Jump to content

D. Verzijl

Senior
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Havenstraat 16, Berkel en Rodenrijs, 2652BT, Netherlands
 • First name
  Dave
 • Last name
  Verzijl
 • Company or organization name
  Clickthrough Online Marketing
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Berkel en Rodenrijs
 • Phone number
  0628806028
 • Branch
  Huisvesting & vastgoed
 1. Je bent niet BTW-plichtig, dus waarom zou je BTW gaan afdragen?
 2. Het grootste manko van een auto kopen vind ik altijd het 'gedoe' er omheen. Gesjeesde verkopers die met mooie praatjes aankomen waar je niet op zit te wachten, proefritten die niet mogelijk zijn of waarvoor gebedeld moet worden, inruilprijzen/kortingen waarover te lang onderhandeld moet worden. Probeer dit proces laagdrempeliger te maken zou ik zeggen. Bied je klanten direct een goed voorstel aan, al voordat ze in je zaak staan. Wellicht zoals Daewoo het in het begin van hun korte Nederlandse carriere deed; briefje onder de ruitenwisser met de inruilprijs. Geef mensen een laagdrempelige mogelijkheid om een proefrit aan te vragen. Geen gedoe met bellen, gewoon een online proefrittenkalender waarbij je een beschikbare demo en datum kan kiezen. Daarnaast is het nu het ideale moment voor 3-jaar-uitgestelde-betaling-aanbiedingen. Over 3 jaar is de economie volgens de meesten wel weer opgeknapt en is men zekerder van hun zaak. Maargoed ik denk dat je daarvoor afhankelijk ben van de importeur/Peugot.
 3. Wordpress is een erg goede en gratis blog: www.wordpress.com
 4. Nee dat is niet normaal, wat vertelde de BD? Heb net toch maar even met onze vrienden van de Belastingdienst gebeld. Het antwoord was dat ik in oktober de voorlopige aanslag zal ontvangen. Hoezo toeval... Toch wel raar dat er 10 maanden nodig zijn om de voorlopige aanslag te ontvangen.
 5. Begin dit jaar ben ik een eigen zaak gestart. Ik heb zowel op het aanvraagformulier bij de KVK mijn verwachte omzet als later in het jaar op een toegestuurde S0 formulier mijn verwachte omzet opgegeven en op beide volgde geen enkel bericht van de Belastingdienst. Is dat normaal?
 6. Fortis wordt vanaf 11:00 weer verhandeld. Hier een overzicht van wat Fortis nu nog is: http://www.fortis.com/press/info/NL_PR_Fortis_14102008.pdf
 7. Nope is niet nodig, bij een eenmanszaak is je BTW nummer NL.B01 en deze kan meteen worden aangevraagd bij inschrijving op het KVK.
 8. Toevallig werd ik vorige week nog gebeld door GG. Zij boden mij de advertentieruimte die normaal 1200 euro kostte voor 150 euro. Ik heb er voor bedankt en geloof inderdaad niet dat men de GG gebruikt voor de wat modernere dienstverlening.
 9. Op wat voor manier is jouw winkel onderscheidend ten opzichte van andere winkels. Posters kan je overal kopen, on en offline, waarom zouden mensen bij jou een poster willen kopen? Ik kan mij ook niet voorstellen dat de vraag naar posters en gemiddelde verkoopprijs ervan zo groot is dat je er echt serieus geld mee kan verdienen. Je zal mijns inziens toch echt iets bijzonders moeten bieden.
 10. Persoonlijk gebruik ik vaak dit soort sites en vooral voor electronica en aanverwanten, maar is het nooit zo dat ik vanuit bijv. Kelkoo doorkik en meteen koop. Ik heb geen idee hoe deze systemen conversieinformatie beschikbaar maken, maar zorg er eerst voor dat je weet hoe men op jouw shop zijn terecht gekomen. Dan weet je hoe het zit met de indirecte conversie.
 11. Ik kwam net op mijn zoektocht een handig overzicht tegen om loonkosten te berekenen. Hier is hij: http://www.salarisblog.nl/wp-content/uploads/2008/03/staffelbrutonettowerknemer.htm Zijn er nog belangrijke zaken die in dit overzicht missen, behalve CAO specifieke zaken dan?
 12. Dit kan met Microsoft Office Groove. Ik gebruik het om bestanden op mijn vaste pc in sync te houden met m'n laptop. Lees ook even dit draadje door: https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=3;action=display;threadid=19602
 13. Ik vraag me af in hoeverre 088 bekend is, ik denk dat het overgrote deel van de doorsnee Nederlander niet weet waar het nummer voor staat. Daardoor schrik je wellicht meer af dan je ermee bereikt. Zelf heb ik jouw gewenste constructie met een 'normaal' netnummer gedaan. Belt men mijn 010 nummer, dan gaat zowel mijn VOIP telefoon als mijn mobiele telefoon tegelijk af. De telefoon die het eerste het gesprek opneemt krijgt het gesprek.
 14. Veel nieuwe auto's worden afgeleverd met een reclame-sticker van de garage. Daar krijg je toch ook geen aanslag voor...
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept