Jump to content

Onlinecompany

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. De expansion gaat Buy the Universe heten :p ?
 2. Erg interresant hoe je wordt overspoeld met tips ( Ik hou van dit forum ) . In mij ogen hebben wij hier te maken met beperkte mogelijkheden. - in de eerste plaats zijn daar de tijden die open wil zijn als lunchroom - ten tweede is daar de non-bier vergunning - ten derde maak ik uit je verhaal op dat er beperkte ruimte is in de keuken. Mijn ervaring is dat wanneer een restaurant beperkingen heeft hij zich moet specialiseren. Het is niet moeilijk om te kijken naar de trend van vorig jaar, een trend die nu hoogtij viert. Precies gezondheid. Wat is er beter als een gezonde maar vooral lekkere lunch. Het is hierbij wel belangrijk je te profileren naar je publiek toe. Ik neem aan dat het terras vol zit met "normale mensen". Met andere woorden de middenstand. Om deze mensen aan te spreken zul je moeten proberen een gevoel te creeeren dat ze ook krijgen wanneer ze Hart van Nederland kijken. Een stukje warmte & gezelligheid en daarbij het gevoel van de "kudde". Voor dit soort mensen zal er gekeken moeten worden naar niet te duur precies kunnen leveren waar ze trek in hebben. Zo zal er bier geschonken moeten worden. Een leuke actie van bijvoorbeeld happy hour tussen 3 - 4 uur heeft voor deze mensen vaak weining zin. Deze mensen zijn over het algemeen ook niet degene die op zoek zijn naar verantwoord eten maar naar lekker eten. Zorg dan ook voor een lekker pilsje met een goedkoop garnituurtje. Als lunchroom is het wellicht interresant om je wat meer bezig te houden met gezondheid. De doelgroep die je dan aan zal moeten spreken zijn meer de gezinnen die uitkomen boven modaal. Die liever weg zappen van een hart van nederland en druk bezig zijn met het gezond in het leven staan. Omdat deze mensen vaak iets meer te besteden hebben is het misschien niet verkeerd om je te specialiseren in heerlijke gezonde maaltijden met een lekker sapje. De conclusie die hieruit eigenlijk naar voren komt is dat het belangrijk is om voor jezelf te bepalen wat je wilt. In jouw geval denk ik dat de eerste factor waar je rekening mee moet houden je publiek is. Wil ik warme chocomel verkopen voor een euro aan het hele gezin? Wil ik bier serveren voor de hardwerkende mens die ervan houdt om smiddags even wat met vrienden te gaan drinken? Wil ik proberen om mij te onderscheiden door gezond voedsel te serveren dat net even anders is als dat ze gewend zijn. En biedt ik onze zakenmensen een gezonde lekkere lunch aan? Probeer zelf te kiezen welk waarde gevoel je wilt geven aan je restaurant want dit is toch wel de trigger tot een vol terras. METEN IS WETEN. Als je voor jezelf helder hebt welk publiek het meest interresant is dan help ik je graag verder met het vol krijgen van je terras (voor zo verre je wat heb gehad aan bovenstaande tekst) M.V.G
 3. Ja het zout eet zo ongeveer je lak op wanneer dit erop blijft liggen. daarbij kunnen die heerlijke korreltjes prachtige strepen maken over je lak. Wanneer je dit overkomt is even afspoelen door een emmer water eroverheen te gooien dan ook de manier. Dat is ook de reden dat voordat je je auto gaat wassen je het beste eerst een paar emmers water eroverheen kunt gooien. zowel voor zout als voor zand gaat dit namelijk op. =) maar ik vind dat jij je handjes hier niet vies aan hoeft te maken :p
 4. bedoel je dat hij administrator is :p Ik zit nu nog op school en het doet me goed om te horen wat ik al lange tijd deed vermoeden. Door alle die "brede vakpakketten" waar je "alles" mee kunt worden is voor mijn gevoel de kwaliteit van een hbo opleiding aan het achteruit gaan. Ikzelf kies dan ook voor een vervolgopleiding op universitair niveau en wilde jou nog even een reus geven voor de bevestiging van die keuze!
 5. ik heb trouwens nog even geinformeerd.. een vriend van mij die heeft dit alsvolgt gedaan. Hij heeft de verzekering laten betalen voor de reperatie. Het bedrag daarna terug gestort en op die manier zijn "oude" premiekosten behouden. Schade staat niet meer geregistreed en hij spaart dus weer verder.
 6. Sorry ik kan het niet laten :p Fijn dat DATZO geregeld is, geloof me ik probeer geen reclame te maken dit is gewoon de eerste keer dat ik het zelf kan gebruiken ... gun me dit moment haha
 7. ik begreep dat voor 6 tientjes het product opnieuw te vervangen is. 6 tientjes voor het behoud van mijn vinger.. ( kan ik ook vooraf betalen? )
 8. De wereld van "Het Logo". Wie kan er vandaag de dag nog een onbewuste aankoop doen. Onze hele consumenten wereld zoals wij die nu kennen is ontstaan vanuit de "branding". Of het nu gaat om de aankoop van een auto of een vel papier er wordt verwacht dat er een bewuste keuze gemaakt wordt door de consument. Zelfs wanneer consumenten beweren hier geen waarde aan te hechten is dit een bewuste keuze. Kunt u zich een voorwerp voorstellen dat geen branding kent, niet is voorzien van een logo. Een elastiek misschien? U snapt het punt. Het logo staat symbool voor alles wat een bedrijf is en straalt perfect uit waar het bedrijf voor staat. Vele bedrijven hebben geprobeerd hun image te veranderen & vele bedrijven hebben hierin gefaald. Het advies is dus ook om het logo niet van de ene op de andere dag te maken. En te proberen om het USP van het bedrijf hierin naar voren te laten komen. Verder wens ik jullie ondernemers veel succes in deze keiharde wereld van branding branding en nog eens branding.
 9. Zo mis dat je op je vinger slaat. ;D Ik kan je vertellen dat die opmerking meer pijn doet :p haha
 10. Het is misschien de verkeerde redenering maar ik zou het als volgt aanpakken. Je kunt aan een vereniging gewoon doneren, (belasting aftrekbaar als ik het juist heb) Het is niet meer als normaal dat een vereniging die wordt gesponserd door uw bedrijf reclame maakt voor uw bedrijf. Zo kan het ook aantrekkelijk zijn om een vast bedrag af te spreken. ( eerst even een half jaartje aankijken wat een redelijke investering zou zijn.) Ook kun je een vast bedrag opnemen in "promotiekosten" of "marketingbudget" en dit zo wegschrijven op de balans. Misschien sla ik hier de plank mis.. (forgive me :)
 11. Vriendelijk bedankt voor de reacties. Ik woon in ieder geval de workshop http://www.mamut.com/nl/workshop/ bij, En daarna zal ik is kijken wat Exact te bieden heeft!! (Goeiemorgen trouwens voor de lezers :p )
 12. Na het rondzoeken ben ik nog steeds op zoek naar suggesties!!! of mensen met ervaring van het gebruik van Mamut. Ik ben graag op de hoogte voor ik deelneem aan deze Workshop. Bij voorbaat dank en werkse zo op deze vrijdag :)
 13. Ow sorry dan van de dubbele post dat is een mindere binnenkomer :-[ vergeef me En bedankt voor het welkom :) Ik heb al aardig rond gebladerd staan een hoop interresante dingen op dit forum Keep up the good work
 14. Zoals de laatste tijd sterk blijkt worden steeds meer facetten van het ondernemen online geregeld of dankzij één of ander software programma. Nu is mijn bedrijf nog redelijk in de startersfase maar is het duidelijk dat een groot deel van mijn boekhouding mij simpelweg teveel tijd kost ( ik doe dit dan ook nog in word en excel ) Ik zit er dan ook sterk aan te denken om bedrijfssoftware aan te schaffen. Nou heb ik laatst een uitnoding ontvangen om te komen kijken bij een workshop / product presentatie van het product "mamut". De uitnodiging verliep namens een re-seller en na wat onderzoek te hebben gedaan is gebleken dat ik absoluut niet het eerste bedrijf zou zijn die hierop over zou stappen. Ik wilde vragen of er mensen waren met een nuttige opmerking of advies waarop ik moet letten als ik over zou gaan tot aanschaf van dit soort gelijke software. Ook andere suggesties hoor ik graag. Heb ook geinformeerd naar een accountant maar dat bleek zeker niet goedkoper te zijn. Met vriendelijke groet & bij voorbaat dank. (Ik heb trouwens geen idee hoeveel bedrijven deze uitnodiging hebben gehad, maar mocht u hem willen zien dan kan ik hem misschien wel inscannen :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept