Ik ben heel vers hier maar barst natuurlijk al van de vragen!
Ik ga een cateringbedrijfje beginnen samen met mijn vrouw en zonder personeel.
Nu is mijn vraag;
wanneer begin ik nu echt? Ik moet eerst een hele hoop dingen regelen, verbouwen, organiseren, etc.
Hiermee zijn uiteraard kosten gemoeid. Schrijf ik mij nu in en ga ik dan alles regelen of zorg ik eerst dat alles startklaar is en schrijf ik mij dan pas in?
En hoe zit dat dan met belastingen en bonnen voor materiaal etc.? Zijn de extra startkosten die ik maak ook op te geven of gaat dit pas in nadat ik ben ingeschreven?
Ik schat dat ik ongeveer drie maanden nodig heb voor verbouwingen en voorbereidingen.
Wat is wijsheid?
Verberg topic start
Featured Replies
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Maak een account aan of log in om te reageren
Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten
Account aanmaken
Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
H@ns
Dag allemaal,
Ik ben heel vers hier maar barst natuurlijk al van de vragen!
Ik ga een cateringbedrijfje beginnen samen met mijn vrouw en zonder personeel.
Nu is mijn vraag;
wanneer begin ik nu echt? Ik moet eerst een hele hoop dingen regelen, verbouwen, organiseren, etc.
Hiermee zijn uiteraard kosten gemoeid. Schrijf ik mij nu in en ga ik dan alles regelen of zorg ik eerst dat alles startklaar is en schrijf ik mij dan pas in?
En hoe zit dat dan met belastingen en bonnen voor materiaal etc.? Zijn de extra startkosten die ik maak ook op te geven of gaat dit pas in nadat ik ben ingeschreven?
Ik schat dat ik ongeveer drie maanden nodig heb voor verbouwingen en voorbereidingen.
Wat is wijsheid?