Jump to content

Wout HL

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  deondernemer.nl

Company info

 • Branch
  29
 1. Ik ben er benieuwd wat het gaat worden! Wie heeft de opdracht voor de webshop realisatie in handen gekregen als ik vragen mag? ;) Succes met je onderneming, moge je er nog vele jaren plezier van hebben!
 2. Zelf gebruik ik WeFact. ( www.wefact.nl ) Zeer handig te gebruiken, zeer overzichtelijk, en zeer snelle support. Als ik een vraag heb, heb ik al meestal binnen 15 min een antwoord terug per e-mail. Zit tevens ook een ingebouwd belastingaangifte script ingebouwd, die alles controleert voor je , houdt alleen geen rekening met speciale regelingen.
 3. OK, bedankt! Dan weet ik dat ook weer. Dat dit bij een LTD niet hoeft was ik al van op de hoogte
 4. Is het hier ook zo dat je dan niet het bedrag hoeft te storten van 18.000 euro oid?
 5. Haha, mijn prive domein zou al 1500 Euro waard zijn, terwijl er niks op staat. Lucky Luxuries was rond de 2500 waard, lijkt mij meer broodje aap.
 6. Hallo allemaal, Na wat gezocht te hebben op de website van de Kamer van Koophandel, en op De Ondernemer, ben ik er nog steeds niet uit gekomen. Ik koop mijn product ( website designs ) in bij een particulier in Belgie. Dit product verkoop ik in Nederland weer door , aan de klant via mijn eenmanszaak. Wat zijn mijn regels waar ik mee te maken krijg, hoe zit dit met belasting etc. Kan iemand mij dit uitleggen? Groet, Wout
 7. Beste, Ik lever zelf ook de betreffende 4takt scooters . Reparatie komt niet vaak aan bod, ik heb er nu nog maar 1 kapot terug gezien, deze was opgevoerd. Reparaties besteed ik overigens uit aan een dealer in de buurt. Ik denk dat je je beter kan richten op het a-segment. Deze gaan vaker kapot heb ik gemerkt, uit eigen ervaring. Mocht je nog meer vragen hebben, stuur maar een PB Wout
 8. Dit is zeker mogelijk. in 2008 was er ook een failisement aangevraagd voor een niet nader te noemen bedrijf, wat afgewezen werd door de rechtbank, wegens dat onze partij niet in schulden verkeerde, oid. in 2009 is het doek helaas wel gevallen.
 9. Vanaf heden te downloaden: KVK Ondernemingsplan Succes allemaal!
 10. Ik zal hem anders even op de server zetten, met directe downloadlink.
 11. Ik gebruik zelf www.dropbox.com. 2 GB opslagruimte is gratis. Eventueel is er meer opslag mogelijk, dit is gecombineerd met maandelijkse kosten. Anders nodig je 4 vrienden uit, dan krijg je 1 GB extra;-)
 12. Volgens mij loopt er op studenten.nl ook zo'n dergelijk topic.
 13. Zeer Mooie werkplekken! @ Michiel Waar heb jij die tafel / bureau gekocht ?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept