Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 30/01/20 in all areas

  1. 2 points
    Zijn die verschillende hoogtes in de T's een designer ding? Het zegt mij namelijk niks en het viel me eerlijk gezegd ook niet op totdat je het duidelijk maakte. De ster van de eerste vind ik persoonlijk wat te groot. Misschien is alleen de blauwe en oranje streep van die ster ook interessant als logo? De tweede vind ik wat strakker. Maareh, I aint no designer weetjewel :)
  2. 2 points
    Bedankt voor de reactie, Ik heb deze vakantie een afspraak dat ik de klant het logo ga presenteren. Zelf vond ik inderdaad ook de tweede beter. Ik zal je tips meenemen en er een paar mooie visuals bijmaken, en tevens het logo op wat verschillende producten toepassen. Bedankt voor de tips, en ik laat weten als de klant uiteindelijk zijn keuze heeft gemaakt. Christian
  3. 1 point
    Als je een occasion koopt, kun je met een simpele zoekopdracht in google alle punten vinden bijv "aankoopadvies 2011 volkswagen golf 1.4tfsi" iemand die dat niet doet, en gewoon die auto koopt, waarom zou hij dan wel jouw app weten te vinden?
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept