Jump to content

Stijn Bos

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Stijn
 • Last name
  Bos
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Zutphen
 1. Ze maken die inkeping om later de curry met mayonaise en uitjes in te doen ;) Ik ben expert op dat gebied >;( :P
 2. mmm, ik betwijfel of dit nu zo'n succes wordt. Als je kijkt naar de snacks die nu verkocht worden zijn dat vooral de standaard snacks die al jaren meegaan. Je ziet soms wel is iets nieuws voorbij komen maar die ze je na een tijdje ook weer verdwijnen. Daarnaast gaat het hier gewoon om een frikandel maar dan in een andere vorm. Het broodje frikandel bestaat al heel lang en daarom zie ik niet zo gauw mensen overstappen op het broodje frikanburger. Ik weet het niet :P
 3. Volgens mij is managing director gewoon de algemene Engelse term voor directeur en houdt het in dat jij de besturende directeur bent. Je kan ook executive director doen. Dat is gewoon een ander woord voor CEO. CEO en CFO kloppen sowieso niet omdat je ook geen bestuur en bestuursleden hebt.
 4. Ik vind general manager eigenlijk wel netjes klinken. Ik zou niet van dat soort grappen uithalen aangezien je daar altijd mensen mee kan afschrikken en met een gewone titel (bijna) niet.
 5. managing director misschien? of gewoon director? of executive director?
 6. Precies! Maar als je kijkt hoe ze die producten op de markt zetten dan is dat vaak "groen" (ik geloof eerlijk gezegd niet zo in het hele broeikaseffect, maar goed) terwijl ze het gewoon als gezond eten moeten aanprijzen zoals ze dat met al die optimel en bividuschijtesbeter doen. *Droomt van zijn eigen BIO/ECO imperium* :P
 7. Biologisch eten wordt ook steeds populairder dat zie je al in de AH. Wij kopen nu ook al een geruime tijd alleen maar biologische melk, vlees, fruit etc. Het is gewoon veeeel lekkerder. En daar ligt het probleem bij de marketing van Biologisch eten, denk ik. Ik denk dat er veel meer Biologisch eten kan worden verkocht als het veel meer als een gezondheidsproduct en gewoon een veel smakelijker product in de markt wordt gezet. Vaak hangt er nu zo'n "groen" en "gijtenwollensokken" imago om heen. Ik zou het gewoon veel meer als een gezonder en lekkerder product in de markt zetten.
 8. Vraag 3: - Moet ik BTW altijd doorberekenen aan zowel een particuliere als een zakelijk klant? Ja altijd aan zowel particuliere en zakelijke klanten. Een zakelijke klant moet dan zelf deze later weer terugvragen zoals jij dat ook moet doen. Maar hoe het betalen van BTW bij importeren zit is inderdaad behoorlijk ingewikkeld. Hier staat het één en ander uitgelegd: http://www.mkbservicedesk.nl/887/btw-importeren.htm Hier kun je in ieder geval meer lezen over de BTW in het algemeen, mocht je dat zoeken. http://download.belastingdienst.nl/belastingdienst/docs/uw_bedrijf_en_de_btw_ob2001z10fd.pdf
 9. Ooowwh :P Sorry, ik reageerde gewoon op de TS :P
 10. Excuseer mij maar wat bedoelen jullie met "Dat leg je toch niet voor bij een gewichtsconsulent?" Wie is dat dan? :P Ik dacht dat het gewoon ging over verkopen op koninginnendag in het algemeen ??? Of zie ik iets over het hoofd?
 11. Wat ik altijd deed met vrienden was hele goedkope broodjes kopen en wat goedkoop beleg en dan broodjes verkopen voor 1.50 ofzo. Zeer veel mee verdient. Vooral de hot dogs waren een daverend succes. Gewoon een hele zooi van die super goedkope blikjes gekocht en zachte bolletjes, wat saus er bij en dan verkopen voor een euro.
 12. Bizner Bank is onderdeel van Rabobank dus ik denk dat dat wel betrouwbaar is. Maar goed ik denk dat je gewoon, als je al een zakelijke rekening gaat afsluiten, je zelf even een beetje moet rond zoeken. Dat doe ik nu ook en zo is bijvoorbeeld Bizner voor mij al niet meer interessant omdat je niet de mogelijkheid hebt om met Ideal te werken.
 13. Ik ben zelf eigenlijk ook aan het zoeken naar een zakelijke rekening en vond het aanbod van Bizner Bank wel interessant. Het kost €6,- per maand. http://www.bizner.nl/producten/default.aspx
 14. Ik meen ergens gelezen te hebben dat het niet is toegestaan om met een privé rekening zakelijke betalingen te verrichten. Ik weet niet 100% zeker of dit klopt maar ik zou het even uitzoeken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept