Jump to content

Walter Brand

Super Senior
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  http://www.lancelots

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  graag hun ondernemerschap verder willen ontwikkelen.
 • My opinion about entrepeneurship
  ondernemerschap is iets wat iedereen in zich heeft, maar bij de een er meer uitkomt dan bij de ander. Uiteindelijk hangt het van onze ondernemende houding af hoe wij met de uitdagingen van de toekomst om zullen gaan.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is niet alleen vernieuwen, maar ook in staat zijn om de tijdgeest goed aan te voelen. Innovaties zijn pas waardevol wanneer ze een probleem oplossen (of waarde toevoegen) waar we nu mee te maken hebben, niet pas over 20 jaar.

Recent activities

 1. wellicht is wedoist.com wel wat. Volgens mij bevat dat alle gewenste punten. Zelf gebruik ik het gratis todoist.com (is van dezelfde maker. Daar ben ik best tevreden over, maar is alleen voor persoonlijk gebruik en niet voor teams.
 2. Van onderstaande video heb ik geleerd dat het softwarebedrijf Atlassian eens in de zoveel tijd een volledige dag mensen de vrijheid geeft om aan iets te werken wat ze willen. Dat moeten ze vervolgens presenteren aan de rest van het bedrijf en schijnbaar zijn daar veel nieuwe initiatieven uit voortgekomen. Filmpje is zowiezo een aanrader:
 3. Volgens mij is het geen enkel probleem om kantoor aan huis te hebben en hoef je daarvoor niet iets te regelen met de gemeente. Wat heb je precies gelezen op de site van de KvK dat je doet twijfelen?
 4. Dat hebben wij ook niet geadviseerd gekregen. Dé manier voor een baby om aan zijn/haar noodzakelijkheden te komen is volgens mij toch via borstvoeding.
 5. inderdaad een beetje knullig. Voor mij een demonstratie van een luie programmeur die de moeite niet wil nemen om een laagje tussen de database en de output naar de gebruiker te maken. Dit is niet (alleen) de overheid te verwijten. Er zijn genoeg bedrijven die dezelfde basale fouten maken als deze. Neemt niet weg dat er inmiddels bij de overheid een checklistje moet gaan komen waarop, hoe dan ook, altijd wordt getest op deze en andere typische beginnersfouten met programmeren.
 6. @Innovatex, jij natuurlijk ook gefeliciteerd! @all, dank voor jullie felicitaties. Moeder en zoon zijn vanochtend weer naar huis gekomen. Ga me maar even van mijn vaderlijke kant zien dus.
 7. @Jasper, sorry dat ik niet eerder reageerde (zie mijn bericht in Babyboom), maar ik had van zaterdag op zondag effe wat anders aan mijn hoofd ;D Maar om wel even terug te komen op jouw vraag aan mij: wat ik merk is dat 'de overheid' voortdurend strijdige belangen moet behartigen. Het moet allemaal simpeler en sneller, maar het mag niet onze privacy aantasten. Denk bijvoorbeeld aan het patiëntendossier. Wat jij 'dwingen' noemt, vind ik slagvaardigheid (waarover doorgaans ook volop wordt geklaagd over het gebrek daaraan binnen 'de overheid'). De overheid dwingt ons allemaal om
 8. afgelopen zondag (moederdag, lekker toepasselijk) ben ik voor de tweede keer vader geworden van een zoon. Hij heet Thijs. Helaas was er wederom een keizersnede nodig, maar desalniettemin, moeder en zoon maken het uitstekend!
 9. jouw standpunt is dat het de overheid nog nooit is gelukt om een veilig systeem te bouwen en krijgt teveel grip. Ik vind dat nogal boute uitspraken en behoorlijk ongenuanceerd. Helaas staan de kranten in Nederland bepaald niet bol van alle zaken die hier uitstekend geregeld zijn, maar duiken ze (vanzelfsprekend) op ieder geval dat maar riekt naar overheidsfalen. Zijn de door jou aangehaalde voorbeelden werkelijk een onderbouwing van een overheid die (nog steeds) geen flauw benul heeft van het bouwen van een veilig systeem? Is het werkelijk zo dat de overheid voortdurend (heimelijk) de oo
 10. ik bedoel natuurlijk dat ik vind dat je een reactie hebt gegeven die is ingegeven door onderbuikgevoel. En om misverstanden te voorkomen, de onderbuik was in die zin een pejoratief (heb ik zojuist mogen vernemen) ;D
 11. ik kreeg gisteravond een pm van ultimate en heb daarop gereageerd. Mooi als het idee zo daadwerkelijk een stapje verder zou kunnen worden gebracht!
 12. Ik citeer mezelf maar even om het volgende: Ik had naar aanleiding van dit draadje mijn idee bij "het beste idee van Nederland" ingediend. Nu zijn de eerste voorrondes op 22 mei en ik ben helaas verhinderd. Aangezien ik destijds het idee op HL had gepost en het daarmee het wat mij betreft een HL-idee is, biedt ik de gelegenheid aan diegene die wel kan op 22 mei om in mijn plaats bovengenoemd idee te presenteren voor het programma "het beste idee van Nederland". Iemand interesse?
 13. @Jasper, is dat niet wat vanuit de onderbuik gereageerd? - de overheid krijgt teveel grip; - overheid ontwikkelt geen veilige systemen. Ik ben voor gemak én verantwoordelijk gebruik. Dus als eHerkenning daarbij gaat helpen, duim omhoog wat mij betreft.
 14. De video die jullie nu gebruiken op de site is vooral een eenvoudige knoppencursus. De focus ligt op hoe jullie product werkt, maar niet welk typische probleem jullie kunnen oplossen. Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden en een video is een verzameling van 1000 plaatjes. Dus video is een prima middel, maar gebruik het handig. Ter inspiratie, onderstaande video over de software van Zoho vertelt je in nog geen drie minuten waarom je met Zoho zou moeten werken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept