Jump to content

mg1202

Junior
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Lijndonk 4 - 1.24, Breda, 4825BG, Netherlands
 • First name
  Maurice
 • Last name
  Onbekend
 • Company or organization name
  Deep Blue software
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Voor offertes zou je eens naar http://www.offorte.nl/ kunnen kijken
 2. Ik heb hier mee te maken gehad door aanschaf van een volledig elektrische auto. Ik heb nog 0% bijtelling (5 jaar lang) omdat de auto in 2013 op kenteken is gezet. Als dat na 31-12-2013 zou zijn gebeurd, was de bijtelling 4%. Vandaar dat in de laatste maanden van 2013 zoveel Mitsubishi's en Tesla's op kenteken zijn gezet. Daaruit valt dus af te leiden dat jij ervoor moet zorgen dat je auto uiterlijk 31-12-2014 op kenteken wordt gezet. (en ik heb begrepen dat je ook profiteert van de lagere bijtelling als je de auto tweedehands koopt. Dus als je in 2014 een auto koopt die in 2013 op kenteken is gezet, geldt de lagere bijtelling). Zie ook hier: http://www.zuinigeleaseauto.nl/advertorial/leasen-een-zuinige-tweedehands-auto/
 3. Was een erg leuke bijeenkomst, dank aan de organisatie dus. Het was de eerste keer dat ik een HL bijeenkomst heb bezocht, maar zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben niet erg actief op dit forum, maar waardeer de aanwezige kennis zeer en lees regelmatig nieuwe berichten. Wat me opviel bij dit evenement was hoe makkelijk je contact maakt met andere aanwezigen. Ik was bang dat het een ons-kent-ons bijeenkomst zou zijn waar ik me als buitenstaander niet makkelijk in kon mengen, maar dat was zeker niet het geval. Ik heb genoten van de goede sprekers (ook lekker losjes gepresenteerd), leuke gesprekken en heerlijk eten (vegetarisch top geregeld). En inmiddels al wat mailtjes uitgewisseld met enkele mensen die ik daar heb ontmoet en de eerste afspraak is ook al ingepland. De opkomst viel me wel tegen. Was op zich niet erg, maar zo'n evenement verdient meer bezoekers! Ik probeer er de volgende keer weer bij te zijn, en hoop dat het enthousiasme onder de andere forumleden ook toeneemt zodat dit event kan blijven bestaan. Groet, Maurice.
 4. Ik ontving er vandaag ook een. Meteen maar even gemeld bij het fraudemeldpunt: http://www.fraudehelpdesk.nl/nieuwsbericht/eptr_nog_steeds_erg_actief
 5. Breda heefts sinds kort ook een seats2meet locatie. Amersfoort: www.koppelwerk.nl (op korte afstand van station Amersfoort CS) Amersfoort: www.seats2meet.nl Amsterdam: www.laptoplounge.nl Arnhem: www.deskbookers.com/flexplek-in-arnhem Breda: www.doc-work.nl (bij NS station) Breda: www.blus-huis.nl (in de buurt van NS station) Breda: www.seats2meet.com (landgoed Wolfslaar) Den Haag: www.nomadz.nl Deventer: www.centrumvoormenskracht.nl (bij de rivier) Deventer: www.fabriekdeventer.nl (bij NS station) Eindhoven: www.seats2meet.nl (Strijp, vanaf station te lopen) Helmond: www.bctraverse.nl (tegenover Helmond station) Leiden: www.coworkcompany.com Maarsen: www.seats2meet.nl Nijmegen: www.sanadome.nl/meeting Oosterhout: www.kamer52.nl Utrecht, Den Haag, Eindhoven: www.igluu.nl Utrecht: www.seats2meet.nl (bij NS station) Utrecht: www.swunghouse.nl Woerden: www.inoffice.nl Zaandam: www.zaandok.nl (bij NS station)
 6. Ik zal inderdaad eens informeren bij de partij waar ik de .nu domeinen heb geregistreerd. Thx.
 7. Maar als ik meerdere sites heb, wil ik de bijbehorende url naar een subdirectory op die server laten verwijzen. En dat kan op die manier niet. En om nou een apart hosting pakket per site te nemen is ook zonde. En nogmaals: ik verwijs diverse domeinnamen via een redirect naar een sirectory op mijn server en dat werkt bij allen prima, behalve bij die 2 .nu domeinen.
 8. Dank voor alle reacties. Inderdaad, uiteindelijk is mijn doel om hoger te scoren in Google. Mijn hoofdsite scoort al best goed en ik betaal heel wat aan Adwords en dat werkt allemaal prima. Maar je moet altijd zoeken naar verbetering. Dat Google een 'leeg' domein dat doorlinkt naar een pagina die ze al via een andere URL kennen niet opneemt, begrijp ik. Daarom heb ik dus voor de twee .nu domeinen aparte pagina's aangemaakt met specifieke content die past bij de domeinnaam. Je zou deze pagina's dus gewoon als aparte sites kunnen zien. Ik heb echter geen hosting contract bij de partij waar ik de .nu domeinen heb geregistreerd (ik doe hosting voor mezelf en klanten bij Strato, maar die bieden geen .nu registratie). Vandaar de redirect naar een server waar ik wel pagina's kan hosten. Echter: ik heb bij Strato ook diverse domeinnamen (voor diverse bedrijven) en die verwijzen allemaal via een redirect naar een plekje op de server (directory) waar dan de bijbehorende site staat. Geen probleem: ze worden allemaal geindexeerd. Bij de .nu domeinen gebeurt exact hetzelfde (maar vanaf een andere provider) en dan worden de pagina's niet geindexeerd. Dat begrijp ik dus niet.... Misschien toch maar even een concreet voorbeeld geven (als ik kan wijzigen zal ik deze binnenkort weer verwijderen): softwareontwikkeling.nu Groet, Maurice.
 9. Dank voor de snelle reactie. Volgens mij heb ik met alle genoemde bezwaren rekening gehouden: a. beide domeinen verwijzen naar een apart subdomein van mijn site, met ieder een eigen specifieke inhoud. Dus geen dubbele content. b. Ik gebruik een 301 redirect (net getest via http://www.webconfs.com/redirect-check.php en hij is zoekmachinevriendelijk) c. ik heb dus voor elk van de domeinen een aangepaste landingpage op een eigen subdomein. Inhoud is relevant. d. de landingpages redirecten niet automatisch. Er is een link opgenomen (klik hier voor meer info over bedrijf xyz) waarop de bezoeker zelf zal moeten klikken. En toch worden ze beiden niet door Google gevonden (wel aangemeld via webmaster tools). Nog meer suggesties? Thx.
 10. Ik gebruik al jaren voip en ben er erg enthousiast over. Ik gebruik diverse nummers op diverse locaties (thuis, kantoor, zelfs vakantiehuisje) en met diverse apparatuur (oa Cisco Linksys PAP2T en Siemens VOIP dect telefoon). Werkt allemaal prima, alleen met de Zyxel modem dat Telfort levert heb ik wat problemen (laat niet alles door). Alles afgesloten via Callvoip.nl. Super service daar. Altijd goed telefonisch bereikbaar en ze doen echt hun best je te helpen. En veel info online beschikbaar op hun support omgeving. Wat mij het beste bevalt is de mogelijkheid om on-line het gedrag van de lijnen in te stellen. Door gebruik van groepsnummers (alleen intern te gebruiken, niet gekoppeld aan een normaal extern nummer) is het bijv. mogelijk in te stellen dat als iemand je zakelijk nummer belt, dat de telefoons op 3 locaties tegelijk over gaan. Waar je hem het eerst opneemt, heb je verbinding. Het maakt dus niet uit of ik thuis werk of op kantoor, altijd op hetzelfde nummer bereikbaar. An mocht ik niet op tijd opnemen, dan schakelt hij door naar mobiel. Neem ik daar ook niet op, dan kan iemand een bericht inspreken dat ik per mail krijg toegestuurd. Werkt perfect! Succes met je keuze. Groet, Maurice.
 11. Interessant! En leuk om zoiets zelf uit te proberen. Ik heb me vorig jaar ook verdiept in de open source POS systemen, en enkele studenten een vergelijkend onderzoek laten doen. Daar kwam OpenBravo toen goed uit. Omdat het web-based is, kun je zelfs een ipad gebruiken voor bediening: Maar dat lijkt me eerder interessant voor toepassing in restaurants, minder voor een winkel met toonbank. Benieuwd naar de voortgang!
 12. Hallo, Lang geleden dat ik dit forum heb bezocht. Bijna vergeten, maar zeker van plan weer vaker te raadplegen. Erg waardevol! Meteen maar een vraag stellen waar ik al een tijdje mee worstel. Ik heb begrepen dat de vindbaarheid in Google oa wordt beinvloed door het zoekwoord in relatie tot de domeinnaam. Om die reden heb ik enkele domeinnamen geregistreerd die relatie hebben tot wat ik doe (ik zal ze niet noemen, wil geen ongewenste reclame maken). Het zijn .nu domeinnamen. In eerste instantie had ik deze gelinkt (redirect) naar mijn eigen website. Maar ze werden door Google niet geindexeerd (zoeken naar site:xyz.nu). Naar aanleiding van een tip van een kennis heb ik op mijn server voor elk van de domeinnamen een subdomein aangemaakt met daarop een landing page. Deze verwijst uiteindelijk (via een link) naar mijn normale website. De domeinen verwijzen nu via een redirect naar de desbetreffende landing page. Nog steeds (ook na enkele weken wachten) worden beide domeinnamen in Google niet geindexeerd. Heeft iemand hier enig idee wat ik fout doe? Thx, Maurice.
 13. Er moeten toch grenzen aan deze regeling zijn? Stel dat ik als hobby meerdere auto's heb. Ik rijd zakelijk met elk van die auto's wel een keertje per jaar. Kan ik dan van alle autokosten van al die auto's 75 van de BTW terugvorderen wegens zakelijk gebruik? En kan ik daarnaast ook de 19 cent per kilometer vergoeden?
 14. Juist dan zijn tips om die weinige wederverkopers te vinden zeer welkom ;)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept