Jump to content

Berik

Junior
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • Address
  Jonge Voolweg 31, Wormerveer, 1521RH, Netherlands
 • First name
  Erik
 • Last name
  Nooij
 • Company or organization name
  Berik
 • Website address
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Wormer
 • Phone number
  0617964020
 • Branch
  Juridisch
 • Branch 2
  32
 • Branch 3
  Life sciences
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  waarde toevoegen in de keten en zich weten te onderscheiden door kennis, vakmanschap, doorzettingsvermogen en innovativiteit.
 1. Misschien een goede toevoeging; ik draai Windows. Verder heb ik de EAN codes al, daar hoef ik me verder niet druk om te maken. Ik moet alleen zorgen dat ik hiervan goede EPS barcodes krijg. Iemand ervaring met een van de links/programma's? De barcode komt op het eindproduct wat in de winkel beland dus ik moet zeker zijn van goede werking/herkenning.
 2. Wel, ik heb een enkele gevonden, maar die exporteerde niet naar knappe EPS files. Alsnog een statische afbeelding waardoor de kwaliteit niet best was. Heb je evt een voorbeeld van een goede website die dit kan?
 3. Zo af en toe heb ik barcodes nodig. Normaal gesproken levert de leverancier zijn ontwerp aan en heb ik hier geen omkijken naar, maar zo nu en dan moet ik zelf wat creëeren. Nu besteed ik dit uit voor een paar tientjes per stuk, maar omdat de aantallen toenemen wil ik het zelf gaan doen. Ik zoek hier echter nog een programma voor. Heeft iemand tips? Ofwel een plugin voor Illustrator CS5, of een losstaand programma met EPS export mogelijkheid. Alle tips zijn welkom!
 4. Feitelijk is een mondelinge overeenkomst ook een overeenkomst. Omdat het moeilijk te bewijzen is het verstandig per email even achteraan te sturen: "Zoals zojuist besproken; etc." Hierbij ontvangstbevestiging aanzetten. Dan dek je je in ieder geval zoveel mogelijk in.
 5. Zolang je het binnen de EU inkoopt is het prima. Van buiten de EU moet je toestemming hebben. http://www.antwoordvoorbedrijven.nl/regel/parallelimport In Europa is een van onze grondrechten "Vrij verkeer van diensten en goederen". Dat betekent dat jij volledig in je recht staat, zolang je binnen de EU inkoopt. Toevoeging: Ik kan niet bedenken waarom de leverancier er recht op heeft, dat jij je leverancier kenbaar maakt. Volgens mij heeft hij dat recht niet namelijk.
 6. Wij hebben alles in Nederland gehouden i.v.m. vertrouwen, de kwaliteit en de levertijden. Product is vrij kritisch qua maat. Omdat de rest van de componenten levertijden van max 4 weken kende was het voor ons ook logistiek makkelijker. Daarnaast was op dat moment een bedrijf waarmee we zaken deden juist bezig met het terughalen van zijn machines uit China vanwege de vele problemen in de productie. Hoge prijzen herken ik indd wel, maar na wat zoeken zijn wij toch goed en voordelig terecht gekomen. Het verschil tussen de verschillende aanbieders was soms wel 400%. Wij hebben overigens uiteindelijk een eigen machine aangeschaft om nog goedkoper te kunnen werken.
 7. Wat zijn je redenen om in China te willen laten spuitgieten? Er zijn diverse Nederlandse handelsagenten actief die je kunnen ondersteunen in het vinden van een betrouwbare partner. Ambassade kan je hierin wellicht helpen: http://china.nlambassade.org/ Ook wordt bijvoorbeeld alleen het uitbesteden van het matrijsmaken uitbesteedt om zelf lokaal te laten produceren. Evt. kun je mij een PM sturen, ik ken een Nederlandse partij die daar zijn fabrieken voor innovatief spuitgietwerk heeft. Zelf laten wij ons spuitgietwerk overigens gewoon in NL uitvoeren.
 8. Vandaag factuur ontvangen van de Nederlandse Handel Registratie. 291,55 Euro, met in de kleine letters dat het een offerte is. Let op voor deze oplichters! Ander bericht over Nederlandse Handel Registratie [titel en verwijzing naar link aangepast - mod]
 9. Bij de KVK kan een bedrijf zijn website opgeven. Wellicht kun je een adressenbestandje downloaden en alle bedrijven eruit filteren waar het veld website leeg is.
 10. Bij hem thuis langsgaan en zeggen dat je mee-eet, aangezien je zelf geen geld meer hebt voor eten. Vind dit incassobureau overigens een aparte manier van incasseren hebben, met zogenaamde SMS-bommen. Maargoed, miss heeft het in de praktijk wel zijn vruchten afgeworpen.
 11. OpenERP beschikt ook over zo een module. http://www.openerp.com/products/pos Weet niet of er aan de POS module kosten verbonden zijn.
 12. "Het gaat trouwens om iemand die vanuit een carnavalsvereniging handelt, is er geen zwarte lijst oid hiervoor? Dit zou ik andere ondernemers graag besparen." Als je daadwerkelijk vanuit de vereniging bent benaderd ligt het volgens mij wel degelijk anders dan verkoop aan particulier. Was deze persoon bevoegd namens de vereniging aankopen te doen (kvk?) en deed zij dit in haar email, dan is wet koop op afstand volgens mij niet van toepassing (geen particulier) en ligt er wel degelijk een rechtgeldige overeenkomt op basis van de email. edit: volgens mij staat in de statuten (opvraagbaar bij kvk) wie bevoegd is namens de vereniging naar buiten te treden.
 13. http://zoeken.rechtspraak.nl/detailpage.aspx?ljn=BV0727 Er is voldoende jurispredentie over. Over het algemeen zal de rechter, in geval van inbreuk op handelsnaam of domeinnamen, de eiser in het gelijk stellen en je veroordelen in de proceskosten (ook de proceskosten van eiser). De gegeven voorbeelden zouden volgens mij geen probleem moeten zijn, omdat ze vrij algemeen zijn en redelijk afwijken. Maar uit je voorbeeld is niet voldoende op te maken of deze werkelijk een goede voorstelling van de situatie geven. Wanneer het bedrijf Taxi Verboom heet en is gevestigd in Amsterdam en jij registreerd taxiverboomamsterdam.nl, dan zal dat mijn inziens niet door de rechter worden geaccepteerd.
 14. Drupal (www.drupal.org) is een voorbeeld van een goed en flexibel CMS systeem. Ontzettend veel themes beschikbaar en tegen de tijd dat het budget het toestaat is het eenvoudig een eigen theme te laten maken met behoud van je content.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept