Ga naar inhoud

espen

Legend
 • Aantal berichten

  424
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

21

Persoonlijke info

 • Land
  Spanje

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  anders
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  31-35
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa

Bedrijfsinfo

 • Branche
  29
 1. Een perfectionist of een dromer? Een echt perfectionist gaat door tot het (voor hem) klaar is, een dromer denkt voor de start dat het een succes wordt, dan duurt het te lang en stopt er dan mee.
 2. Ik zou eigenlijk best werknemer willen zijn. Gewoon van 9-5 werken, en hoppa elke maand geld op de plank. 0 zorgen als je thuis bij je gezin bent. Ik heb het geprobeerd, maar ik heb dan steeds binnen een week ruzie met de leidinggevenden, dus ik ben daar maar van afgestapt.
 3. ik zou dus eerst eens bij punt 1 beginnen. Je dient voor een btw nummer je dus als ondernemer te registeren.
 4. Marktplaats niet genoeg? Daar komen duizenden auto's per dag bij. Er zijn autohandelaren die systemen gebruiken om seconden na een advertentie is geplaatst de eigenaar te bellen met een aanbod. Daarnaast zijn lease maatschappijen een goede bron van gebruikt spul, maar als starter kom je daar niet direct tussen, zeker neit met een beperkt budget. Anders importeren? Het ligt ook aan jouw markt, wil je aygo's verkopen of bijv. speciale porsches/
 5. inderdaad, zoek eens de importeurs op, en bel ze, of maak een afspraak, met de vraag of ze bij jouw hun spullen willen neerzetten tot jij ze hebt verkocht, en dan pas wil betalen.
 6. persoonlijk zie ik liever regio nummers, dan weet ik tenminste dat het geen groot bedrijf (0900) is, en waar ze zitten. Een regio nummer vind ik gewoon persoonlijker. Jongeren zal het denk ik een stuk minder boeien, die bellen toch niet meer.
 7. raar dat in een behoorlijk/extreem gereguleerd land als NL amateurs veel kunnen op het gebied van 230 + v, elke particulier kan maar wat aankloten thuis met extra leidingen/kabels etc, alles verkrijgbaar bij de gamme etc
 8. Politie? Die doen niets voor een dergelijk civiele zaak. Zeker als de klant zegt dat ze het niet hebben ontvangen, geld terugkrijgen van paypal en dan het pakket ontvangen. Geen onnodige tijd instoppen, gewoon direct incasso/deurwaarder.
 9. ik heb ook wel van die klanten gehad. Gewoon een mail sturen met iets van "prima, we cancellen de betaling via paypal, maar dat onstlaat u niet van een betaal verplichting. Als wij de betaling niet binnan 8 dagen op onze bank hebben, gaat het direct door naar de incasso" En die klant vervolgens blokkeren, zulke klanten ben ik liever kwijt dan rijk.
 10. Kijk eens naar bunq bank https://www.bunq.com/nl/business
 11. espen

  2doc "Schone schijn"

  Waar zeg ik dat ik dat niet erg vind? Je maakt het nu wel allemaal wel erger dan het is, omaatjes die duizenden euro;s spaargeld verliezen? Hoezo? Hebben die geïnvesteerd? Zo ja, dan hoor je te weten dat een er een kans is dat je alles kwijt raakt bij bijv een faillissement. En ik heb ook wel klanten gehad die failliet gingen en nooit een factuur hebben betaald. Dat is inderdaad allesbehalve leuk, maar dat hoort bij ondernemen, dat komt voor. Ik ga er vanuit dat de meeste ondernemers ook niet moedwillig failliet willen gaan. Die hebben prive waarschijnlijk grotere problemen bij een faillissement dan die ene factuur van mij die eens niet wordt betaald.
 12. espen

  2doc "Schone schijn"

  DAt hij was gestopt met werken vanwege loonbeslag? Tja, schulden terugbetalen is belangrijk, maar als je 40 uur werkt en je krijgt daaruit geen geld om de huur en eten te kopen... Wat ik me nog steeds verbaas dat in nederland het nog steeds erg gevonden wordt dat je een keer failliet bent gegaan. (zoals hij geen functie kreeg in school bestuur)
 13. Worden dat soort investeringen ook niet gedaan door mensen die een verblijfsvergunning willen krijgen? Net als het eb5 visa in de Usa? Het idee is best leuk, maar dan midden in een drukke stad, daarnaast zijn er wel erg veel winkeltjes. Een massive co-working space lijkt mij eigenlijk beter geschikt in dat pand.
 14. Tulpen ipv rozen kan ook desastreus zijn ;D
 15. tja, leuk, of niet... Elke ondernemer heeft dit -denk ik- wel eens meegemaakt. Een idee waarvan jezelf dacht, tja wow & fantastisch, al je geld erin, en dan wil niemand het hebben. Niet elk idee kan een schot in de roos zijn. En het hoeft maar dit -- te zijn, om wel succesvol te zijn, hadden ze een veel lagere prijs, of misschien zelf een andere naam, of een bos gele bloemen ipv rode op de vergadertafel staan, de meest kleine dingen kunnen succes in de weg staan.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké