Jump to content

espen

Legend
 • Content Count

  456
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24

Personal info

 • How did you find us:
  anders
 • Gender
  Male
 • Country
  Spanje

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Malaga
 • Branch
  29
 1. alleen is het nu geen externe toezichthouder, maar een aandeelhouder en belangrijker investeerder. Ik investeer geregeld in projectjes, maar ik laat het wel uit mijn hoofd om meteen 30% van mijn investering terug te pakken. Dat geld kan beter gebruikt worden, zeker als er maar 30K beschikbaar is. Dat geld is zo weg.
 2. 800 euro per maand is bijna 10.000 per jaar, ofwel 33% van zijn inleg, een heel leuk rendement
 3. Misschien zit ik er compleet naast, maar ik heb altijd het idee dat er maar erg weinig geld beschikbaar is, en het erg moeilijk is om -snel- iets gedaan te krijgen. Veel papierwerk indienen, een businessplan van honderden pagina;s nodig is, en dan wordt er enkel op die gegevens iets bepaald door iemand die weinig verstand van zaken doen heeft.
 4. De oude secretaresse lijkt mij veel te veel zaken te regelen. Neem er iemand bij die haar wat taken uit handen neemt. Ook voor de toekomst is dit beter.
 5. Waarom ga je niet gewoon even langs bij die klant, neem een doos gebakjes mee en probeer er uit te komen.
 6. En welke investeerder doet dat? Zodra ze later investeren in ook maar een klein beetje lijkend bedrijf worden ze al aangeklaagd. Als iemand mij zou vragen om een NDA te tekeken zeg ik ook nee bedankt, (hele specifieke uitzonderingen daargelaten uiteraard)
 7. tja, je bent dus al een bedrijf, en dus voor een groot deel al openbaar. Hoe en wat wil je dan geheim houden? Ik kan vandaag een miljoen steken in bijvoorbeeld een nieuwe app, iedereen het geheim laten houden, maar op de dag van lancering kunnen anderen het alsnog massaal kopieren. Tenzij het een geheime formule is oid (medicijn, ingredient, etc), heeft geheimhouding niet zo heel veel zin.
 8. Op de homepage staat alleen wat jullie leveren, niet waarom ik het eventueel nodig zou hebben.
 9. Laat je vrienden ook die pagina aanmerken als scam of permanent gesloten. Met 1 melding doen ze niks, als er tientalen of zelfs honderden zijn wordt het anders.
 10. bangmakerij. Jij hebt een (evt garantie) overeenkomst met degene waar hij de auto van heeft gekocht, wil hij iets van garantie zal hij naar de verkoper moeten gaan, en die kan het dan met jou oplossen
 11. ? Hij staat in zijn recht om een eis in te dienen. Net als ik een eis kan indienen omdat ik van mening ben dat ik recht op al het goud van de staat heb.
 12. Je hebt 0 rechten, als hij er nou een adwords campagne op had gezet, met jouw producten bijv. dan had je een kans gemaakt. Maar nu totaal niet. Als je het wilt hebben, doe een bod, anders moet je het gewoon laten zitten, en je energie gebruiken om je klanten te voorzien van het juiste email adres. Zou ook leuk zijn als het wel kon. Bijv, abc.nl vind ik een leuk domein en wil ik hebben. Eigenaar vraagt 10k, maar doet er niets mee. Dan begin ik gewoon een bedrijfje abc, en zou ik zijn domein kunnen opeisen?
 13. En waarom geen bericht versturen via linkedin ? Ik krijg daar tig berichten van andere bedrijven,
 14. Als het je echt klanten kost, dan zou zelfs 10k nog te overwegen zijn.
 15. Dit inderdaad, ga gewoon aan de slag. Als niemand jou shirts wil kopen voor bijv 50 euro, maar wel een kopie van 3.50, dan heb je geen bestaansrecht. Willen ze wel massaal die shirts kopen, dan moet je een deel van de winst reserveren om de illegale handel aan te pakken. Hoe en waar wil je je shirts verkopen? Er zijn nogal een hoop mensen geweest met hetzelfde idee, maar verkochten uiteindelijk niets of lang niet genoeg.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept