Mijn vrouw en ik lopen al een tijdje rond met het idee om een kraam op de markt te beginnen. Het idee is ooit begonnen als restaurant, maar wegens personeels en huur/koop kosten is een marktkraam misschien beter haalbaar hebben we bedacht (hoewel de markt ook weer zijn eigen problemen met zich meebrengt, maar goed, daar gaat de vraag niet over).
Het plan zit nog helemaal in de orienterende fase, aangezien ik momenteel in Australie zit, maar binnenkort loopt mijn contract af en zal ik terugkeren naar Nederland.
Ik heb wat (kostprijs-)berekeningen gemaakt als onderdeel van het businessplan en om goed rond te komen moeten we zo`n 30 porties verse pasta met saus per dag verkopen. Is dit haalbaar?
Ik weet dat het antwoord afhankelijk is van vele variabelen, en ik zal direct bij terugkomst in Nederland eens wat markten opzoeken om het zelf eens te bekijken, maar als ik een inschatting van jullie zou kunnen krijgen, dan kan ik alvast verder met de berekeningen en de rest van het businessplan.
Zie jij kansen voor je onderneming/bedrijf in het buitenland? Met RVO onderneem je verder.
Kijk wat onze kennis, contacten en financiële mogelijkheden voor jou kunnen betekenen.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
mckooiker
mckooiker
Mijn vrouw en ik lopen al een tijdje rond met het idee om een kraam op de markt te beginnen. Het idee is ooit begonnen als restaurant, maar wegens personeels en huur/koop kosten is een marktkraam misschien beter haalbaar hebben we bedacht (hoewel de markt ook weer zijn eigen problemen met zich meebrengt, maar goed, daar gaat de vraag niet over).
Het plan zit nog helemaal in de orienterende fase, aangezien ik momenteel in Australie zit, maar binnenkort loopt mijn contract af en zal ik terugkeren naar Nederland.
Ik heb wat (kostprijs-)berekeningen gemaakt als onderdeel van het businessplan en om goed rond te komen moeten we zo`n 30 porties verse pasta met saus per dag verkopen. Is dit haalbaar?
Ik weet dat het antwoord afhankelijk is van vele variabelen, en ik zal direct bij terugkomst in Nederland eens wat markten opzoeken om het zelf eens te bekijken, maar als ik een inschatting van jullie zou kunnen krijgen, dan kan ik alvast verder met de berekeningen en de rest van het businessplan.
Alvast bedankt!
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/40171-realistisch-verkoop-volume/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
15 antwoorden op deze vraag