Jump to content

Erik!

Legend
 • Content Count

  339
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • Gender
  Male
 • First name
  Erik
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Branch
  Huisvesting & vastgoed
 1. Hebben jullie al referenties? Hebben jullie al projecten afgeleverd met een hoge WOW-factor? Probeer daarmee in de redactionele pagina te komen van de regionale (of landelijke) bladen. Creëer exposure! Laat mensen zien dat je uniek bent. Bewijs je belofte! Wanneer iemand zegt dat hij goedkoop is ziet men dat direct terug in de offerte. Wanneer iemand zegt dat hij uniek en perfecte resultaten levert moet men maar afwachten en is men wellicht veel geld en hun droom kwijt bij het niet nakomen van de belofte. Dat is een hoge drempel voor veel mensen. Probeer die drempel weg te nemen, zorg voo
 2. Dat is inderdaad wel een goed idee. Die leasebak moeten zij ook maar financieren. De buren moeten immers een afgunstig goed uitzicht hebben! Misschien ga ik die planeet ook nog wat bijschaven. Hij heeft nu een suffe ronde vorm, weinig onderscheidend dus. Kan iemand mij introduceren in Dubai. Daar hebben zij van de zee ook een palmboom gemaakt.
 3. Neuh, ik heb deze week echter wel een nieuwe planet ontdekt. Het idee is van mij om deze vol te plempen met "Center Parcs"-achtige huisje. Het hele ondernemingsplan is gereed. Ik mis alleen nog een paar euro en vervoersmiddelen. Iemand een idee? Ik wil het park HigherLevel noemen. Wat vinden jullie van de naam?
 4. Volgens het antwoord van EXPERT Joost maakt het geen verschil, zoals hierboven beschreven. Joost zou ik eerder geloven dan een ondernemer. Overigens: als je dat niet wilt kan je misschien beter scheiden of als het geen kwestie van misgunnen is je huwelijk omzetten in een huwelijk onder voorwaarden. Dit moet echter wel gebeuren voordat je de BV opricht of overneemt.
 5. Dit was het makkelijke gedeelte. Vervolgstappen: [*]Doelgroep(en)? [*]Wat is je budget? [*]Wat ga je doen per marketingkanaal? [*]welke boodschap(pen) ga je verkondigen? [*]Welke boodschap per kanaal? [*]Wat is het samenhangend gedeelte? [*]Welke tijdsperiode? [*]Etc. Succes!
 6. Dit is een mooi voorbeeld. Wanneer dit een viral was geweest............
 7. Offtopic, maar ik vind het onbegrijpelijk dat zoveel mensen proberen te frauderen voor een paar rottige euro's. Het zou nog niet eens in mij opkomen. Werkelijk onbegrijpelijk.
 8. Dat is gewoon intern gegoochel door de mods onderling. Zijn retweet zal wel niet zo goochem zijn gevonden door andere. Dus is hij met de goochelstok op de vingers getikt.. De RVD heeft wel wat beters te doen, tenminste dat hoop ik toch wel. Laat het aub zo zijn.
 9. Jasper, zou je het eens willen inscannen en/of een foto willen maken? Ik ben wel nieuwsgierig geworden.
 10. De discussie heeft mij verder aan het denken gezet, waarvoor mijn dank! Ik ben eens verder gaan spitten en ben uitgekomen op het volgende boek. Ja, ik weet het: het is allemaal theorie. Toch stimuleert het vaak wel tot verder denken. Waar je met dit boek naar streeft, voldoet eigenlijk aan alle voorwaarden van het ultieme verkoopbedrijf. Ik kom er wel uit. Het al oude gezegde luidt immers niet voor niets "Wijsheid komt met Higherlevel en een beetje Google, de rest is ervaring".
 11. Waar haal jij dit vandaan? Of is het bedrijfsgeheim, dan mag het ook per pm.... :P Lama; keb het al gevonden: Google insights
 12. snel krediet nodig Dat is de eerste en enige die in mij opkomt.
 13. Oh sorry, ik mag nog niet reageren. Toch is het frustrerend. :P Ook ik heb recht op afreageren. :-K
 14. Activiteiten intern houden heeft zeker een pre. Toch, en hopelijk schoffeer ik nu niemand, is voor een MKB'er magazijnwerk laaggeschoold werk. Dit is dus werk waarmee je weinig kan onderscheiden, behalve in perfectie. Correcte hoeveelheden en de juiste producten, netjes verpakt, met een zo laat mogelijke deadline voor de ordertake, enz. Dit is dus juist iets wat een professional perfect voor elkaar heeft, tenminste dat mag en moet je verwachten. De prijs zal er immers ook naar zijn. Wanneer je een dergelijk en in perfectie lopende activiteit hebt, gaat het wel behoren tot je kerncompeten
 15. Mooi! Hoogtepunt: Afgelopen week de hoogste orderintake in mijn carrière bij dit bedrijf, voornamelijk door inbreng van nieuwe klanten. Dieptepunt: leveringsproblemen door de fabriek en daardoor een dramatisch gefactureerde weekomzet. Leermoment: ook dit kan gebeuren als ik het ga overnemen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept