Ga naar inhoud
 • 0

Website beoordeling gevraagd

Hallo,

 

voordat ik van wal steek wil ik eerst benadrukken dat de hieronder geplaatste link geen poging is tot goedkope spam!

 

Ik ben nu een aantal maanden actief op higher level en help andere forumleden regelmatig met mijn vragen in mijn vakgebied.

 

Nu vraag ik hetzelfde van jullie: iedereen mag mijn website beoordelen en (opbouwende) kritiek uiten.

 

De site is gemaakt met dreamweaver en ik heb hem zelf in elkaar gezet, valt dit wat jullie betreft onder de categorie: amateuristisch zelf in elkaar gezette site (nogal eens een opmerking die ik hier las)

 

Bij voorbaat dank!

 

Rob

 

Ohja de link http://www.uwadministratiekangoedkoper.nl

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

18 antwoorden op deze vraag

 • 0

- vormgeving erg saai, zonder echte persoonlijkheid. Er mag wel een beetje schwung in! Bouw je dit in frames? Niet zo handig in verband met zoekmachines

- laat je teksten schrijven door een professional. De hele eerste pagina is Me-Me-Me in plaats van "wie help ik waarmee". Dan haken veel mensen af. Wie help je? Waarom moeten ze bij jou zijn? Waar baseer je dat op? Wat onderscheidt je? Maak je teksten korten, niemand heeft tijd voort en zin in epistels.

- In je menustructuur verschijnt steeds een knop 'voorpagina', die komt elke keer op een andere plek. Het is gebruikelijk en handig je logo doorklikbaar naar index.html te maken en de 'voorpagina' optie een vaste plek te geven. Trouwens, de pagina 'voorpagina' geeft niet dezelfde tekst als wanneer ik op je site binnenkom. Is dat dan niet je voorpagina?

- voorbeelden vind ik handig, kan je meteen zien of je bij jullie aan het juist adres bent

- ik vind het vreemd dat "contact" en "vraag" verschillende 'agina's zijn. Maak er een van en houd het formulier, je emailadres op de site zitten is vragen of spam.

- pagina actueel vind ik wel goed, dan laat je zien dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, komt competent over.

 

Hoop dat je hierwat aan hebt!

Download: Capture. Deliver. Excel. to learn about the principles, strategies and processes of business writing.

Link naar reactie
 • 0

:o Oeps nou herinner ik me dat ik ook nog een opzet moet maken voor mijn website.... (nou volgende week maar)....

 

Ik weet weinig van websites, dus ik concentreer me gewoon even op inhoud en indruk....

 

-De inhoud is goed en behalve even nog de spellingscontrole zou ik niets veranderen...

-De tarieven: Ik zou nog eens nadenken over het tarief van Natascha...(over een tijdje is zij 25 en wil ook meer verdienen...maar dan zijn je klanten inmiddels gewend aan de 12 euro....) Voor goede service mag best wat meer betaald worden en (dit klinkt stom...maar door ervaring wijzer geworden) voor een dergelijk tarief wordt je gezien als "daar heb ik een mannetje voor" en wordt je ook niet serieus genomeen....reken je wat meer ben je plots de consultant en luisteren ze naar je adviezen...

-Plaatjes...In mijn beeldscherm ligt de blauwe envelop over de tekst heen (en ik zie toch liever de tekst dan die envelop...) evenals het geld trouwens, maar laat dat maar liggen ;D

-Algehele indruk...Ben het met Ilja eens dat het wat saai overkomt en wat betreft plaatjes iewat inconsistent qua layout en herkenbaarheid..De ene keer een getekend standaard zwart-wit plaatje van een boekhouder, dan weer een gekleurd plaatje van een mannetje met geld en dan weer het aloude fotootje van schuddende handen....Ik zou het liever denk ik saaier (lees zakelijker) zien zonder plaatjes of met 1 soort plaatjes maar dan wel in de tekentrant van je logo bijvoorbeeld...

 

Misschien neem ik nog wel eens contact op om ook mijn website van content te voorzien.. ;)

Egbert Punter

Link naar reactie
 • 0

- Er mag best een plaatje bij met een gezicht.

- Laat wat meer zien van dat online boekhoud concept, eeen demo misschien, of ben ik daar te snel over heen gefietst.

- Jullie willen de goedkoopste zijn lijkt wel. Waarom?

- Meer nadruk leggen om kennis waardoor je geld kunt besparen, slimmere belastingtruuks kunnen wellicht ook aantrekkelijk zijn om eens te gaan praten.

- Je zou iets moeten bedenken waardoor mensen op de site terug komen, bijvoorbeeld:

- informatie over hoe doe ik mijn boekhouding? (tref hier nog regelmatig vragen aan over hoe wat weg te boeken. Zet zulke antwoorden op je site waardoor je hiernaar kunt verwijzen op het forum. Dan mag je opeens wel je website noemen.

 

- Laat zien dat je meer mee denkt en niet alleen maar administratie doet.Goedkoop is bij mij duurkoop. Ik wil gewoon een slimme boekhouder, geen type geit.

 

Perry

 

 

Link naar reactie
 • 0

Dit valt wel onder de categorie: amateuristisch zelf in elkaar gezette site.

Waar ik bijvoorbeel naar kijk is de code die gebruikt wordt. Er komen bijvoorbeeld tags in voor. En die stammen uit de oudheid.

Aan de hand daarvan kan ik zien dat je geen "echte" webdesigner bent....

het is natuurlijk niet een oplossing om eerst html/css te leren, maar wellicht dat je het kan uitbesteden. Hoeft heel weinig te kosten, gezien het een eenvoudige site is.

 

Verder zijn de kleurcombinaties not done.

Niet alles dikgedrukt maken...

niet alle knoppen als flash bestand inladen

de rechterkolom helemaal rechts uitlijnen

een actieve link duidelijk maken

 

allemaal positieve kritiek natuurlijk :)

Link naar reactie
 • 0

De site is gemaakt met dreamweaver en ik heb hem zelf in elkaar gezet, valt dit wat jullie betreft onder de categorie: amateuristisch zelf in elkaar gezette site (nogal eens een opmerking die ik hier las)

 

Het valt wel mee. Het ziet er gewoon uit als de site van een klein administratiekantoor dat (nog)geen geld uitgeeft aan het laten ontwerpen van een professionele corporate identity. Je zult het waarschijnlijk toch eerst van je persoonlijke, professionele en contactuele vaardigheden moeten hebben en niet van je website, dus het volstaat prima denk ik.

 

 

 

Link naar reactie
 • 0

Een website en hoe hier mee omgegaan wordt vind ik veelzeggend over de bedrijfsvoering.

Een administratieve dienstverlener zal ook richting zijn klanten aangeven dat het belangrijk is je op je corebusiness te richten en bepaalde activiteiten af te stoten of uit te besteden. Eerlijk is eerlijk ondanks dat de site wel compleet is (lees: veel informatie geeft) is te zien dat dit niet tot de business van jou hoort. Geldt dit dan ook niet voor jou bedrijf?

 

Visueel is de site erg standaard en mis ik een relatie tussen tekst en afbeeldingen en afbeeldingen onderling.

 

Dat je een keus maakt je op prijs te profileren is natuurlijk goed mogelijk. Maak (ook via de site) duidelijk dat dit niet ten koste gaat van kwaliteit.

 

Teksten mogen best wat compacter, maar door met de layout te spelen valt al veel verbetering te krijgen. Kijk of je met enkele links wat kan.

Voorbeeld: Onder het hoofdstuk voorbeeld kan je aangeven ik ben:

- Doe het zelver

- een stichting

- MKBer

- freelancer

- land en tuinbouw

 

Een paar pagina's meer, maar niet erg want is beter voor de zoekmachinepositie :D.

 

Veel succes!

 

Link naar reactie
 • 0
Een paar pagina's meer, maar niet erg want is beter voor de zoekmachinepositie

 

Als die ze uberhaupt kan vinden... De navigatie is gemaakt in flash. Nu staan er in de tekst zelf wel de nodige linkjes naar andere paginas maar vraag me af of die de navigatie structuur 100% dekken.

 

Het effect in de knoppen van het menu kan overigens ook prima in javascript en op die manier blijft je site 'bezoekbaar' voor mensen die: flash niet hebben, flash/activex alleen aanzetten als het nodig is, geen flash kunnen krijgen voor hun OS/browser, miereneukers die het uitzetten om je site te testen ;)

Link naar reactie
 • 0

Iedereen bedankt voor de tips, aanwijzingen do and don'ts.

 

Ik ga zeker stapsgewijs de website verbeteren, waar ik kan. Sommige dingen gaan me technisch (nog) boven de pet. Maar ik ben leergierig en zal in de toekomst zeker jullie tips positief gaan oppakken.

 

Nog een opmerking over de tekst. Deze kan inderdaad meer to-the-point, maar is ook opgesteld om beter te worden gevonden in zoekmachines. Dus het is een compromis van twee werelden.

 

Nogmaals bedankt, veel meer reacties dan ik had verwacht!

 

Groet

 

Rob

Link naar reactie
 • 0

Ik heb even vluchtig naar je website gekeken en wat me opvalt is dat er heeel erg veel tekst instaat. Dit is natuurlijk wel informatief maar voor de meeste internetgebruikers gewoon TE veel.

 

Verder is de site qua opzet vrij saai zoals door een ander al is opgemerkt. Persoonlijk vind ik ook het lettertype niet mooi.

 

Het is leuk dat je je wilt verdiepen in websites en webdesign maar de eerste tip die ik wil geven is: blijf bij je leest en laat anderen die het beter kunnen het werk doen.

 

[[Edit: dit is spam, en niet nodig om je punt te maken]]

 

Maak je site laagdrempelig en to-the-point. Mensen op internet willen vaak gelijk weten waar ze aan toe zijn. Richt je website daar op in.

 

Zorg dat je wat professioneler over komt. Je kunt met een goed ingerichte site overkomen als een bedrijf wat a) al jaren bestaat en b) barst van de hoeveelheid medewerkers. Dat kan voor veel ondernemingen een goede aanleiding zijn om in ieder geval een keer contact met jullie op te nemen.

 

Heel veel succes in ieder geval met je bedrijf en website.

 

Greetz Seth

www.optimised.nl ( mijn site wordt over een aantal dagen gelaunched ).

 

http://websitejudge.com/nl/home

Meld nu gratis uw website aan in onze index en laat uw site beoordelen door websitebezoekers!

 

www.optimised.nl

Link naar reactie
 • 0

 

b) barst van de hoeveelheid medewerkers. Dat kan voor veel ondernemingen een goede aanleiding zijn om in ieder geval een keer contact met jullie op te nemen.

 

 

Calimeromarketing wet no. 1 : doe je niet groter voor dan je bent: maak van je kleinschaligheid je kracht. Je anders voordoen dan je bent lijtk alsof je niet tevreden bent met wie je bent. Ik ben niet groot, en zoek partners van gelijke grootte: ik heb heel bewust geen boekhoudkantoor met 50 medewerkers, maar een boekhouder met 5 medewerkers: ik ken ze allemaal, zij kennen mij allemaal en ik kan iedereen vragen stellen en een antwoord krijgen.

Link naar reactie
 • 0

Ik zou hier verder geen tijd aan verspillen en een specialist in de arm nemen voor zowel de website als de teksten.

 

Niet rot bedoeld, maar je kan je zelf gewoon beter met je core business bezighouden.

 

De site is qua uiterlijk nogal onbenullig, die navigatie in Flash en met frames uiterst zoekmachine onvriendelijk, de teksten lopen behoorlijk stroef. Verder is de HTML codering, zoals wel vaker voorkomt met Dreamweaver, niet correct: http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A//www.uwadministratiekangoedkoper.nl/

 

Als je die site toch zelf wilt maken, koop dan ergens een bestaande template die je alleen maar in hoeft te vullen. En laat je teksten door iemand nalezen en aanpassen.

 

Succes!

www.beeweb.nl | internetconcepten en online magazines (www.kampeerzaken.nl, www.watersporters.info en www.outdoormania.nl)

Link naar reactie
 • 0

Ja, weet ik, komt door het CMS systeem, dat werkt met PHP scripts en daar zijn validators allergisch voor. Los van die terugkerende melding is de HTML wel valide.

 

Mijn site gaat binnenkort helemaal op de schop en is dan, met handgecodeerd HTML, ' valide' .

 

Ben het met je eens dat templates niet allemaal jofel werken, maar dat geldt ook voor Dreamweaver.

www.beeweb.nl | internetconcepten en online magazines (www.kampeerzaken.nl, www.watersporters.info en www.outdoormania.nl)

Link naar reactie
 • 0

Hmmm, Site komt heel zakelijk over. Beetje kaal...

Verder heel veel tekst, zou ik veel minder van maken.

Als mensen met je in zee willen, nemen ze echt wel contact met je op om dingen te vragen, etc...

 

Verder vind ik het wel een overzichtelijke site, dat vind ik altijd wel heel prettig, want op sommige sites zie je door de bomen het bos niet meer!

 

Nog 1 tip: je site is je visitekaartje, dus het is belangrijk dat als er iemand binnenkomt, die persoon er direct een prettig gevoel bij heeft.

 

Krijg bijvoorbeeld bij mijn aanvragen via mijn website heel vaak te horen dat ze het zo'n mooie site vinden, en dat geeft dan kennelijk toch de doorslag om een offerte aan te vragen, of contact op te nemen.

 

Met andere woorden: Energie en geld stoppen in een hele mooie website verdiend zich zo weer terug!!!

 

Groeten,

 

Niels28

Dununba percussieworkshops

www.dununba.nl

Barafoli - Afrikaanse percussieband

www.barafoli.nl

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
 • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
  Deze verzenden we elk kwartaal.

 • Wie is er online?
  8 leden, 166 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 75.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

  Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...