Jump to content

espen

Legend
 • Content Count

  473
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Country
  Spanje
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Malaga
 • Branch
  29
 1. Een beetje programmeur knutselt al snel iets inelkaar, zo lastig is het combineren van van wat excel bestanden niet. Ja dat moet je dan extern laten ontwerpen, en ja dat kost geld. Maar elke week honderden facturen met de hand inkloppen kost nog veel meer.
 2. Ik krijg een naar gevoel bij dit soort streken, zeker van bedrijven die doen in klanten reviews. Ja ze kunnen wellicht in hun recht staan. Maar als een bedrijf geen kosten gemaakt heeft, zoals dit soort bedrijven, dan cancellen ze toch gewoon de hele boel? Meteen dreigen doet mij erg aan advertentie verkoop bureautjes denken.
 3. Dat schijnen ook gewoon mensen te zijn Ik denk wel dat de consument het niet zo meer gaat geloven, zeker als het al een week eerder begint, en tot 2 weken erna.
 4. Maar kun je nog niet tegen Google zeggen, bel de McDonald om een burger the te bestellen? Ik ben er over 10 min. Volgens mij waren ze daar al mee.bezig.
 5. espen

  Logo nodig :)

  Beetje zelf ondernemen, en een school bellen? Ik kan me voorstellen dat voor een nieuw bedrijfje het voor een school geen zin heeft om een logo te ontwerpen. Ze willen dat studenten zich inleven in een bedrijf en daar een geschikt logo bij ontwerpen.
 6. ik vind die foto in de header die langzaam inzoomt rete irritant, wordt je gewoon misselijk van als je er naar kijkt.
 7. Die gaat een boze brief schrijven, daar trekt diegene zich dan niets van aan. Dan kan je naar de rechter, die geeft je dan gelijk, en dan is er niks te halen.
 8. Het is een forum. Hij zal inmiddels wel tig pm's hebben ontvangen van ontwikkelaars. Laten we hier gewoon een discussie houden wat zoal mogelijk is, en waar eventueel programmeurs zijn te vinden en bijv tegen welke kosten
 9. Data feed lijkt idd niet goed te lezen. Met enkel een voorraad feed zou je een systeempje kunnen maken dat jouw leverancier bijv. een mail stuurt dat je iets wilt bestellen, maar echt handig is dat niet. En die feed wordt dan ook niet automatisch aangepast. Er zal echt een API nodig zijn. Allemaal geen probleem, maar TS dient hier wel budget voor te hebben. Toen ik dat werk als student nog deed, dachten opdrachtgevers zulke systemen te laten maken voor 1000-1500 euro
 10. met een paar sterke kerels langsgaan. Dat soort types wanen zich door wat geschreeuw onschendbaar. Maar zullen er ook van uit gaan dat bepaalde "transacties" worden teruggedraaid
 11. Dit is een leuk boek https://inspanje.nl/zakennieuws/11490/ongelooflijk-verhaal-over-een-nederlander-die-een-fabriek-begint-in-spanje/ en is helemaal waar,
 12. ik zou toch echt adviseren op een diploma te halen, dat moet toch altijd nog wel ergens mogelijk zijn. Ga anders gewoon ergens werken bij een bedrijf dat je leuk vind, daar leer je een hoop van. En kan je beginnen met sparen om later eventueel voor jezelf te kunnen beginnen. Want daar heb je eigenlijk altijd een startkapitaal(tje) voor nodig.
 13. Je kan contact met mij opnemen, wij doen niet anders. Wij zitten in het zuiden van Spanje. Heb je het pand reeds in bezit? Waarom zou een spaanse investeerder instappen als hij het zelf ook kan doen?
 14. Je weet dat net enkel een universitaire studie ze nog geen advocaat is? Enkel jurist? Wat is jouw inbreng in deze onderneming ?
 15. ja, en dan ga ik naar de portal van de importeur om wat modellen samen te stellen en te kijken wat zoal mogelijk is. Maar goed, je kan voorbeelden blijven geven dat het wel nodig is, en ik kan blijven vertellen dat een website niet altijd nodig is :D
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept