Jump to content

DanGr

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Beste allemaal, Erg bedankt voor jullie reacties en meedenken voor het verbeteren van onze shop. Afgelopen tijd is onze webbouwer druk bezig geweest met een aantal aanpassingen door te voeren aan onze shop. Eigenlijk is de layout compleet veranderd (zie http://bit.ly/je2AbX). Wat vinden jullie ervan geworden?
 2. Allereerst allemaal al erg bedankt voor jullie input en de moeite die jullie genomen hebben om eens met een kritische blik onze webshop te benaderen. Mensen die op onze homepagina landen komen veelal binnen via Google, zowel organisch als via de Adwords. Dit zijn mensen die gericht zoeken op Morato en Cold Method. Meteen op de homepagina staat bovenaan een banner met afwisselend een afbeelding en link naar de Cold Method kleding als een afbeelding en link naar de Antony Morato kleding. Om deze reden snap ik niet helemaal wat jij bedoeld. Kan je wellicht aangeven hoe je dit p
 3. Omschrijving van je concept: Wij hebben een webshop met herenkleding. We richten ons met de 2 merken die we momenteel hebben op de jonge, modebewuste man. De kwaliteit staat voorop, zowel bij onszelf als bij onze klanten. Optimale klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. De kleding welke wij leveren zijn allemaal uit voorraad leverbaar. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Wij hebben zo'n beetje alles m.b.t. onze webshop uitbesteed aan 'experts'. De bestellingen worden door ons verstuurd. De nieuwe kleding plaatsen wij zelf online. Wat is de uitda
 4. Hoi Maarten, Goed om te horen dat die lessen je goed zijn bevallen. Ik ga ermee aan de slag. Ik heb wel begrepen dat het erg veel theorie is en weinig praktisch?
 5. Nog even een toevoeging op bovenstaand. Ik heb het bestelproces ook even doorlopen, ik denk dat je heel veel afhakers hebt tijdens dit proces. Klopt dat?? Hierbij een aantal opmerkingen m.b.t. het bestelproces: - Verzendkosten worden niet meteen getoond tijdens het afronden van de bestelling - Bestelformulier korter maken (wellicht one page checkout) - Stap 1 van het afrekenproces is veeeels te lang - Stap 2 (verzendmethode) is overbodig, dit hoort meteen getoond te worden in de kassa - Betaling dmv Multisafepay? Weten de klanten wat dit is? Ik neem aan dat je hier iDEAL bedo
 6. Hierbij een aantal opmerkingen: - Uniek cadeau geef je aan, dit is niet echt duidelijk als je de site bezoekt. - Een aantal categorien zijn leeg, ik zou deze dan ook niet tonen. - Bestelknop niet duidelijk, als je door de wimpers van je ogen kijkt zal deze button eruit moeten springen. - USP's vermelden op de homepagina (waarom moeten mensen bij jou kopen?) - Verschillende lettertype's - Weinig sfeer op de site
 7. In eerste instantie wil ik meer te weten komen van Google Adwords. Dit voornamelijk om toe te passen voor onze eigen webshop. Vandaar dat ik eraan zit te denken een cursus te gaan doen. Of raad je dit af? Bijkomend mooi voordeel zal zijn het behalen van het certificaat.
 8. Via Google is het mogelijk het Adwords certificaat te behalen. Ook is het mogelijk om via Google de lessen te volgen ter voorbereiding op het Adwords examen. Heeft iemand ervaring met deze lessen? Of is het verstandiger om de voorbereiding voor het Adwords examen te doen aan de hand van een cursus van bijvoorbeeld Eduvision? Graag jullie mening / ervaring hierover.
 9. Hierbij een site met mooie domeinnamen welke uit allemaal uit quarantaine komen: http://www.domainorder.nl/
 10. Ik zie vanaf het printscreen vanaf je analytics account geen verkeer van Google Adwords vandaan komen. Doe je expres niks met Google Adwords?
 11. Hierbij een aantal opmerkingen m.b.t. het afrekenproces: - Aanmaken account niet verplicht maken. - Foutmelding bij postcode invoering zodra er een spatie tussen gezet wordt. - Stap 2, Factuuradres zal ik toevoegen aan stap 1 - Mensen kunnen alleen betalen met bankoverschrijving? Heb je hier expres voor gekozen? Waarom geen iDEAL, PayPal, Creditcard,etc.?
 12. Hierbij een aantal op-/ aanmerkingen m.b.t. het afrekenproces: - Pas in stap 3 van het bestelproces worden de verzendkosten getoond, hier kunnen klanten op afhaken. Klanten willen snel te zien krijgen wat ze moeten betalen aan verzendkosten. - Stap 1 in het afrekenproces (betaalgegevens): Hier staan enkele engelse zinnen tussen, zoals Already registered? Login here en Register with us for future convenience - Heb je daadwerkelijk het telefoonnummer, faxnummer nodig van de klanten? En wil je weten uit welke Provincie een klant komt? Indien dit niet het geval is, verwijder dit dan uit h
 13. Wij hebben, met onze webshop, een grote hoeveelheid overjarige (1 of 2 jaar oud) merkkleding liggen. Dit hebben we in de SALE gedaan, echter er blijft nog heel veel over. Ik vraag mij af of jullie tips hebben om hier vanaf te komen.
 14. Waarin is Kiyoh vele malen goedkoper dan Ekomi / Trustpilot?
 15. En wat als je geen gebruik maakt van Google Shopping? Wij maken namelijk op dit moment enkel gebruik van Google Adwords. Komen in ons geval de beoordelingen niet bij de Google Adwords te staan?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept