Frank Tiggelman

Senior
  • Aantal berichten

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Frank Tiggelman

  1. Hoezo niet? Zoals meerdere al aangeven, investeer liever wat tijd/geld in je webwinkel dan in een plek op de markt. Er zijn verschillende punten waarop je webwinkel verbeterd kan worden. Heb je wel genoeg bezoekers, en zo ja, waarom converteren die niet zo hoog als je gehoopt had? ligt het dan dus echt aan je webwinkel, of converteer je goed maar heb je te weinig bezoekers?
  2. Ziet er inderdaad strak uit, ik mis inderdaad nog de Home button. Ik denk dat je met bovenstaande tips een heel eind komt, al had ik nog een laatste puntje. Het Nederlandse taalpakket van Magento is niet helemaal compleet, wanneer ik iets toevoeg aan mijn winkelmand staat er; * Astoria Lounge Classic was added to your shopping cart. Vertaal dit ook even naar het Nederlands. Succes met de winkel!
  3. Buiten dat ik mijnwebwinkel altijd beperkt vindt wat betreft design en vormgeving heb ik toch wat tips; Pagina's zoals deze zijn niet gecentreerd, ziet er naar mijn idee niet echt professioneel uit. De achtergrond is wat druk, probeer hier eens een mooie rustigere achtergrond uit, dit 'winkelt' al een stuk gemakkelijker. Ik zie overigens dat er een mogelijkheid is om je aan te melden voor de nieuwsbrief, doe je hier ook daadwerkelijk wat mee? indien je een groot klantenbestand hebt van de andere winkel, kan je deze misschien gebruiken (zolang het relevant is) om nieuwe klanten te werven. Hopelijk heb je er wat aan!
  4. Goed om over na te denken Daniel, het afhankelijk zijn van een zoekmachine als Google blijft toch een risico. Ik weet niet op wat voor Platform je webwinkel draait, maar ik heb voor mijn webwinkel(s) een Affiliate systeem geïntegreerd en dit werkt uitstekend. De Affiliate schrijft zich in en ontvangt een unieke link en toegang tot verschillend marketingmateriaal, alles wat deze affiliate doet is prima meetbaar en overigens zijn de kosten van die systeem niet bizar hoog! Een Reseller programma is ook interessant al denk ik dat de kosten e.d. hier veel hoger voor zullen zijn! Met dropshipping heb ik niet veel ervaring maar dat draait voornamelijk op goede afspraken. Mijn tip bij deze is dus, verdiep je eens in een Affiliate Systeem, de kosten hiervan zijn niet hoog maar het rendement wel! (in mijn geval) Succes!
  5. Wordt dat veel gebruikt in NL? ik voeg hem wel toe want dat is zo gepiept, bedankt voor je reactie!
  6. De webwinkel is van server verhuist voor verschillende redenen, nu is het klaar om te promoten! Nog even wat winkels toevoegen en dan Adwords Campagne, Twitter e.d. Even een korte vraag, wat zijn, met deze bedragen, de meest gangbare betaling methoden? Ik heb tot nu toe alleen Ideal en overschrijving, Creditcard e.d. zou ook kunnen maar zijn erg duur in gebruik, suggesties?
  7. Het is inderdaad een idee om het Affiliate Systeem als optie er bij te verwerken, echter is het best een geavanceerd systeem en moet ik dus nog even kijken hoe ik dit dan ga doen. Nu de winkel vrijwel af is wil ik met toch even richten op nieuwe klanten om er ook zeker van te zijn dat dat allemaal goed werkt :) Hopelijk zijn er ook aanmeldingen voor het affiliate netwerk aangezien dit natuurlijk WIN-WIN is. Zijn er verder nog op/aanmerkingen voor de website? Bedankt voor jullie op/aanmerkingen, handig!
  8. Een klein Yes momentje voor mij is dat het affiliate programma van mijn nieuwe service het helemaal goed doet! De Affiliate kan zich inschrijven, krijgt een unieke code en toegang tot een dashboard met statistieken, verdiensten en marketingmateriaal, bij een verkoop ontvangt diegene 8% van het Totaalbedrag! Het werkt perfect, helemaal blij mee! mod edit: links verwijderd. Yes momenten zijn geweldig en van harte met de realisatie van je programma. Maar ook in dit board gelden de anti-spamregels.
  9. Yes momentje! Ik heb in de winkel een compleet Affiliate Systeem geintregreerd en het werkt perfect! Klik hier om te kijken hoe het werkt, de affiliate kan zich aanmelden en ontvangt 8% per verkoop. Het systeem is volledig geautomatiseerd en getest, elke affiliate heeft een eigen overzicht met statistieken, verdiensten, en toegang tot het marketingmateriaal! Erg blij mee dus! Dus indien je affiliate wilt worden, graag ;)
  10. Wederom bedankt voor de reacties! Even een terugkoppeling hierop; @ Highio Klopt helemaal, ik zal kijken wat ik hiermee kan doen, dan kan het wel een stuk unieker worden. Al weet ik niet zeker of ik het zo in de markt wil zetten, toch wel iets om over na te denken, thanks! @ W-media Bedankt voor je feedback, de meerwaarde tegen over concurrenten is toch het installeren en configureren, de hosting en de installatie van Ideal. Het 'complete' pakket dus, athans, er zijn inderdaad nog een aantal opties die ik kan toevoegen. Zo zie ik niet veel nederlandse concurrenten waarbij je de winkel daadwerkelijk eerst kunt bekijken en vervolgens kunt bestellen. Zo zit ik er wel aan te denken om inderdaad 3 extra opties toe te voegen; 1. Nederlandse Handleiding Magento (bestaat deze of zelf schrijven?) 2. TNT Parcelware koppeling installatie 3. SEO Extra pakket? moeilijk meetbaar hoe dit dan te doen, Magento is van zichzelf al vrij seo vriendelijk, tuurlijk kan dit beter maar om dit te leveren is toch lastig denk ik. Ik denk erover na. Eventueel; Koppeling boekhoudprogramma, al denk ik dat veel afnemers toch gebruik gaan maken van het interne boekhoudsysteem van Magento? deze is vrijwel compleet en werkt prima samen met het voorraadsysteem. Worden het dan niet teveel opties die erbij kunnen komen of is dat wel verstandig aangezien de shop dan helemaal compleet is? Alvast bedankt!
  11. @ Highio Kan me dat inderdaad goed voorstellen, indien de ondernemer dus het budget heeft om een unieke lay-out te laten ontwerpen dan is er voor die ondernemer de mogelijkheid om de lay-out 'uit' te kopen. Wanneer een ondernemer een kleiner budget heeft, is dit een uitstekende uitkomst, de lay-out is natuurlijk ook een basis, aanpassingen aan de basis lay-out is vervolgens gewoon mogelijk. Bedankt voor het meedenken! Verder zit ik er inderdaad aan te denken om een soort kleine workshop mee te leveren, echter wil ik natuurlijk door heel NL en eventueel BE deze webwinkels kunnen leveren, een workshop op locatie is dus niet altijd mogelijk. Misschien dat ik daarom een e-book mee lever met verschillende basis instructies. Ook de videos op het Youtubekanaal zijn overzichtelijk en duidelijk. @ Bumba Thanks voor de tip! Ik ga er inderdaad even over denken om een reseller optie toe te voegen. Nou is het toevoegen van een tabblad, instructies en een formulier niet echt moeilijk, maar hoe meet je nou daadwerkelijk dat er 'verkoop' is geweest via deze reseller? Een unieke URL aanmaken kan je natuurlijk laten zien hoeveel bezoeken deze reseller genereert, maar ook een verkoop, hoe meet je waar deze afkomstig van is?
  12. @jose 1964 & @marketingstudent; Klopt, de lay-out wordt gekocht maar blijft beschikbaar voor verdere afnemers, het is inderdaad mogelijk om de lay-out ''uit'' te kopen zodat deze verder niet meer kan worden aangeboden. Je kan je natuurlijk voorstellen dat de kosten van een lay-out maken hoger liggen dan deze prijs, vandaar dat het zo werkt. Tuurlijk is dit voor grote bedrijven die hun eigen merk en stijl hebben niet erg aantrekkelijk, echter is het voor de of beginnende of bestaande ondernemer zeer aantrekkelijk. De webwinkels zien er strak en professioneel uit en voor die prijs is het vrijwel onmogelijk om een unieke lay-out te laten ontwikkelen. @Highio; Wat bedoel je precies? bij de opties een handleiding toevoegen van Magento? Ik heb een Youtube kanaal geopent met daarin verschillende instructies (moet nog worden toegevoegd). Hierin wordt uitgelegd hoe je categorieen/ producten/ opties toevoegd. @Bumba; Thanks voor je tips, zal alles gelijk wijzigen. In hoeverre zou ik een reseller optie kunnen integreren? Heb je hier tips voor?
  13. Cool! Bedankt Ryder, zal hem even deels aanpassen en dan even terugposten, erg leuk. Ben momenteel nog druk met shops toevoegen en de site verder afmaken. Toch ben ik nog opzoek naar op/ aanmerkingen over de webwinkel, dus...alle reacties zijn zeer welkom !? Alvast bedankt!
  14. Ik snap wat je bedoelt, toch zie ik dat veel beginnende webwinkel houders er totaal niet uitkomen wat betreft de lay-out. Zelf de lay-out veranderen is zonder technische kennis vrij moeilijk, een webwinkel helemaal op huisstijl laten ontwerpen heeft hoge kosten, deze webwinkels zijn compleet en zeer betaalbaar voor de startende/kleinere webwinkel. Tuurlijk is mijn doelgroep niet de IKEA die een webwinkel wilt hebben, die hechten veel waarden aan hun merk en hun uitstraling ervan, voor ondernemers die een mooie functionele webwinkel willen starten, is dit wat mij betreft een uitkomst. Er wordt gebruik gemaakt van de 'Magento Community Edition' en de meerwaarde ligt hem bij het installeren & configueren van de webwinkel met Ideal, Ssl en de Nederlandse vertaling. De afnemer kiest dus een gewenste winkel in zijn of haar branche en vervolgens wordt deze geïnstalleerd en geconfigureerd. Het Logo wordt nog in de webwinkel geplaatst, de huisstijl wordt eigenlijk gekozen op basis van de lay-out die de klant kiest. De producten dient de klant zelf toe te voegen.
  15. @ Bram, bedankt! Stom foutje maar totaal over het hoofd gezien, ga het direct wijzigen @ Robbert12, Klopt, er zijn verschillende linkjes nog niet aan elkaar verbonden, ook de homepage heeft nog geen links. Ik ben er nog mee bezig en de shop is nog niet 'officieel' live. Deze week schrijf ik hier tekst voor en wordt alles aan elkaar gekoppeld. Bedankt voor de reacties, daar kan ik wat mee!
  16. Omschrijving van je concept: In deze webwinkel is het mogelijk om complete webwinkels op te kopen zonder enige technische kennis. Door gebruik te maken van bestaande lay-outs kan de bezoeker de webwinkel eerst bekijken en testen voordat hij of zij daadwerkelijk de webwinkel koopt. Vervolgens wordt de webwinkel geinstalleerd & geconfigureerd op de gewenste locatie van de klant. De webwinkel wordt geinstalleerd met; - IDEAL betalen (en nog meer betalingsmogelijkheden) - SSL beveiliging - Volledig Nederlands Bekijk de webwinkel hier; http://bit.ly/bR9fKc Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb een assortiment aan lay-outs toegevoegd aan de webwinkel. Het assortiment probeer ik zoveel mogelijk uit te breiden met verschillende lay-outs, voor elke branche wat. Momenteel ben ik erg bezig met het optimaliseren voor zoekmachines. Aangezien de webwinkel nog niet officieel online is, heb ik verder nog weinig gedaan op marketing gebied. In de toekomst zal ik gebruik gaan maken van de sociale netwerken als Twitter, Hyves & Facebook. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Ik heb in het verleden erg veel webwinkels volledig op maat gemaakt, echter ben ik er achter gekomen dat sommige klanten niet precies weten wat ze willen. Door ze een aanbod te geven van verschillende ontwerpen, kunnen ze zelf kiezen wat bij ze past en hoeven ze dus verder niet na te denken over de indeling van de webwinkel. Zo wil ik het openen van een webwinkel gemakkelijker maken voor iedereen, iemand kiest een webwinkel, wij installeren deze op de gewenste plek, de gebruiker voegt zijn/haar producten toe en kan starten met verkopen. De webwinkels zijn opgebouwd op het Open-Source systeem Magento, wat een gebruiksvriendelijk en stabiel systeem is. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Lay-outs zijn los te koop, deze kunnen internetbureaus ook los implemteren, maar er is geen partij in NL die dit gelijk voor de klant doet. Het is enorm makkelijk om nu een webwinkel te starten en doordat de klant de webwinkel vooraf kan bekijken voorkom je teleurstellingen die je (naar mijn idee) wel krijgt bij standaard organisaties als 123webwinkel, mijnwebwinkel.nl e.d. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik wil de webwinkel zo goed mogelijk krijgen en voordat ik aan Adwords ga denken zou het fantastisch zijn als er even meerdere ogen naar willen kijken. Hopelijk een potentiele klant die bij, eventuele op/aanmerkingen kan zeggen wat er verbeterd gaat worden. Denken vanuit de klant, kan niemand beter dan de klant ;-) Alvast erg bedankt!
  17. Beste Linda, Leuk om te lezen dat je zo goed bezig bent met Google Adwords, het is natuurlijk een uitdaging om hieruit een positieve ROI te creëren. Mijn tip is; bekijk je conversie percentage, hoeveel (relevante) bezoekers via advertenties kopen daadwerkelijk wat op je website, en als ze niks kopen, ga dan na waarom ze dit niet doen, is je advertentie misschien niet relevant genoeg of is je bestelproces te lang? Dus om te beginnen, wat is je conversie percentage van je betaalde (adwords) bezoekers? wanneer je Adwords namelijk juist inzet en de shop relevant is aan de advertenties zal je verkopen aanzienlijk stijgen. ( vanzelf sprekend) Wat doe je overigens met je nieuwsbrieven, ik ben namelijk van mening dat je ook veel omzet met een webwinkel kan creeeren uit bestaande klanten? Succes!
  18. Zoals chrisvanbaal al zegt is het inderdaad belangrijk om te weten wat de opdrachtgever daadwerkelijk wil. Het is erg moeilijk een gerichte offerte te maken op basis van 'raden' wat de klant in gedachte heeft. Het is dan ook een kwestie van goed communiceren en overleggen wat de klant met de site wil bereiken en wat hij ervan verwacht, enige voorbeelden zorgt vaak ook wel voor verheldering. Niet om opzettelijk reclame te maken of iets dergelijks, maar ik heb op mijn blog een kleine internetstrategie uitgelegd. Namelijk de Waarom, Wie, Wat, Hoe strategie. Wanneer je een opdrachtgever deze vragen laat beantwoorden, wordt het niet alleen voor de opdrachtgever, maar ook voor het bureau een stuk overzichtelijker.
  19. Heb persoonlijk niet zoveel met de mens Michael Jackson, maar zijn muziek vind ik geweldig.Hij werd geleefd en moet er nu voor boeten: met zijn leven....
  20. Dat is zeker een gevaarlijke veronderstelling, het gaat er momenteel om dat een bezoeker zolang mogelijk op de website blijft. Momenteel ben ik bezig met een combinatie van beiden, toch ben ik benieuwd waar jullie ''voorkeur'' naar uitgaat, kijken jullie niet als eerst naar de portfolio bij het bezoeken van de website van een webdesign bureau ? Dat is een redelijk gevaarlijke veronderstelling. Bombardeer je site met teveel content en je bezoekers klikken na een fractie van een seconde weer van je site vandaan. Zorg gewoon dat je duidelijk maakt wat je aanbiedt en wat voor producten je in het verleden hebt geleverd, ondersteunt met enkele referenties.
  21. Probeer inderdaad een mooie combinatie te maken, maar ben benieuwd wat jullie willen zien. Door de bezoeker te laten kiezen zit je inderdaad wel altijd goed...... en een goede content is inderdaad ook beter voor de S.E.O....maar er zijn verschillen. Bijvoorbeeld deze 'grote' jongens: Portfolio; http://tinyurl.com/68t64z Informatief; http://tinyurl.com/lurnsh
  22. Beste HL'leden! Door verschillende ontwikkelingen binnen mijn onderneming wil ik een nieuwe website maken, om groter en professioneler over te komen. Nu zit ik erg te twijfelen, en eigenlijk ben ik erg benieuwd hoe jullie daarover denken aangezien de ondernemer tot mijn doelgroep behoort. Sinds enige tijd bieden wij hosting, online marketing en webdesign aan, dit wil ik natuurlijk duidelijk maken aan de bezoeker, echter is het webdesign iets waar wij ons voornamelijk mee bezig houden. Ik zit dus te twijfelen tussen een website waar je gelijk de portfolio te zien krijgt en daar ook alles op gericht is met het idee dit maken we voor informatie kan je contact opnemen. Of wordt het een informatieve website met meer tabbladen, elke dienst uitgebreid uitgelegd, inclusief portfolio met uitleg erbij van S.E.O t/m Webdesign. Uiteraard kan het ook een mooie mix worden al denk ik dat het dan gewoon een informatieve site wordt aangezien ik dan wel alles wil uitleggen. Wat spreekt jullie het meeste aan ? waar zouden jullie op reageren ? wil je alleen het werk zien ? of meer weten over internet oplossingen ? Bedankt!
  23. 1. Maak je wel eens gebruik van Internet via je telefoon? Ja Zo nee, dan houdt het hier op! Zo ja: 2. Hoe vaak per week gebruik je internet op je telefoon? Aantal uren per dag. 3. Welke applicaties gebruik je en welke websites bezoek je vooral? E-mails ontvangen en versturen, internet gebruik via Opera, startpagina telegraaf.nl en veel gebruik google. 4. Is het voornamelijk zakelijk gebruik, prive gebruik of beiden? Beiden, bellen en mailen zowel privé als zakelijk.
  24. Boiler room RTL 7 Thriller Seth Davis is vroegtijdig gestopt met zijn studie. Vanuit zijn appartement runt hij een casino, dat voor hem een goede bron van inkomsten is. Zijn vader is een strenge, succesvolle rechter, die hoge verwachtingen heeft van zijn zoon. Seth kan niet voldoen aan die verwachtingen, maar wil graag de goedkeuring van zijn vader. Hij besluit de aandelenhandel in te gaan. Ben vanavond weer eens een lekker avondje thuis, zal hem dus zeker gaan kijken. Bedankt!
  25. Ziet er goed uit, erg overzichtelijk en duidelijk. -Kijk alleen of je misschien in het navigatie-menu alles iets kan opschuiven of verkleinen zodat contact ernaast kan. -Adhd, weet wel wat werkt. is het niet ; weet wat wel werkt in dit geval? Voor de rest vind ik het een erg mooie website, puik werk!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.