Ik weet niet of ik de post onder het juister onderwerp plaats maar dan merk ik dat vanzelf wel.
Een tijd geleden heb ik op dit forum ook al eens een onderwerp neergezet over mijn plannen voor het starten van een cafetaria,dit is toen door verschillende omstandigheden in de privesfeer er niet verder van gekomen.
Nu dit alles is opgelost en ik zag dat de cafetaria nog steeds te huur was heb ik de draad weer opgepakt om er weer serieus mee aan de gang te gaan.
De overnameprijs die word gevraagd is 15.000 euro deze lage prijs komt mede omdat er geen bakwand meer instaat de vorige eigenaar had deze op huurkoopbasis dus deze is weer weggehaald door de leverancier nu hoeft dit geen probleem te zijn natuurlijk want heb al wat op internet rondgekeken en zo duur hoeft een gereviseerde bakwand niet zijn om mee te beginnen.
Qua ondernemersgeest en bereidheid om veel te werken zit het wel goed bij me,nu is mijn enige angst en dat zal bij veel starters zijn,kan deze zaak rendabel worden.
Dus ik hooptte eigenlijk op wat reacties met tips van andere cafetaria ondernemers die mij wat op weg kunnen helpen,een buurtonderzoek heb ik al gedaan en de tent liep vooral niet omdat er ondeskundig personeel instond en slechte kwaliteit verkocht werd.
Wat mij vooral aanspreekt is de indeling van de cafetaria,naast de ruimte waar klanten dus kunnen bestellen is een mooie zitruimte met ongeveer 25 plaatsen waar mensen rustig kunnen gaan zitten zonder tegen de achterkant aan te kijken van bestellende klanten.En buiten is een terrasmogelijkheid voor 30 zitplaatsen
Nu zal natuurlijk 1 van de 1e reacties zijn probeer je te onderscheiden van de rest en hier heb ik natuurlijk al over nagedacht om een mooi assortiment van vissnacks erbij te nemen dit word naar mijn mening te weinig gedaan in snackbars
Nu weet ik niet helemaal hoe het precies zit met de papieren, ik weet dat je een snackbar mag runnen met alleen sociale hygiene maar tot hoever kan je hierin gaan mbt broodjes,lunch,uitgebreide menus
Hopend hier een beetje op weg geholpen te worden,en er mogen veel vragen gesteld worden zodat er veel informate op mij af kan komen
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
tobyono
tobyono
Hallo Allemaal
Ik weet niet of ik de post onder het juister onderwerp plaats maar dan merk ik dat vanzelf wel.
Een tijd geleden heb ik op dit forum ook al eens een onderwerp neergezet over mijn plannen voor het starten van een cafetaria,dit is toen door verschillende omstandigheden in de privesfeer er niet verder van gekomen.
Nu dit alles is opgelost en ik zag dat de cafetaria nog steeds te huur was heb ik de draad weer opgepakt om er weer serieus mee aan de gang te gaan.
De overnameprijs die word gevraagd is 15.000 euro deze lage prijs komt mede omdat er geen bakwand meer instaat de vorige eigenaar had deze op huurkoopbasis dus deze is weer weggehaald door de leverancier nu hoeft dit geen probleem te zijn natuurlijk want heb al wat op internet rondgekeken en zo duur hoeft een gereviseerde bakwand niet zijn om mee te beginnen.
Qua ondernemersgeest en bereidheid om veel te werken zit het wel goed bij me,nu is mijn enige angst en dat zal bij veel starters zijn,kan deze zaak rendabel worden.
Dus ik hooptte eigenlijk op wat reacties met tips van andere cafetaria ondernemers die mij wat op weg kunnen helpen,een buurtonderzoek heb ik al gedaan en de tent liep vooral niet omdat er ondeskundig personeel instond en slechte kwaliteit verkocht werd.
Wat mij vooral aanspreekt is de indeling van de cafetaria,naast de ruimte waar klanten dus kunnen bestellen is een mooie zitruimte met ongeveer 25 plaatsen waar mensen rustig kunnen gaan zitten zonder tegen de achterkant aan te kijken van bestellende klanten.En buiten is een terrasmogelijkheid voor 30 zitplaatsen
Nu zal natuurlijk 1 van de 1e reacties zijn probeer je te onderscheiden van de rest en hier heb ik natuurlijk al over nagedacht om een mooi assortiment van vissnacks erbij te nemen dit word naar mijn mening te weinig gedaan in snackbars
Nu weet ik niet helemaal hoe het precies zit met de papieren, ik weet dat je een snackbar mag runnen met alleen sociale hygiene maar tot hoever kan je hierin gaan mbt broodjes,lunch,uitgebreide menus
Hopend hier een beetje op weg geholpen te worden,en er mogen veel vragen gesteld worden zodat er veel informate op mij af kan komen
Link naar reactie
Aanbevolen berichten
13 antwoorden op deze vraag