Anoniem98765

Super Senior
  • Aantal berichten

    196
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Anoniem98765

  1. Toch even een online reactie. Heb al diverse Pm's gehad waaronder enkele onvriendelijk!. Deze reactie was omdat ik vond dat de reacties de plank volslagen mis sloegen. Kijk eerst naar de doelstelling van de Site. Normaal zou ik dat uitleggen maar omdat topic starter een grapje als middelbaar schoolgedrag afdoet en er meteen wordt gekneusd in dit topic. (Was wel erg snel) vooral die van John) Ook 10 Posts' doen en dan dit gedrag vind ik waardeloos. Ik zeg wat ik denk. Gasten die halen en daarna de personen gaan kneuzen die ze nodig hebben. Ga je gang. Maar of je hier dan wijzer wordt? ik weet het niet. In mijn omgeving incl. skivrinden ben je of krijg je er in ieder geval geen klanten meer bij. Denk eerst eens na voordat je gaat halen.
  2. Nooduitgang maar weer. Gaan jullie inhoudelijk maar goed verder. Ik kan het niet meer lezen. Inzet van jullie is 110%. Site is kansloos.... Ga maar weer eens kijken of ik kan gaan vissen. En de wachtwoorden veranderen dat ik echt niet meer kan inloggen ;D
  3. Maar dan weet ik het wel als eerste via jou tweed ;D
  4. Is wat Ruben zegt niet hetzelfde als "je eigen site goed neerzetten" Fictieve referenties zou ik mee oppassen. Ik roep al lang bel de referenties na. Een portfolio heeft pas waarde als het echt is. Ik heb geen portifolio. Ik heb een track record. Zonder namen. Waarom? omdat anders mijn klanten worden lastig gevallen met de concurrentie (wekelijks) Erg, maar waar. Iedereen in deze branche werkt voor Canon en Mercedes en Blokker, noem ze maar op. Vooral degene die je niet kunt bellen ;) Ook even over mijn Branche; Er zijn er veel Adwords Pro. Maar je kunt het logo niet aanklikken. Ga je navragen is er een bedrijf in Amerika waar ze partner van zijn en daar zit ergen een adwords pro. Het gaat niet om referenties meer. Het gaat om "horen van" Doe je werk goed en begin inderdaad met ruilhandel of tegen een laag budget. En laat ook hier zien wat je kunt...
  5. Xiao zie jij HTML5 in die website? Dat zou ik wel eens willen weten waar? HTML5 is wel erg nieuw. (vind ik) Interessant..
  6. Ik zou gaan twitteren, kan ik je in de lijst zetten. Negatieve reacties over Google. ;D Is hetzelfde wat je hier doet.
  7. Ik ben hier al langer mee bezig maar heb geen portfolio? Wat je bij een baas creëert is ook je portfolio. Je eigen site goed neerzetten is erg belangrijk. Geef duidelijk en simpel aan waar je expertise ligt. Creëer een niche. Zoek naar mensen in je omgeving om voor hen websites te bouwen en kijk niet naar de marge. Maak een CV van wat je gedaan hebt. Webdesigners zijn er zo veel. Iedereen die een beetje handig is kan het. En de concurrentie is enorm. Zoek iets waar je je in onderscheid. Dan is je portfolio niet belangrijk....
  8. Ik zit al jaren dagelijks achter de comp. Heb een stoel van i kea geweldig. Wat wel belangrijk is (voor mij) heb een vreselijk duur mac scherm. Sindsdien nooit meer last van vermoeide ogen en hoofdpijn. Kan er dus de hele dag zonder problemen achter zitten. Muis is een ander verhaal. Heb een Game muis (laser) en sinds ik die heb ook geen last meer van tintelingen. Ik werk +/- 7 uur met de muis en de rest van de dag met de trackpad. Wel is het belangrijk om ieder uur even op te staan (ik rook dus dan ga ik buiten even lopen) Ook hier kan goed gereedschap veel ellende voorkomen.
  9. 0,5% is met deze shop nog helemaal niet zo slecht. Product is toch moeilijk. En met de kant en klare lay-out doe je het best goed. Wil je meer dan zul je anders te werk moeten gaan. Denk aan een merk creëren. (jij bent het merk) Meer duidelijk maken dat je kwaliteit levert en minder op prijs. Daar hoort ook een professionele webshop bij. Als je de CRM goed doet en een unieke uitstraling kunt creëren Zou het wel eens kunnen gaan werken.
  10. Is het zo flauw dat de "brengers" ook wat vragen? Als iedereen zo denkt als jij zijn we hier zo klaar. Maar goed ik ga dus niet voor de prijzen ;D Succes met je shop.
  11. Hier valt iets te verdienen. Het is een wedstrijd! de 3 beste ;D Zal er morgen eens voor gaan zitten....
  12. Het komt door de relevantie vraag van google. Daarom is de paraplu constructie die Highio goed. Je pakt dan 2 werelden. Je bouwt een merk op en je geeft Google zijn relevantie. Nadeel is dat je de de content en linkpower moet verdelen. In dit geval (in deze niche) kun je dat goed doen. Alle vernieuwende content op het (nieuwe) merk zetten. Alle merk gerelateerde producten kun je makkelijk op de eerste pagina krijgen doormiddel van de gekozen url's. Kijk goed wat je doet. Verdeel de content en voorkom dublicate content. (robots.txt per domein enz. enz.)
  13. ah nu zie ik het, (zoek het verschil) Maar ik neem nu al de moeite niet om hem te scannen. Denk dat de Nederlander te lui is. Ik zie hier mee heil in. Als dit kan dan kan het ook op eerder genoemde gebieden. Wellicht met een opt-in optie.
  14. Ik snap het niet, Norbert Schmidt zegt scan mijn logo. Dit is de tumbnail van SimonvL ??? Of mis ik hier iets? Er was laatst ook iets dat als je langs een lege winkel loopt met je phone dat daarin een etalage gebouwd is en dat je dan een sms krijgt met de laatste aanbiedingen? Zijn die QR codes niet sterk verouderd? Heel gedoe eerst scannen. Drempel is hoog. Je loopt langs een tempel en bliep je krijgt de gegevens. Lijkt me een beter plan.
  15. Mooi geschreven. Zet me aan het denken. Mijn doel was overleven met biefstuk. Nu dat gelukt is ben / was ik tevreden. Ga me bezinnen op nieuwe targets. Bedankt ;D
  16. Niet met Roel eens. Als je kijkt reageer ik op twabla en op highio. Ik rakel niet op maar spreek mijn verbazing uit. Over de definitie van ethiek kan ik hier beter niet over gaan zeuren. Een ding ben ik het wel met Roel eens. "Sluit deze discussie af" Gaan we doen.
  17. Even opgezocht De limieten voor een AdWords-account zijn: 25 campagnes 2000 advertentiegroepen per campagne 2000 zoekwoorden per advertentiegroep 50 advertenties per advertentiegroep (elke mogelijke indeling) Ongeveer 50.000 zoekwoorden per account 2000 dus. Je kunt aan de slag ;D zoekwoorden; Fruitmand Amsterdam Fruitmand online bestellen Amsterdam Fruitmand aan huis brengen Amsterdam Fruitmand thuis geleverd Amsterdam Fruitmand bestellen Amsterdam Fruitmand online Amsterdam Zo zijn ze breed. Ik zou het zo doen; "Fruitmand Amsterdam" +Fruitmand +Amsterdam deze 2 is voldoende, de zinsdeel triggert ook |Fruitmand online bestellen Amsterdam|
  18. Ja is een goed plan. Je maakt per product een campagne aan bv fruitmand. Dan per stad/plaats een advertentiegroep met de zoekwoorden zinsdeel en broad match bv "fruitmand amsterdam" en +fruitmand +Amsterdam deze woorden ook in de advertentie en landingspagina. Campagnes kun je instellen op taal en gebied. Je kunt er maar 25 aanmaken. Wil je er meer dan moet je dat zelf aan Google vragen. Advertentie groepen kun je tot (ik dacht 100 gaan per campagne). Lees je een beetje in hoe het werkt met zinsdeel en exact/broad match. En hoe de advertenties op te stellen. Lees je ook in over de kwaliteit score in adwords. Dan gaat het goed komen. Is veel werk maar kan je goedkope en de juiste klikken opleveren. Succes
  19. Lief was ik 7 jaar geleden toen ik begon. Maar was dat al snel niet meer. Ethiek en marketing. Online gelden duidelijk andere regels. ;) Naam is nog steeds vrij...... Onbegrijpelijk dat ze de hele reeks niet vastleggen. Zal me hier gedragen (had ze al in het winkelmandje liggen ;D)
  20. Ik post dit hier omdat ik niet weet waar het wel moet. Ik ben een rare op forums. En ik ben ter verantwoording geroepen om me alleen op mijn vakgebied te reageren. Ik lees nu 1 week. En val van de ene verbazing in de andere. Ik heb afgedaan bij vele omdat ik direckt ben. Maar dit hele forum is raar. Er is ene Don die anderen op een andere manier aanvald. Derde persoon maar die had wel een beetje veel geijk. Ik geef iinhoudelijk een reacktie op mijn vakgebied maar men leest het maar half. 7 jaar ervaring en ze lezen niet eens. Als het te moeilijk is laat maar. Ik begin nu te snappen dat de mods er zo moe van worden. We hebben hier weer een online cowboy. En in die ene week kwamen er wel 3 nieuwe! Er zijn veel beginnende en veel afgebrande ondernemers. Veel is kansloos en veel gaat over help red mijn onderneming. Uitkeringen enzo. Er zijn een paar interessante personen op dit forum, daarom blijf ik volhouden. Ben ik nu echt diegene die wauwelt. Het is mijn vak en verdien er een goede boterham mee. Ik zit hier niet om mezelf te promoten, interessert me geen moer. Lees en onderzoek. Als de reacktie te moeilijk is ga googlen en denk na. Verwacht niet dat alles duidelijk uitgelegt wordt. Ik ga verder met lezen......
  21. Nee, dat is niet bot. Google kan niet betrokken raken in private disputen. Dat is iets voor de rechter om te beoordelen. Jij kan stellen dat een naam ingeburgerd is; de tegenpartij kan het omgekeerde beweren. De bewijslast ligt bij jou. Jij hebt immers verzuimd om je merk te registreren. Het simpele bezit van een enkele domeinnaam geeft je nog geen monopolie op een woord. Wat ga je er aan doen als ik die domeinnaam vastleg, de site eraan koppel, deze blok voor google en erop ga adverteren? Alleen maar voor adwords? Kost me laten we zeggen 500 euro en kan daar zeker een jaar mee vooruit.. Ik geef de eigenaar 2 dagen anders leg ik hem vast. (als ik dan al niet te laat ben) Mensen wordt wakker!
  22. Psuboekhouden.nl nog vrij? Het is maar goed dat ik niet bij exact werk anders had je nu een probleem :) Succes
  23. Mijn concurrent adverteert op mijn bedrijfsnaam! Zolang je bedrijfsnaam niet beschermt is kun je hier (bijna) niets aan doen. Er is 1 Ding wat je kunt doen is dat als je de TLD bezit je er zelf advertenties boven kunt plaatsen. Dit heeft het voordeel dat je mits je het goed doet de (kaper) op kosten kun jagen omdat hij niet de TLD heeft. Het wordt dan voor de kaper erg lastig om een goede kwaliteitsscore te behalen waardoor zijn klikken erg duur worden. Weergave advertenties van de concurrent. Dat ze er niet altijd staan kan aan veel factoren liggen denk aan de instellingen van de campagne, budget verdeeld over de dag of de campagne staat "snel" en is het budget op. Zoek historie van de pc waar je op dat moment achter zit. Concurrentie, hoe die de campagnes hebben staan. Op tijd of demografisch en ga zo maar door. Sinds 15 september doet Google geen onderzoek meer naar merknamen in zoekwoorden. Beschermde merknamen mogen niet in de advertentie teksten worden opgenomen. (in een aantal landen) Nog een punt exact kan ook breed adverteren op boekhouden. Als ze deze woorden breed of zinsdeel hebben staan kan Google deze triggeren. Zelfs als ze je algemene merknaam hebben uitgezet kan het nog maanden duren voordat google deze toevoeging aan het brede zoekwoord uitschakelt. Daar kan exact zelf weinig aan doen. Waarschijnlijk heeft Google zelf deze zoekwoorden suggesties gedaan in de campagne van exact, zie het als een compliment dat je goed bezig bent :-) Conclusie in jou geval is dat als je de Tld hebt ga er zelf boven staan. Kost weinig en je kunt ze doormiddel van de extensies meteen naar het juiste deel van de site leiden. Dit is wel een voorbeeld hoe belangrijk de keuze is van een bedrijfsnaam. Ook in het geval van beschrijvend of niet. Ook of de .nl vrij is of niet. Heb je de TLD niet dan verlies je het hier op alle fronten en kun je er nu al niets meer mee, maar in de toekomst al helemaal niet meer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.