Jump to content

Robin1

Senior
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-3

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • First name
  Robin
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Ik heb niks tegen jonge ondernemers, zoals de topicstarter (15). Waar ik wel iets tegen heb is dat iedereen maar denkt websites te kunnen maken. Ook jongens van 15 jaar oud, met hosting van de provider enz. enz.. Daarnaast geen KvK gegevens op arQon, geen bedrijfsgegevens te vinden op website (veplicht voor ondernemers) Ik vraag me sterk af of topicstarter een ondernemer is of iemand die (een beetje) bijbeunt... En sinds 1 juli vorig jaar is de inschrijving van KvK verplicht geworden, ook voor freelancers e.d. Ik heb zowel van de KvK, als een jurist het advies gekregen om te wachten met inschrijven. Bij de Belastingdienst val ik voorlopig nog onder de 'Kleine Ondernemers Regeling'. En het hangt er maar net vanaf wat jouw definitie is van ondernemer. Laten we of dit topic sluiten, of gewoon weer on-topic gaan aub. Bedankt voor je reactie sglorie
 2. Oke zijn we klaar? ;) 1. http://validator.w3.org/check?uri=www.heineken.nl&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0 http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.kpn.nl%2F&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.606 http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.unilever.nl%2F&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.606 Dit zijn maar 3 willekeurige voorbeelden ;) 2. Middle, je hebt gelijk, mijn website valideert niet en is opgebouwd uit tabellen. Een klant zal bij mij nooit bestellen vanwege de kwaliteit. Simpelweg omdat ik die kwaliteit niet haal als je bedenkt dat er een paar duizend van die webdesignbedrijfjes zijn. De enigste reden waarom een klant bij mij zou komen is vanwege de prijs. Ik wil geen reclame maken, maar voor €100 heb je bij mij zo'n website zoals je die hier ziet. Als klanten dan gaan klagen dat hij de html niet goed valideert en opgebouwd is uit tabellen, dan hebben ze ronduit pech. Ik moet het niet hebben van klanten die terugkomen. Nee ik moet het van starters hebben, die meestal een laag budget hebben, en daarom naar mij komen. Overigens bedankt voor die andere tips, daar heb ik wel wat aan. 3. Frans, je hebt gelijk, ik zal nog eens goed kijken naar dat netwerk.
 3. Omdat ik het nu nog host via de gratis webruimte van mijn provider. Eerst wil ik zeker weten of het haalbaar is voordat ik iets wil investeren. De website wordt nu via een frame ingeladen omdat ik mijn domein alleen door laat linken naar de webruimte van mijn provider. En dan krijg je dus dit. Het hostingbedrijf wil de html-codes niet veranderen. Want dan moet ik hosting nemen, wat mij al gauw weer €20 per maand kost. Wat bedoel je precies met dat stukje tekst van mijn website? Denk je dat het toch te ingewikkeld is voor iemand zonder kennis?
 4. Je was me voor :) [OT] Het is niet mijn bedoeling om mensen te intimideren of wat dan ook, soms ben ik wat te direct. Moet ik aan werken ;) Succes verder [/OT]
 5. Daar mag het :P -- Edit -- Ik wil je niet afkraken zoals ik al eerder zei, maar het is een feit dat een groot deel van alle ondernemers binnen 3 jaar failliet/gestopt is. Ik heb wel al gezien dat je een BV runt, dus mijn excuses dat ik je/uw ondernemerschap in twijfel trok. Ik zou op zoek gaan naar investeerders en vervolgens je idee stap voor stap uitwerken. Stel een plan van aanpak op en probeer naamsbekendheid te krijgen. -- /Edit --
 6. Beste Higherlevellers, vandaag heb ik ook bij mijn website de laatste puntjes op de i gezet. Voor het 'Zakelijk Netwerk' moet ik nog het een en ander voorbereiden, maar de website staat er al. www.arqon.nl Nu zijn mijn vragen dus: Is de website geschikt gezien het product en dienst? (Webdesign, en een 'netwerk') En wat zou ik er aan kunnen verbeteren? Kritiek is welkom, shoot me please ;)
 7. Ik wil echt niet je idee meteen afkraken, maar ik heb eerst even wat vragen; - Hoelang heb je over dit concept nagedacht.. - Hoelang ben je hier al mee bezig - Heb je hier al met anderen over gesproken en wat waren hun meningen.. Dit is voor zover ik nu kan zien weer een ondernemer met een groots idee (maar wat later toch tegen blijkt te vallen, en dan druk ik het nog zacht uit) Anyway, je ploft hier lekker je link neer, maar wat is je vraag? Of wil je promotie?
 8. Als je nou eens gewoon een bedrijf jouw website laat maken (met geheimhoudingsverklaring) en je gaat met het voorbeeld van jouw website naar investeerders. Dan is het toch opgelost? Investeerders stelen je idee niet en als je erdoor komt bij de investeerders kan je altijd nog naar een octrooibureau.
 9. Zoals meer mensen vermelden, gebruik kleur! - Bij een webshop in speelgoed/autotjes moet je zo min mogelijk wit/grijs/zwart gebruiken. - Probeer om een huisstijl te ontwikkelen - Veel plaatjes (!) - Maak een header, dit kan je doen met een leuk plaatje, maar ook met letters die aanprijzen hoe goedkoop/goed/leuk jouw product is. - Maak je navigatie opvallender Ik moet nu gaan zoeken op jouw site wát je überhaupt verkoopt. Ik moet me 'concentreren' op de plaatjes/titel/navbar om jouw product te kunnen zien. Ik moet juist in één oogopslag kunnen zien wat je verkoopt, hoeveel het kost en waarom ik het zou kopen. Voor de rest vind ik de opbouw van je database wel mooi, alleen wat meer kleur zoals ik al aangaf. Hoop dat je er iets mee kan Succes, Robin
 10. Het is inderdaad persoonlijke voorkeur. Moet wel zeggen dat mensen die een pagina wegklikken omdat je moet scrollen waarschijnlijk toch geen kopers zijn, dus in dat opzicht lijkt het mij niet zo'n probleem. Ik weet niet of het de grootte van mijn scherm ligt, maar de vormgeving vind ik niet heel erg professioneel ogen, misschien dat je daar wat aan kan doen. Ik vind bijvoorbeeld Dibevo, waar jullie naar linken, veel professioneler eruit zien. Voor de rest zie ik als ik op home kom gelijk een spervuur aan producten. Dat kan heel goed werken, maar er zijn ongetwijfeld mensen (waaronder ik) die even een vluchtige blik erop werpen en de "Vorige" knop aanklikken. Hoop dat je hier iets mee kunt, succes Robin
 11. Hi Victor, De rechten op de domeinnaam zal je zeker niet krijgen, mocht jij Partime.nl of Partime deponeren. Wat Joost ook al opmerkte, is een kleine afwijking in je domeinnaam niet iets? www.partime-shop.nl / www.partime.eu (?) / www.par-time.nl Ik noem er maar wat op, maar met veel fantasie kan je wel honderd andere domeinnamen verzinnen. Partime deponeren als handelsnaam is denk ik geen goed idee, maar ik ben geen jurist o.i.d. Je kan bij de kvk een handelsnaamonderzoek laten doen, of met een jurist gaan praten. Als écht niets mogelijk is zou ik overwegen (omdat het een webshop is) om een nieuwe handelsnaam n.a.v de domeinbeschikbaarheid te kiezen. Succes, Robin
 12. Schrijf voor jezelf een mooi verkooppraatje. Bel de bedrijven op, en verkoop je idee/uitvinding. Maak voor jezelf een lijstje met potentiële bedrijven. Schrijf op waarom zij hierin moeten investeren, wat het hen oplevert, wat de voordelen (en niet teveel nadelen) zijn. Verwerk dit in een mooi praatje (uiteraard in vloeiend Duits/Frans, Fransen en Duitsers zijn erg gesteld op hun eigen taal) , laat het door wat kennissen of vrienden controleren. Probeer eens een paar bedrijven telefonisch of per brief te benaderen. (Veel mensen gooien een e-mail van een uitvinder die iets nieuws heeft uitgevonden vrijwel meteen weg.) Zolang het een bedrijf genoeg oplevert zijn ze meestal geïnteresseerd. Succes ;)
 13. Je restaurant moet in de stad eigenlijk de status Thais specialiteitenrestaurant o.i.d. krijgen. Als jij in een straal van ±60 km hét Thaise restaurant bent, komen de klanten wel. Kwaliteit, goeie bediening en promotie en je bent al een heel eind denk ik zo. Ik zou zeggen, koop een dvdbox van Gordon Ramsay ;)
 14. Let wel op dat cijfers voor 1 juli 2008 niet zo relevant meer zijn i.v.m. het rookverbod. Mag ik misschien vragen, waarom een café?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept