Even een vraagje betreft het verwerken van de kosten van een pizzaria:
Ik doe de boekhouding van een vriend van mij. Hij heeft een pizzaria.
Ik krijg van hem facturen en zijn omzetcijfers, alleen nu komt het..
Moet ik rekening houden met derf, uitval en afval, of moet ik gewoon alle kosten inboeken die tot het maken van zijn etenswaren behoren boeken als inkoopkosten, thats it?
en dus geen rekening houdend met uitval en afval etc, of voorraad?
Hij heeft een hoge omloopsnelheid..
Ik hoop dat jullie mij op weg kunnen helpen
Groetjes,
Faysal
Verberg topic start
Featured Replies
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Maak een account aan of log in om te reageren
Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten
Account aanmaken
Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
faysal
Beste leden,
Even een vraagje betreft het verwerken van de kosten van een pizzaria:
Ik doe de boekhouding van een vriend van mij. Hij heeft een pizzaria.
Ik krijg van hem facturen en zijn omzetcijfers, alleen nu komt het..
Moet ik rekening houden met derf, uitval en afval, of moet ik gewoon alle kosten inboeken die tot het maken van zijn etenswaren behoren boeken als inkoopkosten, thats it?
en dus geen rekening houdend met uitval en afval etc, of voorraad?
Hij heeft een hoge omloopsnelheid..
Ik hoop dat jullie mij op weg kunnen helpen
Groetjes,
Faysal