Jump to content

Thijs Dekkers

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Male
 • Country
  Nederland

Company info

 • Location
  Delft
 1. Tegenwoordig wordt auteursrechtelijke bescherming automatisch verleend dus het is zeker niet noodzakelijk. In sommige gevallen biedt het wel toegevoegde waarde omdat het dan extra duidelijk is dat de auteursrechthebbende om zijn auteursrecht geeft. Volgens mij is er geen onderzoek gedaan naar het effect op conversie van de vermelding van het Copyright symbool. Maar misschien dat sommige mensen een website met copyrightaanduiding als betrouwbaarder ervaren.
 2. Allereerst vind ik de nieuwe website over het algemeen mooier en vind ik de sfeer die je uitdraagt leuk. Puntsgewijs wat dingen die me opvielen: - de nieuwe website mist een inleidende tekst en geeft daarom misschien een ietwat onduidelijke eerste indruk - ik vind zowel de nieuwe als de oude website vrij druk vanwege het kleurgebruik en de verschillende lettertypen - de eerste sectie na de hero image bij het nieuwe ontwerp bevat erg veel roze en in combinatie met het roze in de fixed navbar vind ik dit iets tè - de uitlijning van de links in de footer klopt niet helemaal, zek
 3. Wil je een concrete inschatting ontvangen dan zul je de gewenste functionaliteiten ook volledig moeten omschrijven. Werk een plan uit, onderzoek welke functionaliteiten je precies nodig hebt en leg deze systeemeisen voor aan een of meerdere softwarebedrijven. Deze zullen je vervolgens graag van een indicatie voorzien.
 4. Beste zulfikar, Als je hiervoor geen programma kunt vinden zou je als alternatief een online database builder (zoals bijvoorbeeld Zoho Creator) kunnen gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld de volgende opzet: een tabel met daarin de objecten (mobiele telefoons, laptops enz) en een tabel met daarin de gebruikers die door middel van een 'many to many association' verbonden zijn. Afhankelijk van de flexibiliteit van de database builder software zou je op basis van dit database ontwerp ook een gebruikshistorie en producthistorie kunnen opstellen. Als je ICT beheer doet beschik j
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept