Ga naar inhoud

Thijs Dekkers

Newbee
 • Aantal berichten

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Land
  Nederland
 1. Tegenwoordig wordt auteursrechtelijke bescherming automatisch verleend dus het is zeker niet noodzakelijk. In sommige gevallen biedt het wel toegevoegde waarde omdat het dan extra duidelijk is dat de auteursrechthebbende om zijn auteursrecht geeft. Volgens mij is er geen onderzoek gedaan naar het effect op conversie van de vermelding van het Copyright symbool. Maar misschien dat sommige mensen een website met copyrightaanduiding als betrouwbaarder ervaren.
 2. Allereerst vind ik de nieuwe website over het algemeen mooier en vind ik de sfeer die je uitdraagt leuk. Puntsgewijs wat dingen die me opvielen: - de nieuwe website mist een inleidende tekst en geeft daarom misschien een ietwat onduidelijke eerste indruk - ik vind zowel de nieuwe als de oude website vrij druk vanwege het kleurgebruik en de verschillende lettertypen - de eerste sectie na de hero image bij het nieuwe ontwerp bevat erg veel roze en in combinatie met het roze in de fixed navbar vind ik dit iets tè - de uitlijning van de links in de footer klopt niet helemaal, zeker in vergelijking met de tekst onder 'over ons' Tot slot hoop ik dat de CSS en Javascript bestanden nog geconcatenate (en nu we het er toch over hebben, geminified en gegzipped) worden want er worden nu wel heel veel requests gemaakt wat de laadtijd van de website niet ten goede komt. Succes!
 3. Wil je een concrete inschatting ontvangen dan zul je de gewenste functionaliteiten ook volledig moeten omschrijven. Werk een plan uit, onderzoek welke functionaliteiten je precies nodig hebt en leg deze systeemeisen voor aan een of meerdere softwarebedrijven. Deze zullen je vervolgens graag van een indicatie voorzien.
 4. Thijs Dekkers

  Uitleenbeheer met historie

  Beste zulfikar, Als je hiervoor geen programma kunt vinden zou je als alternatief een online database builder (zoals bijvoorbeeld Zoho Creator) kunnen gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld de volgende opzet: een tabel met daarin de objecten (mobiele telefoons, laptops enz) en een tabel met daarin de gebruikers die door middel van een 'many to many association' verbonden zijn. Afhankelijk van de flexibiliteit van de database builder software zou je op basis van dit database ontwerp ook een gebruikshistorie en producthistorie kunnen opstellen. Als je ICT beheer doet beschik je zelf misschien ook wel over een beetje programmeerkennis. Je zou bovenstaand ontwerp in dat geval erg snel met behulp van een framework zoals bijvoorbeeld Ruby on Rails kunnen omzetten in je eigen web-based software die precies aan je wensen voldoet. Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké