Jump to content

Anoniem98765

Super Senior
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Toch even een online reactie. Heb al diverse Pm's gehad waaronder enkele onvriendelijk!. Deze reactie was omdat ik vond dat de reacties de plank volslagen mis sloegen. Kijk eerst naar de doelstelling van de Site. Normaal zou ik dat uitleggen maar omdat topic starter een grapje als middelbaar schoolgedrag afdoet en er meteen wordt gekneusd in dit topic. (Was wel erg snel) vooral die van John) Ook 10 Posts' doen en dan dit gedrag vind ik waardeloos. Ik zeg wat ik denk. Gasten die halen en daarna de personen gaan kneuzen die ze nodig hebben. Ga je gang. Maar of je hier dan wijzer wordt? ik weet het niet. In mijn omgeving incl. skivrinden ben je of krijg je er in ieder geval geen klanten meer bij. Denk eerst eens na voordat je gaat halen.
 2. Nooduitgang maar weer. Gaan jullie inhoudelijk maar goed verder. Ik kan het niet meer lezen. Inzet van jullie is 110%. Site is kansloos.... Ga maar weer eens kijken of ik kan gaan vissen. En de wachtwoorden veranderen dat ik echt niet meer kan inloggen ;D
 3. Maar dan weet ik het wel als eerste via jou tweed ;D
 4. Is wat Ruben zegt niet hetzelfde als "je eigen site goed neerzetten" Fictieve referenties zou ik mee oppassen. Ik roep al lang bel de referenties na. Een portfolio heeft pas waarde als het echt is. Ik heb geen portifolio. Ik heb een track record. Zonder namen. Waarom? omdat anders mijn klanten worden lastig gevallen met de concurrentie (wekelijks) Erg, maar waar. Iedereen in deze branche werkt voor Canon en Mercedes en Blokker, noem ze maar op. Vooral degene die je niet kunt bellen ;) Ook even over mijn Branche; Er zijn er veel Adwords Pro. Maar je kunt het logo niet aanklikken. Ga je navragen is er een bedrijf in Amerika waar ze partner van zijn en daar zit ergen een adwords pro. Het gaat niet om referenties meer. Het gaat om "horen van" Doe je werk goed en begin inderdaad met ruilhandel of tegen een laag budget. En laat ook hier zien wat je kunt...
 5. Xiao zie jij HTML5 in die website? Dat zou ik wel eens willen weten waar? HTML5 is wel erg nieuw. (vind ik) Interessant..
 6. Ik zou gaan twitteren, kan ik je in de lijst zetten. Negatieve reacties over Google. ;D Is hetzelfde wat je hier doet.
 7. Ik ben hier al langer mee bezig maar heb geen portfolio? Wat je bij een baas creëert is ook je portfolio. Je eigen site goed neerzetten is erg belangrijk. Geef duidelijk en simpel aan waar je expertise ligt. Creëer een niche. Zoek naar mensen in je omgeving om voor hen websites te bouwen en kijk niet naar de marge. Maak een CV van wat je gedaan hebt. Webdesigners zijn er zo veel. Iedereen die een beetje handig is kan het. En de concurrentie is enorm. Zoek iets waar je je in onderscheid. Dan is je portfolio niet belangrijk....
 8. Ik zit al jaren dagelijks achter de comp. Heb een stoel van i kea geweldig. Wat wel belangrijk is (voor mij) heb een vreselijk duur mac scherm. Sindsdien nooit meer last van vermoeide ogen en hoofdpijn. Kan er dus de hele dag zonder problemen achter zitten. Muis is een ander verhaal. Heb een Game muis (laser) en sinds ik die heb ook geen last meer van tintelingen. Ik werk +/- 7 uur met de muis en de rest van de dag met de trackpad. Wel is het belangrijk om ieder uur even op te staan (ik rook dus dan ga ik buiten even lopen) Ook hier kan goed gereedschap veel ellende voorkomen.
 9. 0,5% is met deze shop nog helemaal niet zo slecht. Product is toch moeilijk. En met de kant en klare lay-out doe je het best goed. Wil je meer dan zul je anders te werk moeten gaan. Denk aan een merk creëren. (jij bent het merk) Meer duidelijk maken dat je kwaliteit levert en minder op prijs. Daar hoort ook een professionele webshop bij. Als je de CRM goed doet en een unieke uitstraling kunt creëren Zou het wel eens kunnen gaan werken.
 10. Is het zo flauw dat de "brengers" ook wat vragen? Als iedereen zo denkt als jij zijn we hier zo klaar. Maar goed ik ga dus niet voor de prijzen ;D Succes met je shop.
 11. Hier valt iets te verdienen. Het is een wedstrijd! de 3 beste ;D Zal er morgen eens voor gaan zitten....
 12. Het komt door de relevantie vraag van google. Daarom is de paraplu constructie die Highio goed. Je pakt dan 2 werelden. Je bouwt een merk op en je geeft Google zijn relevantie. Nadeel is dat je de de content en linkpower moet verdelen. In dit geval (in deze niche) kun je dat goed doen. Alle vernieuwende content op het (nieuwe) merk zetten. Alle merk gerelateerde producten kun je makkelijk op de eerste pagina krijgen doormiddel van de gekozen url's. Kijk goed wat je doet. Verdeel de content en voorkom dublicate content. (robots.txt per domein enz. enz.)
 13. ah nu zie ik het, (zoek het verschil) Maar ik neem nu al de moeite niet om hem te scannen. Denk dat de Nederlander te lui is. Ik zie hier mee heil in. Als dit kan dan kan het ook op eerder genoemde gebieden. Wellicht met een opt-in optie.
 14. Ik snap het niet, Norbert Schmidt zegt scan mijn logo. Dit is de tumbnail van SimonvL ??? Of mis ik hier iets? Er was laatst ook iets dat als je langs een lege winkel loopt met je phone dat daarin een etalage gebouwd is en dat je dan een sms krijgt met de laatste aanbiedingen? Zijn die QR codes niet sterk verouderd? Heel gedoe eerst scannen. Drempel is hoog. Je loopt langs een tempel en bliep je krijgt de gegevens. Lijkt me een beter plan.
 15. Mooi geschreven. Zet me aan het denken. Mijn doel was overleven met biefstuk. Nu dat gelukt is ben / was ik tevreden. Ga me bezinnen op nieuwe targets. Bedankt ;D
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept