Jump to content

Luceos

Senior
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Simone de Beauvoirstraat 68, Nijmegen, 6515XG, Netherlands
 • First name
  Daniël
 • Last name
  Klabbers
 • Company or organization name
  Hyn
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Het idee is wel redelijk uitgewerkt. Aangezien het ook door mij tot stand gekomen is. Echter wil ik het definitieve besluit voor winstdeling bij de deelnemers leggen, zodat we er als groep volledig achter staan. Mijn voorstel is in ieder geval om maandelijks iedere deelnemer andere deelnemers te scoren. Hoe hoger je totale score hoe hoger je winstuitkering. Natuurlijk zitten er een aantal basis bedragen in en dergelijke, zoals gezegd moeten de details wel uitgewerkt worden. Met een cooperatie heb ik het idee dat je met fatsoenlijke statuten het goed vast kan leggen, iets wat ik bij een LLP niet zo duidelijk vond. Maar is het dus zo dat een cooperatie ook aangegaan kan worden met natuurlijke personen buiten Nederland of zelfs de EU?
 2. Het idee is dat iedere deelnemer op basis van geleverde inspanning aan het project een deel van de omzet ontvangt. Daarnaast dacht ik aan een vaste maandelijkse inleg vooraf, noem het abonnementsgeld of investeringsverplichting, welke de deelnemer dient in te leggen zodat lopende kosten en kosten aan derden betaald kunnen worden. Natuurlijk zou ook gewoon een percentage van de omzet ingehouden kunnen worden door de cooperatie. Verder gaat het hier niet om grote getalen, het maximum aantal deelnemers ligt altijd onder de tien, zeker in de begintijd. Een groot team komt het gezamenlijk doel niet ten goede. TL:DR, ja ondernemers (maar niet allen geregistreerd als rechtsvorm) en ja ze krijgen een omzetdeling naar ratio van inspanning.
 3. Nee het is inderdaad zo dat we samen werken aan een aantal nieuwe projecten, die vormen dan inderdaad de IP van de cooperatie en deze "effort", inspanning zal dan ook eigendom blijven van de cooperatie.
 4. Na heen en weer gezoek, kan ik jullie hulp gebruiken. Onlangs is het idee gegroeid om een groep developers over de hele wereld samen te laten werken aan projecten enkel en alleen als investering naar de toekomst; niets voor klanten, alleen eigen websites. Nu begint het organisatorisch te lopen, maar ik zit met de formalisering te worstelen. Het concept is dat we op basis van inzet eventueel deelnemende developers uit het team kunnen zetten en dat er dus ook nieuwe deelnemers bij kunnen komen. Nu kwam ik hier in Nederland direct uit op een cooperatie, waarbij het voor mij niet duidelijk is hoe dat werkt met natuurlijke personen (of eventueel geregistreerde freelancers) vanuit de hele wereld. Kan een cooperatie opgezet worden met mensen buiten Nederland of zelfs de EU? Als alternatief zag ik de LLP, die vanuit Nederland ook op te richten valt met lage kosten, maar die enerzijds de belastingplicht heeft in de UK en anderzijds een vast bedrag per jaar benodigd voor het statutair adres in de UK. Welke kant kan ik nog meer op denken?
 5. Waarom bied je een trouwe klant niet gewoon een gratis taartje aan als hij/zij in je winkel staat (het liefst wanneer er andere klanten in de buurt). Als je de begeleidende tekst bij het weggeven goed formuleert straalt dat wel vriendelijkheid uit vind ik. Iets wat me te binnen schiet.
 6. Twitter is eigenlijk alleen interessant als je ook regelmatig (minstens dagelijks) wat nieuws te melden hebt. En dan alleen als het ook daadwerkelijk voor de persoon interessant is.. Een ongeforceerd twitterbericht kan een uitkomst bieden; echter is het een tweede punt om daar followers voor te krijgen..
 7. Als je van de voorpagina "weg" bent is het niet meer zo duidelijk waar het product daarna te kopen is.. Aangezien de voorpagina in het menu dus home is. Wellicht je voorpagina cq home een andere benaming geven? Ik vind het verder nogal een simpele site en daarmee ga ik mee met een eerder genoemde opmerking.. Ga liever op ebay/marktplaats actief promoten/verkopen, want tegen je concurrent maak je op dit moment nog geen kans.
 8. Hm, 0 berichten en direct een post met een attachment..?
 9. Laat het duidelijk zijn dat ik geenszins contact opgenomen heb voor een concurrerende offerte noch met contactgegevens. Mijn bedoeling was om het eens van de andere kant te laten zien en aan te geven dat er wellicht kostenposten berekend zijn, die mijn insziens, niet logisch zijn. En inderdaad is het vanuit mijzelf geredeneerd, waarom zou ik niet de positie van de opdrachtnemer mogen innemen; mede daar dat mijn ervaringsgebied is? Verder zitten er in mijn reactie twee aannames. En de rest zijn feiten gebaseerd op de website van de bouwer zelf.
 10. Zo te zien heb je je in je eigen huis gevestigd.. Je lokatie is daarmee niet ideaal, dat deel van Nijmegen is slecht bereikbaar, vanwege het viaduct over het spoor en het lelijke gebouw er direct naast ;) De ideeen over je naam moet je je niets van aantrekken, ik woon ruim 5 jaar in Nijmegen en wist niet dat de straat daar lag.. Wat ik je echter kan aanraden is om eens op het Luxplein mensen uit te nodigen voor een gratis nagelbehandeling (of tegen zwaar gereduceerd tarief). Regel een vergunning, neem je spullen mee, zet een tafel neer met een mooie banner op standaard ernaast.. Zonodig kan je nog kennis of familie uitnodigen om de eerste mensen te trekken. Leg voldoende informatie klaar voor mensen die je niet direct durven aan te spreken. Zorg ook dat mensen kunnen zien dat je dicht (relatief) bij het centrum zit met je praktijk. Verder zou ik de knop algemene voorwaarden onder je behandelingen weghalen; vooral omdat die niet aanklikbaar is.
 11. Ik redeneer even vanuit mijzelf.. Er wordt gebruik gemaakt van een Techniek GO! beheersysteem. Men mag aannemen dat hier een templatingsysteem bijzit (googled en komt uit bij de site van de partij). Wat ik wil zeggen is een serieuze webbouwer heeft geen 8 uur nodig om een ontwerp om te zetten in html/css. Daarnaast spreekt de offerte van de implementatie van de vertalingen (ikzelf zou dat ook nooit zelf doen, aangezien daar niet mijn specialisme ligt), wie doet dan wel de vertalingen? Bij ieder redelijk CMS kan je sowieso de vertaling in variabele of via het beheersysteem aanpassen; het lijkt me stug als je daar 8 uur voor nodig hebt. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het aantal pagina's en de content. Verder zou ik geeneens contact opnemen met een bedrijf waar bij "over ons" een streepje staat, bij netwerk niets en waar bij contact iemands gsm-nummer in koeienletters wordt weergegeven zodat zijn eigen naam niet meer te lezen valt. De sitemap geeft een whitepage :( Ik vind de offerte niet professioneel overkomen.
 12. Veel beterschap en bedank je docent blindtypen nog maar eens :)
 13. Ruben bedankt. In eerste instantie wou ik eenzelfde verhaal afsteken, maar op de een of andere manier voel ik me dan toch weer geremd. Als ik jou was, Refjam, zou ik nog eerst eens precies nadenken wat je wilt met je site en of (en hoe) het aan kan slaan bij je doelgroep. Het aantal bezoekers kan natuurlijk ook komen door je site te plaatsen op sites als higherlevel.. Ps. uniek: http://www.iflowers.com/ http://www.flowers24hours.co.uk/vflowers/
 14. De fletsheid van de site nodigt niet uit om de site verder te bekijken. De achtergrond is veels te geel, de tagline springt er niet uit. Daarnaast vind ik het een leuk concept, maar het is op je site niet op een aantrekkelijke manier aangepakt. Daarnaast ga ik mee met de domeinnaam en vooral de onthoudbaarheid daarvan.. Verzin liever een pakkende naam, laat een goed design ontwikkelen en zet een fatsoenlijk promotiebedrag klaar..
 15. Asus G1Sn (als dat nog onder de gadgets valt ;)), verder ben ik desperately aan het sparen voor de htc touch diamond.. Zodat wellicht ook mobiel internetten in de toekomst nog haalbaar is en om mijn oude rammelaar te vervangen ;D
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept