Jump to content

ughugh

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-5

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • Address
  gfg, sgg, sgg, ggs, Mali
 • How did you find us:
  zoekmachine
 1. Maakt het makkelijker om te beoordelen. Het is voor de medewerkers duidelijker welk resultaat en gedrag je verwacht van uit hun taak omschrijving. Om een voorbeeld te geven een hypotheek adviseur heeft als resultaatgebeid het aantal afgesloten hypotheken en als competentie bijvoorbeeld contracterend vermogen. Ik ken overigens wel de term 180 graden beoordeling en maak hier ook gebruik van bij functies die niet een concreet resultaatgebied hebben. Bijvoorbeeld in administratief ondersteunende functies, hier vraag ik aan de collega waarvoor men werkt een beoordeling te maken over dat werk. Dit is dan wel vooraf afgesproken met degene die je beoordeelt
 2. ::) Lekker opgelet mezelf ook een kneus gegeven Excuus
 3. Misschien is een coach on the job beter dan een cursus omdat je direct feedback krijgt op de issues die er spelen. Als je het goed afspreekt met de coach, waarbij er een beroep gedaan wordt op je eigen werkzaamheid. Kan je een beter resultaat krijgen dan een cursus.
 4. Nou, nee - dat zeg ik juist, die afdeling "zakelijk" heeft mijn aanvraag bekeken en afgekeurd omdat de belastbare winst uit onderneming te laag was voor die hypotheek... Dat ik netto 1200 euro per maand meer te besteden had dan hun tabelletje aangaf konden ze helaas geen rekening mee houden - regels zijn regels. Advies is juis wel de zaken afdeling er bij te betrekken, als men niet verder kijkt dan een tabel. Dan heb je niet de juiste persoon of bank te pakken. Bankieren is mensenwerk
 5. Alex, Ik verwijs nogmaals naar het verschil tussen euribor en variabele rente. Heb je daarnaast ook gevraag wat de 3 maands euribor rente voor je doet?.
 6. Naar mijn mening is een begeleiding bij het opstarten van een onderneming essentieel. Bij een goede invulling van de kritische tegenrol wordt je er alleen maar beter van. De vraag is wel of de adviseur in kwestie de professionaliteit heeft om die kritische tegenrol te spelen.
 7. Voor het aanvragen van een hypotheek bij een goede bank, is belangrijk dat je kan aantonen dat je lasten kan dragen. Of je nu starter ben, ondernemer, freelancer etc maakt geen verschil. Belangrijk is dat je IB en jaarwerk tot 2008 op orde heb en vervolgens een afspraak maakt met een zakelijk en particulier adviseur bij een bank. Zakelijk adviseur bepaald het zakelijk inkomen vervolgens wordt door de particulier adviseur(Hypotheek adviseur) het financieringsplaatje in gekleurd. Daarnaast kan de zakelijk adviseur advies geven of je zakelijke finacieringsstructuur goed is.
 8. Mail je opzet maar dan help ik je verder groet marc EDIT MOD: geen eigen weblinks in de post.
 9. Het is per bank en per offerte inderdaad verschillend. Onderhandelen kun je altijd proberen, maar denk niet dat dat je wat gaat opleveren. Bij een doorlopende krediet betaal je meestal een hoge rente over het bedrag wat je leent (die 11 of 10 %) en een lage rente over het bedrag wat je niet leent maar wel kan lenen (bij Bizner bijvoorbeeld 1,5 %) omdat ze dat bedrag voor je moeten reserveren. Voor informatie van een doorlopend krediet verwijs ik naar http://www.rabobank.nl/particulieren/producten/lenen/welke_leningen_kunt_u_afsluiten/doorlopend_krediet/
 10. Jeroen, Heb je voor alle medewerkers functieprofielen waar in staat beschreven wat hun taak is, met resultaatgebieden en competenties?
 11. 2. Heb je een tip voor een goede accountant c.q. fiscalist in Leiden en omgeving? Probeer het bij van de Zwet accountants en partners www.vanderzwetaccountants.nl
 12. Volgens mij geef je juist hier de redenen voor een businessplan aan, uit mijn praktijk blijkt dat juist doeners veel hebben om hun gedachte (lees strategieen en visie) tegen het licht te houden. Waardoor men effectiever kan doen Daarnaast mijn complimenten voor je site, ziet er professioneel uit. Ik ben erg benieuwd hoe je dit idee verder gaat uitbouwen via internet?
 13. Allereerst vind ik het jammer dat deze accountmanager van de Rabobank niet weet wat klant gerichtheid is. Voor de samenstelling van de variabele rente ver wijs ik je naar http://www.rabobank.nl/bedrijven/klantenservice/veelgestelde_vragen/kredietcrisis/items/hoe_wordt_de_variabele_rente_van_de_rabobank_berekend Dit is precies de uitleg waarom de variabele rente niet snel daalt of stijgt Daarnaast kan je altijd vragen wat je opslag is. De basisrente en opslag.
 14. Belangrijk is te bepalen wat je strategie wordt (zie Msteer) Uit je verhaal lees ik dat je met de juiste marketing en sales de omzet wil verhogen. Heb je deze plannen al uitgewerkt en wat heb je daar in financiele zin voor nodig? Daarnaast is de keuze voor een BV een fiscale of beperking van aansprakelijkheid. Voor een financiering maakt het niet uit. Een bank zal een hoofdelijkheid willen bij een startend bedrijf. Daarnaast is 1 bv geen bv. Sommige activa wil je buiten het risico van een werkmaatschappij houden. Enfin en zo kan ik nog wel door gaan. Belangrijk is nu te bepalen hoe je wil aanpakken en dit uitwerken in een ondernemingsplan met financieel plan. www.hoogkamermkbadvies.nl
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept