updaten zou je dan kunnen uitvoeren met moderatie, en zo de aangeboden diensten vanuit een e-commerce model kunnen leveren. Zo zien de mensen je FB en website ineens. Indien je eigenlijke site niet goed up-to-date is kan het weleens slordig of amateuristisch overkomen.
 4. Een aantal zaken zijn belangrijk indien je spreekt over "netwerken" of het proberen te creëren van een eigen netwerk. * wat zijn je doelstellingen * wat wens je te bereiken met de nieuwe contacten * wat voor type netwerkborrels wil je gaan bezoeken * wat voor uitstraling en visitekaartje laat je achter na het bezoek * heb je targets die je eruit wilt halen * PvA Plan van Aanpak gaande klandizie en branche waarin je zoekt * warme of koude markt in gaan netwerken * bestaande relaties meenemen naar een borrel of thuislaten En zo zijn er nog legio vraagstellingen / punten welke je eerst beantwoord dient te krijgen voor jezelf. Het netwerken alleen met borrels afstruimen zal weinig opleveren, aangezien dat hetzelfde is als op een vacature reageren welke op monsterboard of tempo staan. Die zijn te lang blootgesteld aan het grote publiek en het rendementsgehalte van slagen zal dan ook niet bijster hoog zijn. Indien je... mod edit, wervende teksten aub niet op HL
 5. Het is een bekend gegeven dat "internetbedrijven" uit deze regio veelvuldig bonafide bedrijven contacteren met eenzelfde boodschap. Zoals aangegeven kan een reactie of mogelijk verder contact behoorlijk negatief uitvallen voor je, en is de wederpartij vaak lastig te achterhalen. Ook enige NAW of bedrijfsinformatie zal dan ontbreken. Indien een domein of een geregistreerd merknaam onverhoopt bezet is, of in een ander werelddeel als ghost wordt gebruikt door malafide instanties dan veranderd uiteraard ook jouw plan van aanpak. Vooralsnog is dit niet de situatie. Succes ermee.
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké