Jump to content

chrizzieej1

Senior
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Recent activities

 1. Ik snap je helemaal! Het is niet dat ik er niks van af weet, maar omdat er hier zonder speciale versiebeheersoftware wordt gewerkt vroeg ik mij gewoon af of er documentatie over is!
 2. Beste mensen, Voor een opdrachtgever moet ik Versiebeheer op gaan zetten. Nu weet ik dat dit project-gebonden is maar zijn er toevallig leidraden, handleidingen etc. over hoe je versiebeheer op moet zetten cq. het beste op kan zetten? Groeten! [titel aangepast - mod]
 3. Haha dat zou je altijd zien he dat ze dat per 01-01-2006 aanpassen. Ik heb mijn Ltd. bij WorldBizz (www.worldbizz.nl) geregeld, ging echt perfect, alles netjes geregeld.
 4. Tja ik wist helemaal niet dat dat verplicht was. KvK had dit ook niet vermeldt dus stond er wel even raar van te kijken toen ik het in de bus kreeg!
 5. Ja het is nog steeds zo, ik heb mijn Ltd. begin deze maand ingeschreven en gisteren kreeg ik de Staatscourant en de factuur daarvoor.
 6. Beste mensen, wanneer je een Ltd. inschrijft bij de Kamer van Koophandel dan geven zij dit door aan SDU Uitgevers cq. de Staatscourant. Kennelijk is het verplicht om de inschrijving van een Ltd. te vemelden in de Staatscourant. Dit resulteert in een extra kosten post van ruim 65 euro. Toch altijd fijn als ze dit vooraf aangeven bij de KvK.
 7. Rectificatie: Het UWV accepteert het niet om bij je eigen C.V. op de loonlijst te staan, dit omdat je via de Ltd. eigenaar bent en er geen gezagsverhouding bestaat. Bij de Belastingdienst, voor de loonbelasting, zelf kan je je echter wel op de loonlijst zetten. Foutje van de inspecteur van de Belastingdienst dus :(
 8. Maar moeten dan niet alle kosten door je eenmanszaak betaald worden en ook alles op naam van de zaak staan? Dat heb ik in ieder geval van de belastinginspecteur begrepen! Ingewikkelde materie ook ;)
 9. Nee dan houdt het op he, je kan dus wel die 0,18 cent kilometervergoeding doen dat is het enige! Ja en als iedereen nou eens hetzelfde doet of vermeldt;)
 10. Nej okej maar wanneer je de auto bij het postkantoor overschrijft op naam van de eenmanszaak lukt het niet. Dus ook voor de motorrijtuigenbelasting blijft die op je privénaam staan. Als je dan je auto inbrengt in je onderneming en je verzekering op naam van de zaak moet je aantonen dat die op de naam van je onderneming staat en dat kan niet dan. Misschien ligt het net aan de verzekeringsmaatschappij hoor maar mij lukte het niet in ieder geval!
 11. Ook hele grote bedrijven werken soms met contracten die een rechtsgrond ontberen. 8) Haha dat is waar ja ;)
 12. Nee want dan moet je auto echt helemaal ingebracht zijn in je onderneming en die moet dan ook alle kosten betalen, maar zoals ik al zei is dat o.a. bij de RDW onmogelijk! Als je auto niet op naam van de zaak staat krijg je ook geen bijtelling natuurlijk! Als je veel meer privé rijdt dan zakelijk zou ik het op de kilometervergoeding houden die je vanuit de zaak aan jezelf geeft, dat is veel makkelijker en denk ik ook de enigste manier in jouw situatie!
 13. Haha dat is beter ;) Dank je voor het samenvoegen van de draadjes ;D Toch jammer dat er vrij weinig bekend is over deze constructie, de mogelijkheden en de voordelen ervan... ik hoop dat ik mijn bijdrage een beetje kan leveren ;)
 14. Met betrekking tot de looptijd ligt maar net aan wat het bedrijf opstelt, ik had zelf vroeger een contract waarin 3 jaar vermeldt stond en dat was zelfs een heel groot bedrijf. Zoals ik het lees mag je de eerste 2 jaar geen relaties benaderen voor je eigen bedrijf of bij één van die relaties in dienst komen. Als ze jou zelf benaderen dan is het hun probleem als je werkgever er moeite mee heeft. Zolang je er voor zorgt dat je ze zelf niet benaderd of niet bij ze in loondienst komt is er lijkt mij niks aan de hand. Toch moet je oppassen hoor want ook je relatie kan net één woordje verk
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept