Ga naar inhoud

Higherlevel.nl ; wat heb je er aan?

Aanbevolen berichten

De titel had ook mogen zijn: "Wat heb je er aan gehad bij je eigen opstart?"

 

Ik heb namelijk sterk de indruk dat dit forum een vrij beperkte "harde kern" heeft van enthousiastelingen die proberen anderen te adviseren. Wat zien we daar van terug? Ik zie ontzettend veel topics waar een nieuw lid 1 of 2 vragen stelt, er door de vaste groep geadviseerd wordt, maar de topicstarter nooit en te nimmer meer iets van zich laat horen. Vaak hebben ze nog niet eens het fatsoen om een bedankje te schrijven ::)

Ook deze dagen zie ik zo weer een x-aantal topics waarvan je eigenlijk al direct weet dat de vragensteller niet of nauwelijks de moeite heeft genomen om bijv. de zoekfunctie te gebruiken (want o, zo vaak zijn het vragen die al tig keer voorbij zijn gekomen, maar direct z'n vage vragen op een het forum zet en niets meer van zich laat horen.

Viel me nog iets op zojuist: 87 gasten bekijken momenteel het forum en slechts 7 leden!

 

Ik ben vaak benieuwd of een vragensteller ook daadwerkelijk iets heeft gehad aan de gegeven adviezen. Het zou leuk zijn om er ook eens iets van terug te zien of te zien dat de vragensteller ook blijft hangen en (waar mogelijk) probeert anderen te helpen.

 

Dus kort samengevat: wie heeft er echt iets gehad aan dit forum???

 

 

Ik in ieder geval wel ;) Ben hier ook terecht gekomen tijdens mijn orientatie richting zelfstandig ondernemen, veel nuttige info gevonden en eigenlijk blijven hangen om (waar mogelijk) anderen te helpen

Beter een kleine baas dan een grote chef.......

Link naar reactie

Ik heb er zeker veel aan gehad en leer nog steeds veel van dit forum door mee te lezen met de diverse discussies.

 

Zelf reageren lukt me niet altijd omdat de harde kern vaak veel meer weet te vertellen of nuttiger adviezen heeft dan ik.

Natuurlijk ben ik zelf ook nog echt een groentje op dit gebied dus ik weet ook gewoon nog lang niet alles.

 

Maar vanaf het moment dat ik serieus met mijn bedrijf bezig ging ben ik hier vaak te vinden en leer ontzettend veel van alle informatie die hier gegeven wordt.

 

Groetjes Karen

Link naar reactie

Het is de onpersoonlijkheid en afstand van het internet, maar ook iets wat je door de hele maatschappij meer ziet. Een kind op een basisschool stelt iemand een vraag en loopt halverwege weg. Hij weet wat hij wilde weten. Daarnaast is er de lage drempel. Over elke hersenscheet kun je een vraag stellen. Het kost de vraagsteller weinig moeite.

Aan de andere kant, die verhouding tussen gasten en leden kan ook simpelweg aangeven dat er meer mensen druk zijn met zoeken, dan met vragen stellen. Sowieso is er altijd een groter aantal gasten op alle fora die ik ken. Dat is geen vreemd verschijnsel.

 

En of ik er iets aan heb? Dat is waarschijnlijk nog te vroeg om te zeggen. Maar het lezen van vele topics hier vind ik in ieder geval al interessant genoeg om te blijven hangen.

Link naar reactie

Ik lees sinds een tijdje alle topics mee en daar leer ik continue enorm veel door. Niet alles is direct toepasbaar binnen mijn huidige situatie of branche maar 'the big picture' groeit elke dag. Ik denk dat het ook voor nieuwe ondernemers geen overbodige luxe zal zijn om zichzelf te 'abonneren' (door alle topics te lezen) op HL.

 

Ook als je kijkt naar historische topics zul je snel zien dat er een enorme berg kennis is opgebouwd door de jaren heen. Ik heb persoonlijk zonder meer enorm veel aan HL.

 

 

.NET Software product and project development specialists: http://www.iperform.nl

Link naar reactie

...

Zelf reageren lukt me niet altijd omdat de harde kern vaak veel meer weet te vertellen of nuttiger adviezen heeft dan ik.

Natuurlijk ben ik zelf ook nog echt een groentje op dit gebied dus ik weet ook gewoon nog lang niet alles.

...

Gelukkig weet die harde kern zeker ook niet alles en zijn inzichten van mensen die niet expert zijn op een bepaald vakgebied vaak erg interessant!

Bezoekhetziekenhuis.nl: Eenvoudig bezoeken plannen aan de patiënt en communiceren met patiënt, familie en vrienden. ! Maak een account aan als een familielid in het ziekenhuis ligt en je kunt gezamenlijk de bezoektijden inplannen.

Link naar reactie

Goed onderwerp Ed!

 

Voor mij persoonlijk was HL in de eerste plaats inderdaad een plek waar ik wat vragen kon stellen. Ik was erg zoekende naar de richting waarin ik na mij laatste avontuur op zou gaan. Later werden de HL-leden mijn collectieve benchmark. Wat weet ik over een bepaald onderwerp, kan ik nog wat toevoegen, kan ik vanuit een ander perspectief nieuw licht brengen op wat al gezegd is... Dat ging me steeds beter af, en werd ik off-line via PM om advies gevraagd. Dat was nieuw! Uiteindelijk werd ik door anderen "coach" genoemd, en van het een kwam het ander.

 

Uiteindelijk kun je wel stellen dat HigherLevel "verantwoordelijk" is geweest voor wat ik nu doe. Werkelijk nooit gedacht dat ik a) dit ooit zou doen, b) ik dat ook zó leuk zou vinden en c) het me nog goed afgaat ook!

 

Dus dit is gewoon Mikky's schuld.... ;D

Link naar reactie

Ik heb heel veel aan het forum. Regelmatig de zoekfunctie gebruikt om een antwoord op mijn vragen te kunnen vinden (heb nog geen topic hoeven openen om een vraag te stellen).

 

Ook in de andere topics lees ik erg graag. Juist om de meningen van anderen te lezen. Ben af en toe gefascineerd door de mening van anderen. Leert me soms weer wat meer grijs denken in plaats van zwart-wit.

 

Kortom, ga allemaal zo door! Hier een nieuw lid die jullie erg dankbaar is voor alle bijdragen. En om dan niet meteen in dezelfde gewoonte te vervallen als veel andere nieuwe leden een welgemeend: Dankjewel!!

Hartman Fieldmarketing

Link naar reactie

Ik ben eigenlijk ook een voorstander van een langer registratiesysteem. B.v verplicht kvk nummer invullen. of gegevens eerst laten nakijken en dan pas vragen mogen stellen.

 

Heb het wel eens eerder geschreven, het word meer en meer lowerlevel. Zeker nu de meeste leden ook onder eigennaam schrijvenlijkt mij een beter registratiesyteem wat een drempel opwerpt wel op zijn plaats.

 

 

Link naar reactie

Ik ben nog niet zo heel lang lid hier maar lees alles wel door aangezien ik ervan overtuigd ben als je serieus een bedrijf wilt starten extra info nooit weg is. Daarbij veel respect naar de harde kern die altijd de moeite neemt te reageren. Ook denk ik dat gasten zich niet zo snel aanmelden omdat ze misschien denken uitgelachen te worden om hun idee of ivm bekendheid ofzo.

Link naar reactie

Ik heb in de loop der tijd ontzettend veel geleerd door hier te komen. 8)

 

Wat voor mij heel belangrijk is geworden zijn de “nieuwe onderwerpen/mogelijkheden” in het ondernemerschap. Zoals Green Tech, Twitter en nog een paar andere. De maatschappelijke onderwerpen zijn ook boeiend.

De nuchtere onderwerpen met vleugje humor is vaak verfrissend als je een drukke dag hebt gehad of net even met pauze bent.

 

Ik post niet zoveel omdat er inderdaad anderen zijn die veel meer als ik weten de nodige wijsheid bieden aan velen met een brandend vraag. Met bewondering volg ik topics waar de bureaucratie soms het ondernemerschap nog moeilijker maakt. En als er naar aanleiding daarvan een lid het hier kenbaar maakt deze werkelijk wordt geholpen door of online antwoorden op de vragen krijgt of achter de schermen wordt bijgestaan.

 

Chapeau!! ;D

If at first you don't succeed try again

Link naar reactie

HL is voor mij eerst en vooral een soort denktank, waar ik samen met anderen nadenk over allerlei vragen die met ondernemen te maken. Het leuke daaraan vind ik dat je kunt zien dat de vraagstellers hier een multidisciplinaire benadering krijgen van probleem.

 

Dat veel van die vraagstellers daarna niet meer terugkomen, is inherent aan het werken in een internet-community. Aan de andere kant zijn er ook die wel blijven hangen.

Link naar reactie

Leuk om jullie verhalen te lezen, blijf er mee doorgaan, het motiveert mij en veel anderen die hier schrijven.

 

Over de verhouding leden/niet leden: die verhoudt zich eigenlijk erg mooi met veel andere internet communities/netwerken. Die is:

Langskomer/lezer/schrijver/veelschrijver bijna altijd: 10:10:10:10:10

 

Dus: 8000: 800: 80: 8 in ons geval en dat is dan voor een gemiddelde dag. Afhankelijk van het moment van de dag kan dat sterk varieren. Maak je dus geen zorgen over die grote verhouding: het is een teken van een sterke, want interessante gemeenschap.

 

En over incrowd gesproken: we waren de voorbijgaande jaren nog relatief zo klein, dat het gevoel van incrowd toen helemaal bestond. Logisch, omdat sommigen hier zo veel en zo vaak aanwezig zijn. Maar geloof mij als ik je zeg dat de incrowd van 2 jaar geleden zeker niet de incrowd is die er nu is. We zien als mods letterlijk een hele nieuwe generatie die er de afgelopen 2 jaar zijn bijgekomen en dit forum verder laten groeien. Geweldig om te zien, we hebben regelmatig getwijfeld of het wel goed zou gaan met ons.

 

Wees blij met de incrowd - ze doen erg veel werk hier. Maar wees gerust: ze voelen zichzelf geen incrowd - ze sluiten niemand uit. Daar blijven we als mods ook voor waken.

 

Dus wees welkom als je wilt lezen, schrijven, columns schrijven of hoe je dan ook waarde aan dit netwerk wilt toevoegen: Welkom !

Link naar reactie

 

Deze topic is een self denying prophecy. De vraag is waarom alleen een harde kern veel post en vervolgens komen er allemaal reacties van mensen buiten die "harde kern", wie dat dan ook zijn. Heel goed!

 

Die "kern" verschuift, net als in alle andere online communities. Mensen komen binnen met een beginnersvraag, lezen een tijdje mee, beginnen dan 's een vraag te beantwoorden en doen ondertussen in hun werk meer ervaring op, zodat ze steeds meer vragen kunnen beantwoorden. Anderen houden het na jaren voor gezien en posten niet meer. Ook de inhoud van het forum verandert. In 2002 ging het over innovatie, nu gaat het voor een groot deel over de meer administratieve aspecten van het ondernemen.

Link naar reactie

Higher Level : Wat heb ik er wel NIET aan gehad....

 

Zonder dit forum:

 

- was ik allang failliet of zat ik in de WSNP

- was ik allang zwaar depressief opgenomen gewest in één of andere kliniek

- was ik allang gescheiden

- had ik nooit mijn coach ontmoet

- had ik nooit zoveel bijgeleerd wat je niet in de boeken kunt vinden

- had ik nooit zulke interressante mensen ontmoet die op hetzelfde "level" opereren

- had ik nooit de opstekers gehad die mij op de been houden om door te knokken....

 

Het is echt waar. Waar mijn topic mee startte ergens begin augustus, is dus dat ik met mijn handen in mijn haar, mijn ziel onder mijn ene arm en mijn jaarcijfers onder mijn andere arm door half Nederland zwierf voor hulp.

 

KvK, IMK, Gemeente, Bank, advocatenkantoren, Ondernemersklankbord, nog een accountant, en niemand, maar dan ook echt niemand kon mij van een goed advies dienen. O, jawel trouwens : lichten uit, deur op slot naar de rechtbank en faillissement aanvragen.... Ja ? En dan ??? Wat gebeurt er dan ?

 

Op het aller, echt allerlaatste moment heb ik ergens een advocaat gesproken die mij wees op het bestaan van HL....

 

De rest is geschiedenis....

 

Higher Level is voor mij een stukje van mijn bestaan geworden......

 

Marcel

Link naar reactie

Wat ik aan Higherlevel heb:

 

Ben nu zo'n half jaartje echt actief op het forum en dankzij dit forum heb ik besloten me toko te verkopen en me toe te leggen waar mijn roots, interesses en expertise liggen nl. de detailhandel.

Zelf weer één of meerdere winkels starten is geen optie meer vanwege mijn gezondheid en de toko die ik had in het borduren en bedrukken van kleding speciaal voor motorclubs etc. was alleen opgericht omdat ik daarin een gat in de markt zag.

 

Door mijn column over webwinkels kreeg dagelijks mail van mensen die advies wilde over het opzetten of verbeteren van hun webwinkel.

Ik als leek in de IT wist even niet wat ik hier mee aan moest en heb vele door verwezen naar mede forum leden.

 

N.a.v. dit voorval ben ik eens gaan nadenken en kwam op het idee eens een marketing campagne te starten voor mezelf als persoon en mijn eigen naam.

Vraag me niet waarom maar het sloeg aan, ik ben nu achter de schermen bezig met 4 projecten en de 5de melde zich gisteren, uiteraard leverd dit financieel niets op maar wel weer veel extra ervaring.

Ik weet dat meerdere forum leden achter de schermen erg actief zijn, en dat allemaal voor niets.

 

Persoonlijk beschouw ik als voorbeeld Ruben van den Oord en vraag daar ook wel eens wat aan.

 

Ik denk dat het forum voor een ieder weer een andere invloed heeft, ik zie het als één groot netwerk.

 

 

 

 

Link naar reactie

HL is voor mij een dagelijks verplicht nummer, sterker nog: Ik mis het als ik een dag of meerdere dagen niet gekeken heb.

 

Ik lees vrijwel ieder topic, ik leer van ieder onderwerp, ook al spreekt een titel mij niet direct aan.

Ik wordt gedwongen na te denken over dingen waar ik nog nooit bij stilgestaan heb, en gedwongen de dingen die ik schrijf in begrijpelijke taal te verwoorden.

Ik lever mijn bijdrage waar het kan en leer meer dan dat ik teruggeef.

 

Het is een lesje in nederigheid als ik de soms prachtige bijdragen van anderen lees, daar waar ik in het dagelijks leven weleens denk alles zelf het beste te weten.

 

Het is ook de basis van discussies met mijn vrouw in de trant van "in plaats van een onbekende te helpen en steeds achter die PC te zitten mag je mij weleens helpen ;D"

 

Bewondering heb ik voor Ruben (post/karmaverhouding zegt genoeg), zeker voor Joost/Denarius (wellicht qua karma de meest ondergewaardeerde veelposter, en die ik tot mijn schaamte eigenlijk nog nooit een reus heb gegeven :-[) en zeker ook voor Down, die ik een pm al eens heb gezegd dat ik van hem meer geleerd heb als van heel heel veel andere topics.

 

Tot zover mijn 2 centen

 

HL: voor mij de Hogere Leerschool

 

Frans

 

*die nu eerst ergens een willekeurige post van joost gaat opzoeken en hem een of meerdere reuzen gaat geven voor zijn hele oevre*

 

edit:@reusgever: mijn vrouw protesteert (gelukkig) tegen het gebruik van de term 'verwaarlozen' ;D

Link naar reactie

Higherlevel is supergoed voor je branding, zowel je personal brand als dat van je bedrijf. Sinds enige tijd krijg ik zelfs meer bezoekers via Higherlevel op mijn websites dan via Google, vrij bizar. Hier komt bij dat bij een goede serieuze post een stijging in je sitebezoek zichtbaar is. Ik ben ook wel een x-aantal keer benaderd door ondernemers die geïnteresseerd zijn in één van mijn diensten, nog niks concreets uitgekomen maar dat is een kwestie van tijd.

 

Daarnaast zit hier zoveel kennis, ik ga er van uit dat als ik zelf genoeg bijdraag ik in de toekomst erg veel kostbare informatie (kosteloos) terugkrijg. Dus als ik ooit met een lastig vraagstuk zit gooi ik dat ook op Higherlevel.

Link naar reactie

Edit: betere alinea's en enkele kleine tekstuele aanpassingen

 

Ik lees zeer veel op HigherLevel. Zowieso neem ik 's avonds van alles door. Ik zie heel veel interessante onderwerpen voorbij komen alsmede zeer veel interessante ervaringen. Daar probeer ik veel van te leren en van op te steken. De praktijk is een goede leerschool, maar eventuele fouten van een ander hoef je zelf niet meer te maken. Of ik zie juist mooie voorbeelden waar je zelf ook energie en creatie uit kan halen, als je het vertaald naar hoe het voor jezelf van toepassing is. Ook via de zoekfunctie heb ik eigenlijk altijd al wel kunnen vinden waarnaar ik op zoek was.

 

Ik ben van mening dat je niet je handje moet ophouden en dat alles dan wel vanzelf komt; juist zelf gaan ontdekken, zelf op onderzoek uit, dat geeft kracht en energie en dat is ondernemen en dat is waarom wij allemaal hierzitten. Dat is een drive die alle goede ondernemers met elkaar gemeen hebben. Het avontuur van ondernemerschap is als een grote puzzel en HigherLevel geeft mij de puzzelstukjes die mij soms ontbreken en mijn beeld completeren of mijn vraagstuk beantwoorden. Ik bewonder ook de expertise van 'de harde kern' en hun hulp aan diegenen die het nodig hebben. Ook anderen kunnen daar lering uit trekken.

 

Ik heb zelf nog niet genoeg ervaring om op vele vraagstukken antwoord te kunnen geven, of in discussies inhoudelijk goed mee te kunnen praten. Bovendien wordt er ook altijd wel snel geantwoord door een ander forumlid, waardoor het soms niet meer nodig is om zelf te reageren. Maar ik probeer te reageren waar ik kan en waar mijn inbreng nuttig is of kan zijn. Binnen afzienbare tijd is het ondernemersplan afgerond en er moeten nog enkele dingen geregeld worden voordat ik mijn onderneming ook kan inschrijven en daadwerkelijk kan beginnen. Het avontuur is natuurlijk al begonnen, maar dan komt ook de praktijk erbij en gaat het werk pas echt van start. Als ik dan ook mijn eigen ervaring en kennis opbouw en uitbreid, kan ik misschien anderen in de toekomst ook van goede hulp voorzien bij een vraagstuk en nuttige inbreng hebben in discussies.

 

Kortom: HigherLevel, ik ben er wel dagelijks te vinden (niet altijd ingelogd) en ik heb er zeer veel aan.

Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail.

 

Locorendo Internacional & Victoria Experiencia

Link naar reactie

Ik lees zeer veel op HigherLevel. Zowieso neem ik 's avonds van alles door. Ik zie heel veel interessante onderwerpen voorbij komen alsmede zeer veel interessante ervaringen. Daar probeer ik veel van te leren en van op te steken. De praktijk is een goede leerschool, maar eventuele fouten van een ander hoef je zelf niet meer te maken. Of ik zie juist mooie voorbeelden waar je zelf ook energie en creatie uit kan halen, als je het vertaald naar hoe het voor jezelf van toepassing is. Ook via de zoekfunctie heb ik eigenlijk altijd al wel kunnen vinden waarnaar ik op zoek was. Ik ben van mening dat je niet je handje moet ophouden en dat alles dan wel vanzelf komt; juist zelf gaan ontdekken, zelf op onderzoek uit, dat geeft kracht en energie en dat is ondernemen en dat is waarom wij allemaal hierzitten. Dat is een drive die alle goede ondernemers met elkaar gemeenhebben. Het avontuur van ondernemerschap is als een grote puzzel en HigherLevel geeft mij de puzzelstukjes die mij soms ontbreken en mijn beeld completeren of mijn vraagstuk beantwoorden. Ik bewonder ook de expertise van 'de harde kern' en hun hulp aan diegenen die het nodig hebben. Anderen kunnen daar lering uit trekken.

Ik heb zelf nog niet genoeg ervaring om op vele vraagstukken antwoord te kunnen geven, of in discussies inhoudelijk goed mee te kunnen praten. Bovendien wordt er ook altijd wel snel geantwoord door een ander forumlid, waardoor het soms niet meer nodig is om zelf te reageren. Maar ik probeer te reageren waar ik kan en waar mijn inbreng nuttig is of kan zijn. Binnen afzienbare tijd is het ondernemersplan afgerond en er moeten nog enkele dingen geregeld worden voordat ik mijn onderneming ook kan inschrijven. Het avontuur is natuurlijk al begonnen, maar dan komt ook de praktijk erbij en gaat het werk pas echt van start. Als ik dan ook mijn eigen ervaring en kennis uitbouw, kan ik misschien anderen in de toekomst ook van goede hulp voorzien bij een vraagstuk.

Kortom: HigherLevel, ik ben er wel dagelijks te vinden (niet altijd ingelogd) en ik heb er veel aan.

 

Ik hoop dat je in je ondernemingsplan (en toekomstige posts) vaker alinea's gaat gebruiken ;) ;D

Beter een kleine baas dan een grote chef.......

Link naar reactie

Hey Ed,

 

Ik heb subiet betere alinea's toegepast. Toen ik het bericht schreef leek het er redelijk overzichtelijk uit te zien en inderdaad, zo op het forum was het een te grote brok tekst.

Ik had beter nog even de previeuw kunnen bekijken. ;)

*Shame on me*, iemand met mijn achtergrond dient goed gebruik te maken van alinea's.

Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail.

 

Locorendo Internacional & Victoria Experiencia

Link naar reactie

Een jaar of 3 geleden is er ooit een onafhankelijk onderzoek geweest, waaruit bleek dat deelnemers aan HL.nl (zowel lezers als geregistreerden) baat hadden bij HL.nl Dit goldt zowel inhoudeijk (meer ondernemerskennis) als feitelijk (meer omzet). Dat was voor mij persoonlijk toendertijd (in een niet al te makkelijke HL-tijd) wel de drive om door te zetten en met passie met behulp van iedereen die deelneemt aan HL.nl dit forum in stand te houden.

 

En nu... Nu HL.nl bijna 7 jaar leeft.... Nog steeds enorm leuk om te lezen dat men niet alleen enthousiast is voor HL, maar ook veel haalt uit HL.nl

 

En JA... ik kan het niet vaak genoeg zeggen.... Dat is mede en vooral te danken aan iedereen die elkaar in dit forum ondesteunt.

 

Misschien en goede filmtip: "Pay it forward?" - Sometimes The Simplest Idea Can Make The Biggest Difference.

Revue:

Utopisch verhaal over de wereld verbeteren en dan bij jezelf beginnen. Een jongen op school bedenkt voor maatschappijleer een soort kettingbrieftheorie: indien hij iets échts goed doet voor drie mensen, dan moeten die drie mensen ook weer iets échts goed doen en dan heb je binnen een tijd een ideale wereld waarin iedereen elkaar helpt!

 

Als je hem nog niet gezien hebt.... DOEN !

 

Dateert uit 2000, maar heeft voor mij wel impact gehad op HL.nl

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link naar reactie

Ik heb inmiddels al een paar keer over dit topic heen gelezen en na gedacht over; wat het ik eigenlijk gehad aan HigherLevel?

 

En dan moet ik tot de conclusie komen, toch wel behoorlijk veel... Ik ben nu zo'n 2 jaar lid denk ik ongeveer, ik heb wat ziektes gehad (o.a. Posteritus) en heb regelmatig een flinke spiegel voorgekregen die mij hebben aangezet tot denken. Het was niet altijd even leuk op het moment zelf om kritiek te krijgen, maar als ik dit terug kijk op de langere termijn, heeft het mij alleen maar geholpen en helpt mij verder naar de toekomst toe. Ik denk dat ik wel ben gegroeid sinds het begin, misschien niet snel, maar toch zit er groei in... En soms moet ik even worden teruggezet en is het achteraf wel goed denk ik dan.

 

Maar misschien moet ik de vraag ook eens omdraaien; wat heb ik eigenlijk aan HigherLevel toegevoegd... Ik vind dat een lastigere vraag... Ik geef waar ik kan advies over verschillende zaken. Gaat het om mijn vak, kan ik dat goed doen. Ik voeg zo nu en dan een agendapunt toe van bijv. noordelijke bijeenkomsten en ik geloof dat het zo ongeveer is...

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
 • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
  Deze verzenden we elk kwartaal.

 • Wie is er online?
  1 lid, 115 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 75.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

  Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.