Jump to content

Daniël Altena Blom

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • Address
  Postbus (nummer volgt), Maastricht, 6215AA, Netherlands
 • First name
  Daniël
 • Last name
  Altena Blom
 • Company or organization name
  Locorendo Internacional
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Zeer divers

Company info

 • Location
  Vroenhoven
 • Branch
  29

Vision

 • I'm looking for people who
  In persoonlijk opzicht zijn dat mensen die veel ambitie hebben en de wil om die ook om te zetten in daden. Door middel van doelgericht handelen de top willen bereiken en die positie ook willen vasthouden. Het zijn diegenen die niet enkel dromen over hoe het leven zou moeten zijn of hoe iets (anders) zou moeten, maar ook daadwerkelijk absoluut de drive hebben om die dromen te realiseren. Zakelijk gezien behoort voor Locorendo Internacional iedere persoon tot een potentiële doelgroep. Elk evenement, activiteit, project kan afzonderlijk op elk denkbare doelgroep worden afgestemd.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemerschap is topsport en topsport is ondernemerschap . Beide professies hebben meer gemeen dan op het eerste oog lijkt. Het plan van aanpak is voor zowel een ondernemer als een topsporter vrijwel identiek. Je begint met een ambitie, waarbij resultaatdoelstellingen worden opgesteld. Middels procesdoelen zijn resultaten meetbaar en kan aangestuurd worden. De weg naar succes en de top is soms ingewikkeld en soms kinderlijk eenvoudig. Soms vlak, maar met vele bochten en aftakkingen en soms rechtdoor, maar met vele obstakels. Het gaat om keuzes maken. De keuze die je zelf de juiste acht op het betreffende moment en daar je verantwoordelijkheid voor dragen. Waar ondernemers ondersteund kunnen worden door accountants en adviseurs; kunnen topsporters terugvallen op trainers en coaches. Ondernemerschap en (top)sport kunnen ook niet zonder elkaar op financieel en promotioneel gebied. Het zijn één van elkanders beste vrienden en behoren eigenlijk hand in hand door het leven te gaan.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is een interessant begrip in de huidige tijd van alledag. Het is enerzijds onmisbaar en nodig om te blijven meespelen in de maatschappij. Stilstand is immers achteruitgang. Maar als de innovatie geen toegevoegde waarde brengt, dan is het te missen als kiespijn. Dergelijke innovatie betekend immers nog meer achteruitgang, want verspilde tijd brengt je terug bij af.
 1. Proficiat aan de Sander en aan Higherlevel :) Laat 'm je goed smaken ;D
 2. Competenties ontwikkel je door te leren en in praktijk uit te breiden. Dat is een kwestie van 'doen'. Als je 'doet' bouw je ook je eigen ervaring op. Je moet jezelf de kans gunnen om ervaring te verkrijgen. Met dat gezonde verstand en de passie heb je een goede basis voor het uitbreiden van competenties en het opbouwen van ervaring. Ik ben er dus van overtuigd dat je datgene kan bereiken wat je wilt. Want een mens kan meer dan 'ie denkt, dus laat je zeker niet belemmeren doordat je denkt een tekortkoming te hebben. Benut je tijd dus gewoon door te doen. Alles wat je op jouw pad tegenkomt en reeds bent tegengekomen is ervaring. En wees ook niet bang voor het maken van fouten. Zonder het maken van fouten, kan je ook nooit jouw top bereiken. Doen is een werkwoord en 'competentie' en 'ervaring' zijn dat in feite ook. ;)
 3. 25000ste lid: 19 februari om 16:28 200000ste post: 18 maart om 22:43
 4. Vanmiddag bij de Maastrichtse KvK geweest. Jetzt geht's wirklich los :)
 5. Hey Ed, Ik heb subiet betere alinea's toegepast. Toen ik het bericht schreef leek het er redelijk overzichtelijk uit te zien en inderdaad, zo op het forum was het een te grote brok tekst. Ik had beter nog even de previeuw kunnen bekijken. ;) *Shame on me*, iemand met mijn achtergrond dient goed gebruik te maken van alinea's.
 6. Edit: betere alinea's en enkele kleine tekstuele aanpassingen Ik lees zeer veel op HigherLevel. Zowieso neem ik 's avonds van alles door. Ik zie heel veel interessante onderwerpen voorbij komen alsmede zeer veel interessante ervaringen. Daar probeer ik veel van te leren en van op te steken. De praktijk is een goede leerschool, maar eventuele fouten van een ander hoef je zelf niet meer te maken. Of ik zie juist mooie voorbeelden waar je zelf ook energie en creatie uit kan halen, als je het vertaald naar hoe het voor jezelf van toepassing is. Ook via de zoekfunctie heb ik eigenlijk altijd al wel kunnen vinden waarnaar ik op zoek was. Ik ben van mening dat je niet je handje moet ophouden en dat alles dan wel vanzelf komt; juist zelf gaan ontdekken, zelf op onderzoek uit, dat geeft kracht en energie en dat is ondernemen en dat is waarom wij allemaal hierzitten. Dat is een drive die alle goede ondernemers met elkaar gemeen hebben. Het avontuur van ondernemerschap is als een grote puzzel en HigherLevel geeft mij de puzzelstukjes die mij soms ontbreken en mijn beeld completeren of mijn vraagstuk beantwoorden. Ik bewonder ook de expertise van 'de harde kern' en hun hulp aan diegenen die het nodig hebben. Ook anderen kunnen daar lering uit trekken. Ik heb zelf nog niet genoeg ervaring om op vele vraagstukken antwoord te kunnen geven, of in discussies inhoudelijk goed mee te kunnen praten. Bovendien wordt er ook altijd wel snel geantwoord door een ander forumlid, waardoor het soms niet meer nodig is om zelf te reageren. Maar ik probeer te reageren waar ik kan en waar mijn inbreng nuttig is of kan zijn. Binnen afzienbare tijd is het ondernemersplan afgerond en er moeten nog enkele dingen geregeld worden voordat ik mijn onderneming ook kan inschrijven en daadwerkelijk kan beginnen. Het avontuur is natuurlijk al begonnen, maar dan komt ook de praktijk erbij en gaat het werk pas echt van start. Als ik dan ook mijn eigen ervaring en kennis opbouw en uitbreid, kan ik misschien anderen in de toekomst ook van goede hulp voorzien bij een vraagstuk en nuttige inbreng hebben in discussies. Kortom: HigherLevel, ik ben er wel dagelijks te vinden (niet altijd ingelogd) en ik heb er zeer veel aan.
 7. Ik woon zelf als Nederlander ook in België. Ook al is het maar het zevende huis over de grens en ligt Maastricht slechts tientallen meters verderop, feitelijk is het gewoon België. Toch doe ik vrijwel alles in Nederland (behalve slapen ;) ) en als in 2009 de onderneming gaat opgestart worden doe ik dat ook in Maastricht. Eigenlijk is het enige wat ik in België afdraag de huur van de woning. Ik heb overigens (vooralsnog?) nooit inkomsten genoten uit België en zodoende daar nog geen verdere belastingen hoeven betalen. Vanzelfsprekend wel in Nederland. De Nederlandse zorgverzekering heb ik ook bijvoorbeeld gewoon kunnen aanhouden. Of de onderneming in de toekomst ook een vestiging in België zal krijgen, daar ben ik nog niet mee bezig. Zelfde geldt voor of ik in de toekomst in België blijf wonen of toch weer binnen de Nederlandse landsgrenzen terugkom.
 8. Wie weet somewhere in 2009, als ik alles opgestart heb e.d. en de belangrijke zaken achter de rug zijn, kan ik eens kijken of er een meeting in combinatie met een bowlingevent georganiseerd kan worden? ;) Als enthousiast wedstrijdbowler organiseer ik al twee grote evenementen, kan er dus best nog één bij :) Ontmoetingszaal / restaurantgedeelte, eventuele mogelijkheid voor presentaties (met of zonder beamer), dineren (vul zelf het arrangement in) Vele mogelijkheden te over! Informeel ontmoeten, ontspannen en over de business praten. En geen eens een BVB nodig, haha ;D
 9. Geboren en getogen in Maarssen en mijn moeder woont daar ook nog, dus dan kan ik er een weekendje van maken ;D Ik zal eens kijken of het mogelijk is te komen.
 10. Hoi allemaal, zoals jullie wel zouden zien ben ik nog helemaal nieuw hier en moet ik op dit forum nog veel ontdekken :) Hoe kan ik een meeting van HL voorstellen? Hoe kan ik dat voor me zien, wat kan ik ervan verwachten? Wat wordt er eventueel van leden verwacht? Ik heb al diverse topics doorgelezen en vind het zeer interessant allemaal. Ik probeer er ook veel van te leren. Enfin, nu is het bedtijd. Groetjes oet Mestreech.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept