Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 28/06/20 in all areas

  1. 1 point
    Dag allemaal, Nieuw hier op het forum, maar in het verleden wel eens actief geweest op hallo.kvk.nl. In die hoedanigheid wel eens deelgenomen aan een discussie over bedrijvengids.nl. Deze website bestaat in die hoedanigheid niet meer, maar het idee was dat je tegen betaling een vermelding kreeg op hun website. Ze benaderden kleine ondernemers telefonisch en verzekerden hen (vrijblijvend uiteraard) 10 getekende offertes binnen een jaar na een vermelding op hun website. Dat was in 2012 bij de start van mijn architectenbureau. Ik had niet veel opdrachten, was onzeker en vroeg door. Uiteindelijk toch niet mee in zee gegaan - zeker nadat ik de reacties las op toenmalige fora met ondernemers. Het was een agressief bedrijf dat ondernemers helemaal niet verder hielp, maar vooral profiteerde van de onzekerheid van startende ondernemers. Zojuist kreeg ik een mail binnen van gemeentegids.nl: Dit soort nutteloze diensten bestaat nog steeds. En het zal me niet verbazen als ze nog steeds slachtoffers maken onder startende ondernemingen. Hierbij wil ik dus even mijn ervaring delen dat je dit soort websites echt niet nodig hebt om een succesvol bedrijf op te richten. Wellicht zijn er nog meerdere voorbeelden en helpt het andere ondernemers om niet met deze partijen in zee te gaan. Groet, De Architect
  2. 1 point
    Het staat iedereen vrij om het te proberen, zelf hanteer ik de stelregel dat telefoontjes van aanbieders die zelf bellen binnen 10 seconden afgehandeld zijn. afhandelen op een botte manier is de beste remedie.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept