Jump to content

NedS

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondersteunende organ
 • Gender
  Male
 • First name
  Remco
 • Last name
  Schampers
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.adformatie.nl

Company info

 • Location
  Uden
 1. websites die naar elkaar linken is geen probleem. Zorg alleen wel dat de websites gerelateerd zijn aan elkaar, zodat de link ook waardevol is voor Google. Een blog zou ik altijd op je belangrijkste site zetten. Zorg er wel voor dat er makkelijk naar social media gelinked kan worden. Dan kan je blog zorgen voor link baiting wat weer goed is voor je resultaten in Google.
 2. Snel, makkelijk en het komt zeer vertrouwd over bij de bezoekers van je webshop. Gebruik ook zeker het Ideal logo op je website. Dit wekt vertrouwen en zorgt dat mensen sneller producten bij je afnemen.
 3. Wat je ook kunt doen om relevante links te krijgen is het maken van persberichten. Wanneer deze worden opgepikt door de juiste nieuwssites kan je dit veel publiciteit, maar ook linkjes naar je site opleveren. Zorg er wel voor dat je natuurlijk een linkje in je bericht verwerkt.
 4. Voor reclame dien je op andere wijze te regelen dus strenge SPAM regels zijn goed.
 5. Je zou kunnen overwegen om via rss feed nieuws op je website te plaatsen. De vraag is of je dat wilt. Je bent tenslotte geen nieuwssite. Je wilt dus ook niet in die categorie bij Google terechtkomen. 1x per maand een nieuws berichtje is mijn inziens meer dan genoeg. Word duidelijk dat de website up-to-date gehouden wordt en je wordt wel in de juiste categorie bij zoekmachines geplaatst.
 6. Ik denk dat dit met name voor zzp-ers een toegevoegde waarde kan hebben. Zij hebben misschien niet de tijd om hier zelf veel energie in te steken en dus kan uitbesteding een goede optie zijn. Ik denk wel dat je even goed moet onderzoeken of er niet al zoiets is en of de markt hierop zit te wachten. Het is alleen interessant voor alleen werkende lieden. Anders is er meestal wel iemand die deze taak op zich neemt.
 7. Let er bij het online zetten van nieuws wel op dat Google je niet gaat zien als nieuws-site. Dan kom je in het verkeerde hokje en zal de bot ook vaker bij je langskomen. Wat betekend dat je dus ook continu op dezelfde termijn weer nieuws moet updaten.
 8. Goed dat je met 1 bedrijf al uit de voeten kan. Mocht je toch nog met een andere partij willen praten kunnen wij je misschien ook wel helpen. We hebben al vaker van dit soort tools gebouwd.
 9. Voor wat betreft de traffic kun je met Google analytics een redelijk goed beeld krijgen. Maar zoals eerder al genoemd kunnen verschillende traffic websites afwijken van elkaar. Voor wat betreft links kan ik me alleen aansluiten bij boven genoemde. Begin met het aanvragen van linkjes op startpagina's. Daar valt in eerste instantie best wat te halen. Is het niet in pagerank dan is het wel voor de bekendheid van je site. Succes, het is een hele klus en zorg dat je er een continu proces van maakt.
 10. Kijk goed naar je processen. Denk aan betaling, verzending, retouren enz. enz. Dit is van essentieel belang om een ghoede start te maken. KvK nummer is niet het meest ingewikkelde.
 11. Ik heb de website van Mamut bekeken, maar vindt hier alleen maar oplossingen met daarin software. Ik kan nergens vinden dat zij ook, e-mail, sharepoint, webhosting en kantoorautomatisering leveren. Als dit wel het geval is zou ik graag de rechtstreekse url van je krijgen om een goede vergelijking te maken met onze diensten.
 12. Wij vragen altijd of een klant hier toestemming voor wil geven. Mijn insziens is het een soort referentie en hiervoor vraag je toestemming. Als je klant tevreden is en het past in het ontwerp is er voor de klant ook geen reden om hier niet mee akkoord te gaan.
 13. Als ik het zo in eerste instantie lees kunnen hosted services een uitermate goede en kosten effectieve oplossing voor je zijn. Grote investeringen zijn dan niet nodig en je data staat (bij de juiste partij) op een veilige plek. Daarnaast hoef je je geen zorgen meer te maken over software updates, omdat dit door de partij gebeurt waar je je diensten afneemt. Hosted desktop is een goede variant waarmee je overal waar internet aanwezig toegang hebt tot je werkplek. Daarnaast is MS Office vaak inbegrepen. Een googletje op Hosted Desktop en je vindt vast een goede aanbieder.
 14. Ik ben erg benieuwd hoe het allemaal gaat lopen. Het is namelijk de vraag of er bij de OPTA wel genoeg capaciteit is om na 1 oktober alle meldingen te kunnen verwerken. Daarnaast is het de vraag of bedrijven niet via een ander land SPAM gaan versturen. Ik hoop dat het allemaal minder gaat worden en dat ook alle Opt-out linkjes gaan werken. Dit is nu namelijk lang niet altijd het geval.
 15. Dank voor je reactie. We hebben uiteraard direct de server gecontroleerd, waarbij blijkt dat deze server van buitenaf benaderbaar moet zijn en dus zijn er een aantal poorten die openstaan. Alle belangrijke poorten zijn wel degelijk beveiligd door een firewall. Wij zijn uiteraard zeer benieuwd naar je bevindingen en ik wil je dan ook vragen deze in een PB naar me te versturen. Alvast dank daarvoor. De topic gaat overigens wel over wat men van het concept vindt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept