Jump to content

robstigter

Junior
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • Gender
  Male
 • Address
  Dokweg 10, IJmuiden, 1976CA, Netherlands
 • First name
  Robert
 • Last name
  Stigter
 • Company or organization name
  Schilderwerken van der Ven Stigter bv
 • Website address
 • Skype

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. robstigter

  robstigter

 2. Opnames linke soep zijn afgerond en zullen waarschijnlijk dinsdag 15 mei op ned. 3 worden uitgezonden... ik meen rond 21.00 uur ergens... leuke ervaring en hopelijk kom ik er niet al te slecht uit naar voren... had in elk geval kunnen bedingen dat ik met een shirt met bedrijfsreclame op mocht ;)
 3. Vond op de site van de belastingdienst ook het volgende... Verleggingsregeling voor leveringen en diensten door buitenlandse ondernemers Deze verleggingsregeling geldt voor ondernemers die niet in Nederland zijn gevestigd. Als een buitenlandse ondernemer goederen aan u levert of een dienst voor u verricht, wordt onder bepaalde voorwaarden de heffing van btw naar u verlegd. De buitenlandse ondernemer mag geen btw op de factuur zetten. U moet de btw aangeven op uw 'Aangifte omzetbelasting'. Deze btw kunt u meestal op dezelfde aangifte weer als voorbelasting aftrekken. Deze verleggingsregeling geldt in alle gevallen waarin de afnemer ondernemer is. Voor informatie over de voorwaarden voor verlegging bij leveringen en diensten door buitenlandse ondernemers kunt u bellen met de BelastingTelefoon of met de BelastingTelefoon Buitenland. Moet morgen maar ff bellen :)
 4. als ik de tool goed heb gevolgd moet er dus op zijn factuur 19% btw worden geheven
 5. Om de piekdrukte op te vangen heb ik op dit moment een engelse zelfstandige aan het werk.. echter heb ik wat vragen over hoe het een en ander gefactureerd moet worden... Hij stuurt mij iedere week een factuur voor zijn gewerkte uren. Op de factuur staan zijn gegevens, inland revenue nummer etc, uiteraard staan ook mijn gegevens daarop. moet er gewoon 19% BTW over de factuur gerekend worden. Is het uberhaupt wel mogelijk om op deze manier hem aan het werk te hebben of kan ik problemen krijgen met belastingdienst???
 6. A.s. maandag 2 april zal ik gefilmd worden voor het programma LLinke Soep van Ned. 3. LLinke Soep is een programma dat groene alternatieven voor alledaagse producten en diensten onder de aandacht wil brengen op een ludieke manier. In dit geval gaat het om verfproducten en zullen we testen met een alkyd, watergedragen en natuurverf product. Het testpanel bestaat uit een absolute leek, een doe het zelver en dan de professionele schilder.. IK zei de gek :P Geloof dat de prestentatie door Edo Brunner gedaan zal worden... Als het allemaal al door gaat want het kan verkeren in de mediabranche.. de opnamedata zijn al veranderd dus ???
 7. doe zelf altijd beginnen bij 100 dus eerste factuur dit jaar was in mijn geval R06.100 :D Dan lijkt het tenminste niet als je eerste factuur, maar alsof je het al lekker druk gehad hebt.
 8. dus er publiek mee gaan? Advertentie in de lokale krant?
 9. horseheadhunters ;) rent a jockey 1 man/vrouw en een paardenkop zonder gekheid.. wat voor personeel moet ik aan denken.. dacht dat die maneges en dergelijke voornamelijk op vrijwilligers en eigenaren draaiden... en de professionele paarden kliek lijkt mij in nederland niet zo groot.
 10. Een term die bij iedereen wel bekend zal zijn denk ik zo... Nu is het feit dat de premieregeling die achter deze term schuil ging dit jaar voor het laatst is geweest. De extra stimulans voor klanten om in de winter hun binnenschilderwerk te laten doen, of afgeschermd buitenwerk is dus bij deze niet meer aanwezig. Vanaf heden gaan we verder met het zogenaamde 4 seizoenen onderhoud, waarbij geen premie wordt gegeven. Nu had ik bedacht om als schildersbedrijf nu zelf maar een winterschilderpremie regeling op te zetten voor mijn klanten. Aangezien de contributie om aan deze regeling mee te doen als bedrijf jaarlijks voor ons op een 2 a 3 duizend euro uitkwam is er dus wel wat ruimte om bijv particuliere klanten wat korting te geven ongeveer onder dezelfde voorwaarden als de echte winterschilder regeling... Zou dit voor jullie een extra stimulans kunnen zijn als ik als waarschijnlijk 1 van de weinige toch nog een winterschilder korting aan zou bieden?? Wat denken jullie?
 11. ook heerlijk die telefoontjes waarin ze zogenaamd even de gegevens weer door willen nemen met je... en dat er vorig jaar zoveel bezoekers per maand de site hebben bezocht etc etc... vervolgens vraag ik dan maar weer... dat afgelopen jaar heb ik daarvoor betaald?.. nee meneer, dat was gratis maar nu voor €.... kunt u weer vermeld staan.... en dat zo'n 3 keer per week. pfffffffffffffffff
 12. Gemiddelde uurloon voor een schilder ligt zo rond de 38 tot 42 euro per uur, afhankelijk van je afzetgebied...als jij op 25 euro gaat zitten dan kan ik me niet voorstellen dat je daar al je kosten mee gaat dekken.
 13. Laat ik als eigenaar van een schildersbedrijf mij dan ook maar even met dit verhaal bemoeien.... Wat voor schilder ben je, heb je ervaring, ben je opgeleid, wat voor werkervaring heb je, wat kun je naast schilderen bijv behangen/glaszetten/scan plakken etc... dit zijn belangrijke punten om te kijken hoe je jezelf in de markt gaat zetten. Verder makkelijke en relatief goedkope manieren om met reclame te beginnen zijn, advertenties in het lokale suffertje, papiertjes ophangen in supermarkten etc, kabelkrant Ook kun je proberen om te beginnen je aan te sluiten bij een schildersbedrijf wat nog mensen kan gebruiken en geinteresseerd zijn om een zzp'er te gebruiken.. heb je inkomen totdat je eigen klanten er komen. Let vooral op dat je jezelf ook goed verzekerd voor arbeidsongeschiktheid en dergelijke...
 14. hmmm... die heb ik doorgelezen, maar als we het over het verzekeren van arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval hebben en een arbeidsongeschiktheids ondergrens van 25% valt een griepje van 6 weken of van mijn part 5 maanden hier dan ook onder??
 15. Heb vanmiddag een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten, maar nu vraag ik mij eigenlijk af of ik nu verzekerd ben voor een griepje van zeg een week of zes... moet ik mij voor dat soort kosten nu apart nog verzekeren ???

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept